Arkadaşlar elimde ps3 xbox ve pcyi monitöre aynı anda bağlamak için aldığım bir 3lü hdmi switch war. ps3 ve xbox sorunsuz çalışırken pcye geçtiğimde vistada ekranda milyonlarca kırmızı noktacık oluşuyor. ama görüntü var sadece o kırmızı noktalar var yanıp sönüyorlar falan. post esnasında görüntü sorunsuz oluyor.Vistaya girer girmez sorun başllıyor.
bunun sebebinin ne olabileceği konusunda bir fikri olan varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Bayazıt -- 10 Temmuz 2008; 14:36:03 >
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.
Arkadaşlar elimde ps3 xbox ve pcyi monitöre aynı anda bağlamak için aldığım bir 3lü hdmi switch war. ps3 ve xbox sorunsuz çalışırken pcye geçtiğimde vistada ekranda milyonlarca kırmızı noktacık oluşuyor. ama görüntü var sadece o kırmızı noktalar var yanıp sönüyorlar falan. posty esnasında görüntü sorunsuz oluyor.Vistaya girer girmez sorun başllıyor.
bunun sebebinin ne olabileceği konusunda bir fikri olan varmı?
sayın arkadaşım özellikle hıs kartlara özel bir durum bu hemen kartı geri verin size yenisini verecekler,bende degiştirdim 3 ay sonra,yeni gelende asla sorun olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hera Kore -- 10 Temmuz 2008; 14:13:34 >
Arkadaşım cevabın için teşkkürler. Geri verme durmunun pek bir işe yarayacağını sanmıyorum zira, switch i devreden çıkardığım zaman, yani ekran kartını direk monitöre taktığımda bir sorun olmuyor. Akşama doğru elimde bir nvidia 7950 var onu takıp denemeyi düşünüyorum. Sorun devam etmez ise ozaman bu kartla ilgili bir şeyler düşünebilirim sanırım. bu arada benim kartın markası asus.
XBOXLive : batubatubatu PSN : hololoy112 www.enisbatu.net Forumda hololoy112 olan nickim Batuhan Bayazıt olarak değişmiştir. BJK1903 / Sonunu düşünen playboy olamaz!! / Bana bi çip verin, size dünyayı veriym!! / Okul cehaleti alır, eşeklik baki kalır.