Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kontör transfer ve 3 aylık aktif sürenin uzaması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> kontör transfer ve 3 aylık aktif sürenin uzaması Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
çok geç

10 Temmuz 2008; 11:25:50 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bugün cep öğrenci tarifesinde 20 kontör transfer ettim
ve kontör gönderdiğim kişinin 3 aylık aktif süresi yeniden başladı
cep öğrencinin detaylarını incelediğimde

Diğer Cep Öğrenci abonesinden transfer olarak alınan kontörler;
- 20 kontörden az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 20 ve üzeri kontör transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.

bilgisini gördüm
bilginize
http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/tarifeler.cepogrenci.php

nebuzaradan

10 Temmuz 2008; 11:30:13 

Güzel bir gelişme. Ama bu güzel gelişmeler Vodafone'da öylesine ağır yaşanıyor ki, sanırım müşterileri doya doya bir mutluluk yaşayamıyor!

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Temmuz 2008; 15:31:52 

Hımm çok güzel ;)

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
inexo

10 Temmuz 2008; 16:06:08 

10 hat alırım birine yüklerim

çok geç

11 Temmuz 2008; 10:55:16 

kontör transfer ile parça kontör yükleyen satıcıları sevindirmiştir bu olay

piri.reis

11 Temmuz 2008; 12:51:57 

quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

kontör transfer ile parça kontör yükleyen satıcıları sevindirmiştir bu olay

evet mesela ben
hiç beklemediğimiz bir uygulama hayata geçti.

---> DENİZLİ <---
kalpakci

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2008; 23:01:05 

Ben mi göremiyorum:

Cep Öğrenci tarifesindeki aboneler
Tüm Vodafone numaralarını dakikası 2 kontöre arayabilecekler.
Diğer operatörleri ve sabit telefonları dakikası 4 kontöre arayabilecekler.
Ayda ücretsiz SMS hakkını doldurduktan sonra, şebeke içi SMS'lerini adedi 1 kontöre, diğer yurtiçi SMS’lerini ise 2 kontöre gönderebilecekler.
Ayda bir, bir defada en az 100 kontör yüklediklerinde, seçtikleri 10 adet faturalı veya kontörlü hat numarası ile onay mesajının ulaşmasını takiben 5 dk.sı 1 kontöre (*), yüklemediklerinde ise 1 dk.sı 2 kontöre görüşebilecekler.
(*)Cep Öğrenci tarifesindeki aboneler, tanımlanan 10 adet faturalı veya ön ödemeli hat numarası ile 500 dakikadan sonra indirimli görüşmeler şebeke içi tarifeden (dakikası 2 kontör) ücretlendirilecektir.
Ve işte en büyük yenilik:
Bir defada en az 250 kontör yükleme yapan tüm Cep Öğrenci aboneleri, her yüklemeleri için 250 SMS hediye kazanacaklardır.
Bu avantajlı tarifeden iletişim ihtiyacı olan herkes yararlanabilir.
Cep Öğrenci'nin Sağlayacağı Diğer Avantajlar:
- Her ay bir defada en az 100 kontör yüklendiğinde, ayda bir defaya mahsus 100 SMS kazanma imkanı
- Aşağıda belirtilen Vodafone Bilgi Servisi servislerinden, Cep Öğrenci'ye üyelik tarihinden itibaren ilk 6 ay boyunca ücretsiz yararlanma imkanı;
Sözlük
Günlük Fal
Döviz Bilgileri
- Cep Öğrenci aboneleri yukarıda belirtilen avantajların dışında, 7038'i ücretsiz arayarak ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri aracılığıyla, işlem başına 2 kontör karşılığında kontör transferi de yapabileceklerdir.
bungee20

17 Temmuz 2008; 23:06:14 

Esaslar kısmında.
quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Ben mi göremiyorum:

