Şimdi Ara

Garmin Nüvi 200 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
5
Favori
67.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    benim elimde şuanda yurt dışından gelen GARMIN nüvi 760 cihazı var, 2 haftadır araştırdım ancak türkiye haritasını yükleyemedim. bu işi daha önce yapmış arkadaşlar varsa lütfen harita linki ve nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olsunlar. lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn. kafayı yemek üzereyim............
  • Garmin software ile Igo arasında cok buyuk kullanım farkı var mi? Igo daha iyi diyorlar ama cok buyuk kalite fark var midir diye mark ediyorum.

    tesekkurler
  • İgo daha gelişmiş.Arayüzlerde vs. daha çok özellik var ama.Ama garminin yazılımındada istediklerini yapabilirsin.Yani arayüzü gayet sade.Tavsiyem youtubede incelemeler var 200w nin falan videolarda girin orda tüm özellikleri anlatıyorlar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: og-soulja

    merhaba arkadaşlar,

    benim elimde şuanda yurt dışından gelen GARMIN nüvi 760 cihazı var, 2 haftadır araştırdım ancak türkiye haritasını yükleyemedim. bu işi daha önce yapmış arkadaşlar varsa lütfen harita linki ve nasıl yükleyeceğim konusunda yardımcı olsunlar. lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn. kafayı yemek üzereyim............

    www.baytekin.com.tr ye mail atın.Türkiyede garminle bu şirket ilgileniyor.Yardımcı olacaklardır.
  •  Garmin Nüvi 200



    Arkadaşlar Garmin Nüvi 205'in, Boeing 737-800 tipi uçağındaki sinyal çekiş testi.
    Uçak içinde uyduları bulmada sorun yaşıyor, ancak uçağa binmeden önce uydular yakalanınca uçak içerisinde sinyal toplamalar devam ediyor.
    Yolculuk boyunca bütün bilgiler kaydediliyor ve Google Earth'e direkt olarak aktarılıp uçuk yükseklik ve hız zaman grafikleriyle incelenebiliyor.

    Not: Bir süre sonra Garmin Nüvi'ye Uydu fotoğraflarının harita yapılmış halini göstereceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz Otoyolu -- 27 Nisan 2009; 14:23:22 >




  •  Garmin Nüvi 200

     Garmin Nüvi 200


    Arkadaşlar buda Rize'nin Pazar ilçesinin çevresinden uydu fotoğraflarıyla yapılmış bir .img harita.
    Uydu fotoğrafları Google Maps'den alınmıştır.




  • Arkadaşlar merhaba, ben de bu ürüne bugün sahip oldum. Usb den şarj için kabloyu nerden bulabilirim? Yardımcı olan olursa sevinirim, teşekkürler...
  • Bütün bilgisayarcılarda, hatta bazı kitapçılarda ve fotoğraf stüdyolarında, yani her yerde her makine için standart bir kablo o. Fotoğraf makineleri, playstation kumandaları vs için hep aynı kablo zaten.
  • Benim 200w ye 205 fw simi kursam ne
  • Mümkün mü böyle birşey ? Sanmıyorum ama belki yapan olmuştur.Bu konuda bir kaynak bulduysan lütfen paylaş.Ben gpspassion.com da okuyorum böyle değişik firmware yükleme çabalarını ama henüz bir çözüm yok.
  • Format atmadan önce dolu site vardı yer imlerinde almayı unuttum Dolu kaynak bulmuştum tam olarak aynı updateyi kurmuyorsun ama mesela 205 de irtifa vs. gösteriyor ya onun gibi özellikleri eklemişler.Mesela nüvi 200 de rota kaydı yok.Ama biraz uğraştan sonra farklı bir fw yükleyerek artık nüvi 200 de rota kaydı yapabiliyorum.Merak ederseniz 5. sayfada uzunca fotoğraflı şekilde anlattım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarikanarya567 -- 4 Mayıs 2009; 17:47:12 >
  • Merhaba sarıkanarya,
    Ben rota kaydı seçeneğinin açılması işini zaten yapmıştım.Benim anlatmak istediğim konu başka .Eskiden üretilmiş Nüvi 200 ve 200W lerin ara yüzleriyle ,yeni üretilmiş 200 ,200w ve205 ,205 w arayüzlerinde çok farklılıklar var.Örneğin navigasyon ana ekranında yenilerde yön oku var,bir sonraki dönüşün işareti var ve birde 3d lu Dem haritaları gösterebiliyor.Acaba bu yazılımı eski cihazlara firmware değişikliği ile yüklemek mümkün mü diye sormak istemiştim ama imkansız görünüyor ,çünkü hardware IDleri farklı olmaz diye biliyorum.Benim HD ıd :0737 malesef seninki sanırım 827 yani sende yeni arayüz olmalı. Ana navigasyon ekranının bir görüntüsünü buraya koyarsan memnun olurum.Bu arada bilgi paylaşımına devam dileğimle.
  • Bendeki 827 değilde 835.Ama fark olduğunu zannetmiyorum.Aşağıya fotoğraf koydum bu arada.

