bu 3. ve son girişimdi, 1 sene daha kaldıramam bu sınavı gına geldi artık. önceki 2 sınavda, sonuclar acıklanırken hic heycanlanmamıştım çünkü gitmeyeceğimi biliyordum. Bu sene heycanlıyım cünkü gidicem artık. Lan harbi panik oldum eheh
bu 3. ve son girişimdi, 1 sene daha kaldıramam bu sınavı gına geldi artık. önceki 2 sınavda, sonuclar acıklanırken hic heycanlanmamıştım çünkü gitmeyeceğimi biliyordum. Bu sene heycanlıyım cünkü gidicem artık. Lan harbi panik oldum eheh
aynen benimde 3. ve son girişim inş. gidicem
Orjinalden alıntı: anchoret90
bu arada bu yıl ki sınavı yalan olan var mı? İlk girşim seneye inşallah...
imdat çekici
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 5 günü kaldı.
10 Temmuz 2008; 17:11:27
quote:
Orjinalden alıntı: gaspery
arkadaşım yanlız değilsin bnmde bu sene ilk girişim ve bnm de göz göre göre yalan oldu napalım bir sene daha erteliyicez üniversiteli olma hayellerimizi
quote:
Orjinalden alıntı: anchoret90
bu arada bu yıl ki sınavı yalan olan var mı? İlk girşim seneye inşallah...
Süper lise mi anadolu mu? Ben anadoluyum. evet çalışmadıysak 1 sene sıkacağız bir yerlerimizi
@yavkar@fb ın suresız banlanmasını ıstıyorum. Arkadasım boyle soylenırmı ya ! kalbıme ınıyordu sımdı heyencana kapıldım bu ne ya ! saka banlanmasın ama bı anket yapabılırız
vay be.. geçen sene de 12 sinde açıklanmamış mıydı?
bi titreme geldi.. ilk girişim,1.bölümden tercih yapmayı düşünüyorum. bütün sene aldığım puanların inş 30 fazlası gelecek :)
seneye kalırsam,ben de pek fazla çalışma azmi göremiyorum. o yüzden girdim girdim,üni nin 2.sınıfı bittiğinde tekrardan girerim. hiiç uğraşamam valla,sistem değişir şu değişir zart olur zurt olur seneye de çalışmam adam gibi kazanamam öbür seneye sistem değişir falan filan boşa strese şuna buna giremem valla..
Mr.Karsi
Uzaklaştırılmış 29.9971810185234 gün cezanın 20 günü kaldı.
10 Temmuz 2008; 17:18:22
quote:
Orjinalden alıntı: denizza
vay be.. geçen sene de 12 sinde açıklanmamış mıydı?
bi titreme geldi.. ilk girişim,1.bölümden tercih yapmayı düşünüyorum. bütün sene aldığım puanların inş 30 fazlası gelecek :)
seneye kalırsam,ben de pek fazla çalışma azmi göremiyorum. o yüzden girdim girdim,üni nin 2.sınıfı bittiğinde tekrardan girerim. hiiç uğraşamam valla,sistem değişir şu değişir zart olur zurt olur seneye de çalışmam adam gibi kazanamam öbür seneye sistem değişir falan filan boşa strese şuna buna giremem valla..
hepimize geçmiş olsun..
Hayatının hatasını yaparsın bence. 2 sene az mı? Ömrün kaç sene ki burada