Arkadaşlar benim bir sorum vardı mesela sınavdan geçen yılın puan hesabına göre 210-220 gibi bir puan aldık ama soruların zor oluşundan kaynaklanan puan katsayılarıyla hesapladığımız puanlarda 10-15 lik bir artış olabilir mi?Birde eşit ağırlık alanında ne kadarlık bir puan düşmesi olur?
15-17 Temmuz demişlerdi,hatta gcikebilir bile dendi,Ösym iyi çalısmıs
Soruları hazırlamaya özveri ile çalışmadılar şimdi " heheh nasıl kazık gibi sorular sorduk araya bir kaçta yanlış soru hazırladık bakalım şimdi neyapmış bu keratalar" diye hızlı hızlı okumuşlar sınavı.
Sanırım dh'da en düşük ben alıcam. Herkez 280-290(ham) beklediğine göre..Bu arada cidden hiç 230-240 bekleyen yok mu? Herkez bolkeseden atmış - tabiki gerçekten bekleyen arkadaşlarda vardır ve inş. bekledikleri puanı alırlar. - Ve inş. 2006 puanlarına döner, yoksa 1 sene daha beklemek gerçekten işkence gelir bana bu saaatten sonra..
Sanırım dh'da en düşük ben alıcam. Herkez 280-290(ham) beklediğine göre..Bu arada cidden hiç 230-240 bekleyen yok mu? Herkez bolkeseden atmış - tabiki gerçekten bekleyen arkadaşlarda vardır ve inş. bekledikleri puanı alırlar. - Ve inş. 2006 puanlarına döner, yoksa 1 sene daha beklemek gerçekten işkence gelir bana bu saaatten sonra..
280+ ham bekleyen sadece 3 kişiye denk geldim ben.