Arkadaşlar dün akşam itibariyle 2 el 17.01.2008 Teknosa çıkışlı Temiz elden Altec Lansing Mx5021 set aldım satıcı çok ilgili iyi birisiydi seti doğru bi şekilde kurdum ilk başta ses alamadım sonra ses kartı ayarlarıyla oynadım 4+1 seçeneğine alınca ses geldi bende 2+1 getirdim tekrar
Tabiki hemen dinlemeye başladım seti ve aradığım seti bulmuştum ses tam istediğim bass lar tok ve dolgundu yani G500 den sonra bu set Bass konusundada son derece memnun etti tizler ve orta seslerde son derece iyi ve doğal ses veriyordu
Bende test için ses ayarını 4 kademeye aldım ve 5 dakka içinde birden setin uydularından durmak bilmeyen sinyal sesi gelmeye başladı şaşırdım bir anda sonra tekrar aç kapa ses kıs fişini tak çıkar ama o sinyal sesi devam etti pc ye reset attım yine durmak bilmeyen sinyal sesi devam ediyordu
o anda Altec i çıkartıp kendi hopalörü takınca normal ses geldi tekrar alteci takınca normal çalışıyordu satıcıya durumu belirtdim ve setin sorunsuz olduğunu söyledi neyse 25 dakka seti kullandım ve sonra yine aynı sinyal sesi bende geri verdim seti
şimdi ben Altec Lansing Mx5021 den çok memnun kaldım sıfır almak istiyorum ama altecler sorunlu olduğu yazılıyor ve bende çekiniyorum sıfır almaya ama kullanmayıda çok istiyorum
Altec Lansing Mx5021 sahipleri lütfen yorum yapsınlar bu konuda sizde böyle bir sorun varmıydı acaba subwoofer ısınıyor diyemi yada optik mause etkilendiği içinmi böyle yapıyor yorumlarınıza ihtiyacım Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorist -- 10 Temmuz 2008; 15:40:59 >
victorist sıfırı şu anada 450 den aşağıya bulamassın o parayı da bu sete veren kişiye bişey demiyorum ben 350 ytl civarlarında bundan çok daha iyisini alırsın sakın oyle bir hata yapma bana kalırsa
victorist sıfırı şu anada 450 den aşağıya bulamassın o parayı da bu sete veren kişiye bişey demiyorum ben 350 ytl civarlarında bundan çok daha iyisini alırsın sakın oyle bir hata yapma bana kalırsa
ju5763
Peki önerin ne yani sesi işçiliği kaliteli kumandalı bass konusunda doyurucu 350 - 400 ytl civarı ne tavsiye edersin
bu set bi arkadasımda var evi mustakil oldugu icinde saatlerce sesi kısmadan oyun oynadım film izledim muzik dinledim boyle bi sorunla karsılasmadım ayrıca arkadasımda 1 yıldır en ufak bi kotulugunu arızasını gormedigini soylemisti sana denk gelmistir yada satıcı bi sekilde bozup boyle satmaya calısmıstır katiyen gozun kapalı bu sistemi alabilirsin ha arızalı olursa yada aynı sorunu cıkarırsa kendini dunyanın en sanssız insanı sayıp fatih sultan mehmet yada bogazici koprulerinden birini tercih edebilirsin bence bu kaiteden ve sesten kolay kolay vazgecme hele hele z2300 icin asla!!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!
irfan bence en ıyısını yapmışşın dostum eger kısmet olsaydı gelıp gorecekdım sende bu meretı bakalım benım creatice a500 kadar varmı ama nasıp olmadı neyse ıykı olmaış ve geri vermişşin bence acele etme her zaman dedıgım gıbı emınım arıyacagın ozellıklere uygun bişe bulucaksın
mx5021 çok kaliteli sese sahip d&r mağazasında satılıyor ama ben bass konusunda daha iyi olacağını bekliyordum bi ara hb de 280 ytl ye satıldı şimdi ise 450 civarı aego tercih edebilirsin bunun yerine gerçi aegoyuda pek beğendiğimi söyleyemem öyle kolay kolay beğenen biri değilim zaten şuana kadar dinleyipte memnun kaldığım setler hi-fi iki kolondan oluşan stereo setler yaklaşık 2000$ dan başlıyor örneğin en basitinden jbl e100 hoşuma giden sistemler arasında ben artık bu pc hoparlörleriyle uğraşmaktan bıktım onlara para harcamak saçma geliyor beni tatmin edemiyorlar onun yerine paramı biriktirip yada taksitle adam boyu bir hi-fi sistem kurmak tek hayalim ama onun içinde biraz biraz sabretmem gerek
mx5021 çok kaliteli sese sahip d&r mağazasında satılıyor ama ben bass konusunda daha iyi olacağını bekliyordum bi ara hb de 280 ytl ye satıldı şimdi ise 450 civarı aego tercih edebilirsin bunun yerine gerçi aegoyuda pek beğendiğimi söyleyemem öyle kolay kolay beğenen biri değilim zaten şuana kadar dinleyipte memnun kaldığım setler hi-fi iki kolondan oluşan stereo setler yaklaşık 2000$ dan başlıyor örneğin en basitinden jbl e100 hoşuma giden sistemler arasında ben artık bu pc hoparlörleriyle uğraşmaktan bıktım onlara para harcamak saçma geliyor beni tatmin edemiyorlar onun yerine paramı biriktirip yada taksitle adam boyu bir hi-fi sistem kurmak tek hayalim ama onun içinde biraz biraz sabretmem gerek