Gaziantep’te GSM operatörlerinden Turkcell müşterileri bugünlerde ilginç bir durumla karşı karşıya kalıyor. Müşteriler tanıdık bir diğer Turkcell müşterisini aradıkları zaman, karşılarında başka birilerini buluyor.
Konuyla ilgili olarak habervaktim’i arayan Turkcell abonesi okuyucularımız, kendi telefonlarında kayıtlı bir telefonu aradıklarında ya da arandıklarında başka birilerinin telefona çıktığını ve Turkcell’in Gaziantep’te çöktüğünü bildirdi.
Celal Cengiz isimli bir vatandaş, kendisinin ve yakın çevresinin, aradıkları Turkcell numaralarında karşılarına başkalarının çıktığını belirterek, “Mesela benim rehbere kayıtlı birini arıyorum başkası çıkıyor. Ya da beni tanıyan başka biri arıyor yine başka biri çıkıyor. Turkcell’i konuyla ilgili olarak aradım, elektronik posta attım ama cevap veren çıkmadı” dedi.
Turkcell'in bu gibi durumlarıyla çok karşılaştım. Depremde, bombalama olaylarında veya durup dururken. Mesela bir gün Selçuk'dayken 3-4 saat (belki daha fazla) boyunca Turkcell hattı olanlar telefon kulübesinden arama yaptı Olabiliyor tabii, büyük başın derdi büyük olurmuş!
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
aynı sorun avea da ya da vodafone da ortaya çıksa turkcell takıntısı olanlar durumu toparlamaya çalışırlar yerden yere vururdu. eminim. ben bi kez turkcell kullanma hatası yaptım. o zaman eskişehirde yaşıodum. eskişehir de her sene en az 1 kez turkcell bunu yapar saatlerce gider gelmez. sonra şikayet edersin başından savarlar. sonra kaliteden bahsederler. o yüzden turkcell benden uzak dursun. kullananlara saygı duyarım ama bana kimse bu operatörü bana övmesin.
turkcellin kapsama sorunu yok ama herhengi birşeyin olması şebekenin kitlenmesine yetiyor çünkü abone sayısı fazla bayram olur kandil olur turkcell çöker deprem olur turkcell çöker konser olur turkcell çöker vs...
evet dun oyleydı malesef hatta bana yabancı bı ulke numarasından bı mesaj bıle geldı ama bugun bı sorun yoktu enazından bnm numarada yoktu dun tanımadıgım ınsanların konusmasını dınlemekten bıkmıstım dusunun sız bı ark arıyosunuz bıanda telefonunuzun karsı tarafında bı adam eşi ile konusuyo hanım aksam yemege suraya gıdıyoruz dıe bunu bızzat dun yasadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrk_1905 -- 10 Temmuz 2008; 17:05:26 >