2.0 çıktı mı sanki Gizmodo çıktığını söylüyor ve Apple Appstore da açılmış, 500 civarı uygulama varmış bunların da 25% si bedava birçoğu da 9,99usd altında imiş... miş mış muş...
apple sadece applications lar icin turkiye ye de an itibariyle app store u acti itunes da. hayirli olsun. sanirim kredi kartiyla artik bizde 2.0 update ve app ler alabilecegiz. cok sevindim. itunes store da app store bolumu simdilik gorunur halde degil ama 'aol' gibi kelimeler aratirsaniz karsiniza cikiyor. birsuru bedava app var. ama en onemlisi artik tr den de birseyler alabilecek olmamiz. sevindirici.
tabi butun bunlari gorebilmek icin itunes 7.7 ye update edilmesi gerekiyor. ama simdilik sanirim sadece mac ler icin cikti update. ben update ettim en azindan
hayir, bugun yayinlanan itunes guncellemesini yukledim. (7.7) Sonra itunes store'a girip arattim programlari. anamenude gozukmuyorlar ama search den bulup indirebiliyorsunuz. ama daha 2.0 firmware yayinlanmadigindan bunlari atamiyoruz iphone a.
bence daha buyuk olay, turkiyenin de artik itunes store alr arasinda yer almasi. 2.0 update ini ve appleri bizde itunes dan alabilecegiz sanirim.
en basta gonderdigim postta verdigim ikinci linke bakarsan, en altta itunes store un turkey oldugunu soylemek istedim ben. eh, bunu yaptiklarina gore alinabilecektir sanirim.
denedin mi yani nerden biliyorsun tr den alınabileceğini?
Dünyanın 62 Ülkesinde AppStore çalışacak...Ancak satış prosedürü nedir bilmiyorum...Bazı yerler aktivasyonu yapılan iPhone'lara satışın yapılacağını söylüyor...