kuzenim pc,lap-topa bağlayıp modem olarak kullanılabilen bir telefon istiyor ama aynı zamanda iphone a da tutuldu. 1hafta içinde abdden getirtme imanı olduğu için ya nokia n81,n95 alacak tada bir e51 bi de iphone16gb alacak. benim asıl sorum şu; -iphone alırken neye dikkat ediliyo? -applestore dan mı alnııyor? -fiyatları ne ?(iphone 1 den bahsediyorum) -abbdeden gelince havaalanında fln yapması gerken bişiler varmı? -2telefon getirse sorun olur mu? yaklaşık 1 saat baKTIM ama tam cevaplar bulamadım.yardımcı olursanız sevinirm..
bu yeni yasa ne kadr yeni?ne zaman çıktı? kendime alacağım dışında birde hediye getireceğim sorun çıkar mı?
Amerika'da yasayan biri olarak ben cevap vereyim, bosuna almak icin ugrasmayin derim, alamazsiniz daha dogrusu bulamazsiniz, bulduklariniz ya ikinci el pahali yada sifir extra extra pahali olacaktir.
bu yasa yanilmiyorsam subat 2008 den sonrasi icin gecerli eger bu tarihten sonra giris yaptiktan sonra 1 ay icinde kayit ettirmek gerekli bi de 2 yilda 1 telefon kaydina izin var ayrintili bilgi icin telekominikasyon kurumunun sitesinde var