     Garmin Nüvi 200
  • Aynı arayüzü benimkide.Yalnız ,netten araştırdığıma göre ,Nüvi 205 ve Nüvi 205W ile aynı arayüze sahip Nüvi 200W ler 2009 Edition diye çıkarılmış .Demek ki cihazlarımıza uygun firmware ler yazılsa veya bulunsa ,Nuvi 205lerin özelliklerine sahip bir cihazımız olabilecek.Bu arada Garmin neden Nüvi 200 lere yeni firmware çıkarmıyor bunu da anlamış değilim.Hem 205lerle aynı arayüze sahip 200 ve 200w leri piyasaya sür hemde eski ler için aynı ara yüze sahip firmwareler çıkarma .Bu haksızlık değil mi ? Nette 200W leri hackleyip bu cihazlara 205lerin firmware ini yükleyebilen bulursan burada paylaşalım.Ben arıyorum ama hala bulamadım.Kolay gelsin.
  • Benim Nüvi 205 bir şekilde kilitlenmişti. Ne yaparsam yapayım açılmıyordu. En son yol Baytekin'e gönderdim cihazı. Onlarda epey zaman yapamadılar ve Amerikadan bir yazılım istemişler (bana tlf.da öyle dediler). Sonra cihazı yaptıklarını söylediler.
    Cihaz elime geldi. Sistem bilgilerine bakıca Nüvi 2 Series diyor. Önceden 205 yazıyordu. Ama ben menüde falan hiç bir değişiklik görmedim.
  • Hata Bilgileri:


    App: MapSource
    At: 20.05.2009 16:18:56 (UTC)
    OS: Windows Vista Service Pack 1
    Processor: x86, Processor Level: 6, Processors:2, Model: 15 Stepping: 10, RAM: 2086584
    WIN_FİLE.CPP-63-6.14.1.0
    Windows Error Code: 3
    Sistem belirtilen yolu bulamıyor.

    Path: C:\GARMİN\FAM_848\I0000350.TYP


    Haritayı cihaza atmaya çalışırken bu hatayla karşılaşıyorum. Sebebini bilen var mı acaba?
  • Arkadaşlar cihazıma Avrupa haritası yükledim(sanıyorum). Cihazı açtığımda "Harita açılamadı" şeklinde hata alıyorum. TR haritasını problemsiz bir şekilde kullanıyorum. Cihaz üzerinden haritanın yüklenip yüklenilmediğini nasıl anlayabilirim?
  • Ayarlar / Harita / en alttaki ortadaki sekme.
  • Arkadaşlar elimde yurtdışından gelme bir nuvi 200w var. alete guncel haritaları atmama ragmen, gidiceğim hedefi belirtmek için girdiğim menude Türkiye ile ilgili hiçbiyeri bulamıyorum. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba; şirketim bugün nüvi 200 navigasyon cihazı hediye etti :) biraz inceledim ve forumlardaki bilgileri okudum aapabncak bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz teşekkür ederim.

    1- Yan taraftaki sd kart girişi hangi amaçlı kart almaya gerek var mı?
    2- Örneğin iş yerinden eve gittiğim yolu kayıt etmek istiyorum nasıl yapabilirim?
    3 haritaları yüklemek için illa bilgisayara bağlamak şart mı? internet sitesinden serisini yazsak direk olarak kendi yüklemez mi?

    teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.