Cep Öğrenci tarifesindeki aboneler
Tüm Vodafone numaralarını dakikası 2 kontöre arayabilecekler.
Diğer operatörleri ve sabit telefonları dakikası 4 kontöre arayabilecekler.
Ayda ücretsiz SMS hakkını doldurduktan sonra, şebeke içi SMS'lerini adedi 1 kontöre, diğer yurtiçi SMS’lerini ise 2 kontöre gönderebilecekler.
Ayda bir, bir defada en az 100 kontör yüklediklerinde, seçtikleri 10 adet faturalı veya kontörlü hat numarası ile onay mesajının ulaşmasını takiben 5 dk.sı 1 kontöre (*), yüklemediklerinde ise 1 dk.sı 2 kontöre görüşebilecekler.
(*)Cep Öğrenci tarifesindeki aboneler, tanımlanan 10 adet faturalı veya ön ödemeli hat numarası ile 500 dakikadan sonra indirimli görüşmeler şebeke içi tarifeden (dakikası 2 kontör) ücretlendirilecektir.
Ve işte en büyük yenilik:
Bir defada en az 250 kontör yükleme yapan tüm Cep Öğrenci aboneleri, her yüklemeleri için 250 SMS hediye kazanacaklardır.
Bu avantajlı tarifeden iletişim ihtiyacı olan herkes yararlanabilir.
Cep Öğrenci'nin Sağlayacağı Diğer Avantajlar:
- Her ay bir defada en az 100 kontör yüklendiğinde, ayda bir defaya mahsus 100 SMS kazanma imkanı
- Aşağıda belirtilen Vodafone Bilgi Servisi servislerinden, Cep Öğrenci'ye üyelik tarihinden itibaren ilk 6 ay boyunca ücretsiz yararlanma imkanı;
Sözlük
Günlük Fal
Döviz Bilgileri
- Cep Öğrenci aboneleri yukarıda belirtilen avantajların dışında, 7038'i ücretsiz arayarak ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri aracılığıyla, işlem başına 2 kontör karşılığında kontör transferi de yapabileceklerdir.

Noxco

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

17 Temmuz 2008; 23:52:34 

- 20 kontörden az ise aktif kullanım ya da bekleme sürelerini etkilemez. 20 ve üzeri kontör transfer alınması durumunda aktif kullanım süresi uzayacaktır.

L a s T

18 Temmuz 2008; 0:56:21 

Ooo Süper Haber

seLen LoveR
FaTeeH

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 1:02:13 

bencede süper vodafone güzel kampanyalar yapmaya başlıyor hadi hayırlısı

| AMD Athlon64 3000+(1,8ghz@2,7ghz) | Epox 9NPA3J nForce4 | 2*1024 mb ddr450@2,5-3-3-6 kingston | Samsung 19" 932B Plus |
| Palit 7600GS Sonic(575-1600) | FEEL HURRICANE I | THERMALTAKE 480W | Philips Mms460 5+1 | Creative Audigy ES@Audigy 4 pro |

3KYAR7 yazıp 0532 754 25 00 a gönderin siz de kesin 10 kontörü kazanın şimdiden teşekkürler.Bilgi için pm atabilirsiniz

mustafa_(87)

19 Temmuz 2008; 12:01:24 

vodafone elindeki aboneleri kaybetmek istemiyor tabii doğal olarakta her türlü süre uzuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 19 Temmuz 2008; 12:00:34 >

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
metinT
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

19 Temmuz 2008; 13:26:36 

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

kontörü gönderen tarafın mutlaka öğrenci paketine mi üe olması lazım yoksa hepsi oluyor mu? çünkü benim annemin telefonundan göndermeyi düşünüyorum onunki düz tarife ve çok kontörü var kullanmıyor hiç.
mustafa_(87)

19 Temmuz 2008; 14:54:56 

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

kontörü gönderen tarafın mutlaka öğrenci paketine mi üe olması lazım yoksa hepsi oluyor mu? çünkü benim annemin telefonundan göndermeyi düşünüyorum onunki düz tarife ve çok kontörü var kullanmıyor hiç.

AMA BİR TEK CEP ÖĞRENCİ TARİFESİNDEKİLER KONTÖR GÖNDEREBİLİYOR

ÜÇLÜ İSTİLACI DEMİRÖREN,ERTUĞRUL SAĞLAM VE SİNAN ENGİN NE OLURSUNUZ GİDİN ARTIK
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> kontör transfer ve 3 aylık aktif sürenin uzaması Sayfa: [1]
Buraya git: