arkadaşlar siz beklemeyin ii sonuç bende ii bekliodum bi haber okudum hayallerim karardı
100 yapan 200 ün üstünde öğrenci varmış 99 ve 98 binlerce öğrenci varmış
Hayır hüseyin çelik 100 kadar diye açıklama yapmış.200ün üstünde değil.Ayrıca benim istediğim okul da öyle çok net isteye bir okul da değil.Geçen sene 73 netle almış.Benim 80 falan netim var.
Bide konuyu açana sesleniyorum.Ben bu konuyla ilgili başlık açtım.Hatta daha sonra birisi daha açtı.Araştırma yapın da açın bi konuyu yaa!!
Full çıkardım , 1-2 yanlış yaptım diyenler Ss koysunlar merak ettim sınavdan sonra hepsi doğru diye geziniyorlardı
Yaş : 17.5'dan 18 Meslek : Öğrenci ' çok kârlı Hobileri : Öss'ye çalışmak Fobileri : Bilgisayar , televizyon vb. elektronik aletler Psikolojik durumu : Felaket , çıldırmaya hazır , etrafını matrix tarzı olarak testlerle görüyor Beklentileri : Hayır Dualarınızı , iyi dileklerinizi eksik etmeyin Ne zaman gidip-dönecek : 17.08.2008 - Öss'den başarılı olur olmaz , yani dönemeyebilir
Walla sizin yerinizde olmayı istemem ben bu sene ikinci kez öss ye girdim ama bizimki başka insan artık kendini düşünüyo sizdeki sıkıntının yarısından çoğu aile baskısı...