Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
mikrofondan çok az kaydedebiliyorum

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> mikrofondan çok az kaydedebiliyorum Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
furki_turki

10 Temmuz 2008; 13:14:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bir elektronik dükkanından bir adet klasik 600 amperlik mikrofon aldım.girişi büyük olduu için pc ye takmak için küçültücü bir aparat aldım ve pc ye taktım.fakat ayarlardan mikrofonun sesini sonuna kadar açmama rağmen ses çok düşük kaydoluyo.uzak sesleri hiç kaydetmezken ağzımı dayayarak yaptıım konuşmaları da çok düşük bir sesle kaydediyo.bunun yazılımsal olarak bir düzeltmesi var da ben mi yapamadım ?veya herhangi bir program benim kayıt sesimi yükseltir mi? yoksa bu mikrofonla daha fazla ses kaydetmem mümkün değil mi?teşekkürler

button

13 Temmuz 2008; 4:10:01 

aldığın mikrofonun fiyatı tahminimce 25-30 ytl bişi olsa gerek... daha fazla bişi yapamazsın. yapabileceğin bi power alıp mikrofonu ona bağlaman poweri de pc ye tabiki...

bu şekilde bi artırma yapabilrsin...uzak sesler derken ne kadar bi mesafeden kayıt yapcaksan ona göre bi bütçe ayırıp kaliteli bi mikrofon alabilirsin...

çok mükemmel bişi istiyosan SHURE... 50-60 milyondan başlayıp 3-4 milyara kadar giden bi marka...

Çok eşliliğe inanıyorum... Davullarım da sevgilim
hi-fi uğur

15 Temmuz 2008; 23:15:20 

quote:

Orjinalden alıntı: furki_turki

arkadaşlar bir elektronik dükkanından bir adet klasik 600 amperlik mikrofon aldım.girişi büyük olduu için pc ye takmak için küçültücü bir aparat aldım ve pc ye taktım.fakat ayarlardan mikrofonun sesini sonuna kadar açmama rağmen ses çok düşük kaydoluyo.uzak sesleri hiç kaydetmezken ağzımı dayayarak yaptıım konuşmaları da çok düşük bir sesle kaydediyo.bunun yazılımsal olarak bir düzeltmesi var da ben mi yapamadım ?veya herhangi bir program benim kayıt sesimi yükseltir mi? yoksa bu mikrofonla daha fazla ses kaydetmem mümkün değil mi?teşekkürler

arkadaş senin dediğin 600 OHM dur ve dinamik (bobin ve mıknatıslı) mic. dir pc yaakılan mic ler i bilmiom kapasitif olabilirler sen mic görüntüsü istiosan bilgisayar kulaklıgından mikrofonu sök mis kasasına koy

Opera kullanıyorum!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Web Cam / Mikrofon / Kulaklık >> mikrofondan çok az kaydedebiliyorum Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi
MSI NX7600GT Diamond Plus
MSI in HDMI cikisli, hiz asirtma kabiliyeti bulunan 7600GT si

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç