Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
# XPERIA'DAN ÖNCE TAKLİDİ GELDİ ! #

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> # XPERIA'DAN ÖNCE TAKLİDİ GELDİ ! # Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PHOTOGRAPH3R

10 Temmuz 2008; 14:01:20 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Çinlilerin taklit yeteneği bilinen bir gerçek. Aynı Çinliler, şimdi de Sony Ericsson'un XPERIA X1'ini beklemekten sıkılanların yardımına koşuyor. Üstelik şartları da çok uygun...

SongLiveX1 adı verilen telefonun tasarımı XPERIA X1 ile tıpatıp aynı. Teknik özellikler ise, eğer belirtilen özelliklere inanacak olursak, neredeyse XPERIA'yı geride bırakıyor. SongLiveX1 240 x 320 çözünürlük sunan 3 inç'lik bir ekrana sahip; ancak ekran dokunmatik değil. Telefon üzerinde 2 adet kameraya yer verilmiş ve bu kameralardan biri tam 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip. Bluetooth desteği de sunan SongLiveX1, NES emülatörü sayesinde oyunlardan da uzak kalınmamasını sağlıyor. En çarpıcı özellik ise, hiç kuşkusuz sahip olduğu anten sayesinde TV yayınlarını ekranına yansıtabiliyor olması. Galerimizde de görebileceğiniz gibi telefonun üst jısmı dikleştirilebiliyor ve böylece küçük bir televizyon görevini başarıyla yerine getirebiliyor.

Gelelim işin fiyat kısmına... Çinli dostlarımız XPERIA X1'in çok pahalı olacağını ve herkesin yeni SE harikasına ulaşamayacağını düşünmüş olmalı ki, SongLiveX1'in fiyatını çok düşük tutmuşlar. Telefon, Çin'deki alışveriş sitelerinde 82 ile 98 Euro arasındaki fiyatlarla satılıyor.

Kaynak : veteknoloji

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHOTOGRAPH3R -- 10 Temmuz 2008; 14:01:01 >

#Photography.
:A.N.T:

10 Temmuz 2008; 14:17:57 

5mp yazdılarına bakma vgadır o vga.

ÖZLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, ÖZLÜYORSA ÖZLENEN. BEKLEMEK GÜZEL ŞEYDİR, GELECEKSE BEKLENEN. SEVMEK GÜZEL ŞEYDİR, SEVİYORSA SEVİLEN...
pohuman

10 Temmuz 2008; 14:18:04 

Fiyat çok uygun ama 3'' ekran dokumatik değil! Wireless yok!.. Onlarıda koyup 200 Euro yapsalardı çok daha fazla satardı bu telefon...
Sony Ericsson'un ekran kalitesini hepimiz biliyoruz. 16M'leri geride bırakıyor.. Kim bilir bu telefonun 3'' ekranı ne kadar kalitelidir.. Ne kadar çok özellik olursa olsun 3'' ekran kesinlikle çok kaliteli olmalı yoksa kullanıcıya istediğini veremez...

|KİNG|

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Temmuz 2008; 16:04:31 

desene çekik gözlüler yapmış yapacağını

Bu alemde tek KRALbenim.
PHOTOGRAPH3R

10 Temmuz 2008; 18:45:37 

quote:

Orjinalden alıntı: BLACKS_EAGLE

desene çekik gözlüler yapmış yapacağını

#Photography.
tritone

11 Temmuz 2008; 9:56:30 

ben bu çin işlerinin sar değerlerini mrk ediorum açıkçası

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 10:42:49 

çin işi türk alışverişi özellikleri güzel ama wireless olsa daha çekici olurdu bana görede...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampüs61 -- 11 Temmuz 2008; 10:42:19 >

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
FINDIK SATIYORUMM 4,50 YTL ALMAK İSTEYENLER PM... :)
(@yberk)

12 Temmuz 2008; 21:33:45 

bu çinlilerden korkulur

W580i Yarı Modifiye
The club of Walkman phones

Hayttan Mutlaka Gülecek Birşeyler Çıkar. Yeterki Çıkarmasını Bil.
matrix22

13 Temmuz 2008; 16:59:06 

şuraya çıkıp bi telefon resmi çizsem ve desem ki nokia veya sonyericsson nun yeni modeli adamlar 5 dkikada aynısını yapacaklar yaa bu ne hızzz

Beni Bir Ben Bilirim Bir de Yaradan Bana Bir Ben Lazım Bir de Beni Anlayan
MoqoKo

13 Temmuz 2008; 17:04:19 

quote:

Orjinalden alıntı: matrix22

şuraya çıkıp bi telefon resmi çizsem ve desem ki nokia veya sonyericsson nun yeni modeli adamlar 5 dkikada aynısını yapacaklar yaa bu ne hızzz

Hehe aeon un resimlerine bakıp yapmadılarmı sanki

therebeder

14 Temmuz 2008; 9:13:19 

bunuda yapmışlar korkulur bunlardan

Phileo Sophia

14 Temmuz 2008; 10:21:33 

quote:

Orjinalden alıntı: matrix22

yapar bunlar

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> # XPERIA'DAN ÖNCE TAKLİDİ GELDİ ! # Sayfa: [1]
Buraya git:

<
Donanım Haber Video İnceleme
Foxconn A7DA-S (790GX) anakart
AMDnin hamarat yonga seti 790GX, Foxconnun ellerinde
GP2X video incelemesi
GP2X taşınabilir oyun konsolu video incelemesi