>>N82 Black - SE K850İ - İphone + Dij. Fot. Mak.<<
Sizce Hangisini Tercih edeyim? Bende N95 8GB vardı şimdi satıyorum...Satma Nedenim; Xenon Flash bana gece çok lazım oluyor...Ben gece fotoğraf çeken birisi olduğum için Led Flash işime yaramıyor -Xenon Flash lı N82 -Xenon Flash lı K850İ -Dokunmatik ekranlı İPHONE + Sony Dij. Fot. Mak. (Xenon Flash lı)
Sizce Hangisi???
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
Her zaman yanında fotoğraf makinesi gezdirmeyeceğine göre N82 tabiki. GPS, wifi, müzik, oyun, fotoğraf çekme, video izleme, video çekme, programvs. vs. bu böyle uzaaaar gider.
Bende böyle düşündüm ama İphone da beni çok etkiliyor K850i yi tavsiye eden yokmu?
>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
K850i renk konusunda biraz sıkıntılı.n82 ile k850i karşılaştırmasında belli olmuştu.
Eğer geceleri çok dışarı çıkıyor,ve özellikle yazın rahat giyinirim,yanımda 2.cihazı taşıyamam diyorsanız n82 tabi ki Yok taşıma sorunum olmaz diyorsanız iphone+foto makinası da olabilir.İphone kullanmak ayrı bir heyecan tabi
Her zaman fotoğraf makinasını yanınızda bulunduramayacağınızı da göz önünde bulundurmak lazım.
her zaman yanımda taşımayacağım...ama iphone da 2 mp lik kamera var arada lazım olduğunda kullanırım diye düşünmüştüm...N82 de Black daha yok piyasada...Napsamki? Sizce N95 8GB ı satmakla iyimi yapıyorum