Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telekom evin içine kablo çekmiş

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Telekom evin içine kablo çekmiş Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
arbuzik

10 Temmuz 2008; 1:02:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,akşam eve gelince annem söyledi.Telekomdan gelmişler ve evdeki telefon hattını yenilemişler.Kabloları bağlayıp telefonu ve modemi kurup gitmişler.Eski bakır kabloyu biliyorsunuz.Sadece 2 uçlu bir kabloydu.Yeni kablo da ise 4 tane bakır kablo ve sanırsam galvaniz klavuz var.Şu anda saat geç olduğu için ss veremiyorum.Ama yarın akşam işten gelince söz ekliyeceğim.Nooluyor bu telekoma?Acaba yeni altyapıdan kastettikleri bu mudur?

Dip not:Türkçe için kusurma bakmayın,başım çok ağrıyor.

Darkwinter

10 Temmuz 2008; 1:48:23 

Aynı durum bizde de söz konusu; bir ay önce yenilemişlerdi; ardından da ADSL 2+ a terfi ettirdiler. Hoş değişen pek bir şey olmadı..

From Hell 2 Heaven..

aMaNté

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

10 Temmuz 2008; 1:53:01 

2 bakir kablo ekleyerek alt yapi mi degistiriyorlar Helal olsun TT'ye :D Bosver kardes domuzdan ne kil koparsan kar diye bir soz vardir.Bosver TT'nin kesesinden sana en ufak bise gelse bile kar..

TEK DEVLET, TEK BAYRAK, TEK MİLLET, TEK DİL!!!
Kov3nanT

10 Temmuz 2008; 1:55:40 

Siz önceden ağrıza kaydı felan bırakmış mıydınız? Yani pat diye telekom gelipte evin iç tesisatını değiştirmesi garibime gitti. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kov3nanT -- 10 Temmuz 2008; 1:55:37 >

Darkwinter

10 Temmuz 2008; 2:15:35 

Arıza kaydı bırakmadık, bizim apartmanda tüm tesisatı değiştirdiler, eski tesisatı iptal edip..

From Hell 2 Heaven..

krm-iks

10 Temmuz 2008; 2:21:03 

quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Arkadaşlar,akşam eve gelince annem söyledi.Telekomdan gelmişler ve evdeki telefon hattını yenilemişler.Kabloları bağlayıp telefonu ve modemi kurup gitmişler.Eski bakır kabloyu biliyorsunuz.Sadece 2 uçlu bir kabloydu.Yeni kablo da ise 4 tane bakır kablo ve sanırsam galvaniz klavuz var.Şu anda saat geç olduğu için ss veremiyorum.Ama yarın akşam işten gelince söz ekliyeceğim.Nooluyor bu telekoma?Acaba yeni altyapıdan kastettikleri bu mudur?

o kablo değişimi çoğu aparmanlarda yapılmış olması gerek. Bizim apartmanın 4 sene önce değişmişti

FuLLTiMeHaCKeR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 4:57:49 

quote:

Orjinalden alıntı: aMaNté

2 bakir kablo ekleyerek alt yapi mi degistiriyorlar Helal olsun TT'ye :D Bosver kardes domuzdan ne kil koparsan kar diye bir soz vardir.Bosver TT'nin kesesinden sana en ufak bise gelse bile kar..

Bu tür tavırlara anlam veremiyorum , evet haklı olabilirsin çok büyük bişey değil ama neden bu ttneti aşağılama , daha iyisi varsa söyle geçelim ?

FullTimeNEt Dh Blog sayfam için tıklayın
alimakkaya

10 Temmuz 2008; 8:18:39 

Ayrica altyapi dedigin evde duran 2 santim kablo degildir sadece. Alt yapi senin evinin duvarinda baslayip odanda bitmez. Senin evindeki gibi kablonun binlercesi santrale kadar gider. Dagitim noktasindaki cihazlar, santraldeki cihazlar... Herhalde senin kablonun ucunu operatorun teki kulagina sokup oyle calistirtmiyor di mi ?
karakizil

10 Temmuz 2008; 11:59:37 

sadece izmirdeki apartmanların kablolarınımı değiştiriyorlar acaba niye bizde bişey yok

[img]http://img232.imageshack.us/my.php?image=savasahayirkbj2.jpg[/img]
mehmet_alp

10 Temmuz 2008; 12:10:10 

quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

Onların telekomdan geldiğinemi inandınız onlar sizin eve mikro dinleyiciler mikro kameralar kurmuştur.. Ne iş yapıyorsunuz? bilemiyorum yani... :) Şaka şaka hadi bakalım hayırlısı.. ne diyelim :)

suicide

10 Temmuz 2008; 16:30:50 

quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

quote:

Bu tür tavırlara anlam veremiyorum , evet haklı olabilirsin çok büyük bişey değil ama neden bu ttneti aşağılama , daha iyisi varsa söyle geçelim ?

malesef ttnetten başkası olmadığını bilmiyosun heralde? haklı arkadaş aşağılarım tabi, 10 gün önce bıraktığım arıza kaydı için az önce yeni aradılar. allahtan bişeyler olduda düzeldi internet. yoksa çoook beklermişim demek ki aramalarını

Tanrı Türk'ü Korusun.
efshane

10 Temmuz 2008; 16:42:10 

quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

quote:

Sorun aşağılamaları değil -tabii ki bu hizmete aşağılamak hakkımız- ama olumlu bir şey bile olsa ezberden konuşup duruyor bazı arkadaşlar işte boyuna.

| INTEL Core 2 Duo E6600 | ASUS P5B | 2048 MB KINGSTON DDR2 800 | PALIT 8600GT Sonic 256MB 128Bit | SEAGATE 320GB SATAII + SAMSUNG 80GB ATA | ASUS DRW-1608P2S | ANTEC Neo Power 480W Power Supply | LG L194WT 19'' WideScreen |
buldozer85

10 Temmuz 2008; 17:18:44 

ben ev içerisinde ki kabloları telekomun değiştireceğne inanamıyorum...ay başında kesin faturaya felan yansır..
yani benim evimin içerisindeki kablodan telekom sorumlu değildir ki..belki ben çok pahalı bir sistem kurdum değişik bişeyler yaptım..
ozaman yeni yapılan inşaatlara masraf yapıp kablo döşemeden telekoma haber versinler nede olsa onlar döşüyor...
bu kablo olayının altında farklı birşey vardır diye düşünüyorum...

q6600 go...ep35c ds3r...gigabyte 8800gt turbo force...team extrem 2*1...fsb bluestorm2 500w .............
Batuist

10 Temmuz 2008; 18:30:00 

quote:

Orjinalden alıntı: buldozer85

bu kablo olayının altında farklı birşey vardır diye düşünüyorum...

CIA

arbuzik

10 Temmuz 2008; 20:29:52