aaa emqre oldumu şimdi,o kadar bekliuoduk ya,bu arada reklam yapmayalım (duracell falan)
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
aaa emqre oldumu şimdi,o kadar bekliuoduk ya,bu arada reklam yapmayalım (duracell falan)
olur olur yapmayalım son birkaç gündür başıma gelenler yüzünden pek bir ilerleme kaydedemedik bekleyen arkadaşlardan çok özür diliyorum..biraz ekmiş gibi oldum sanki sizleri..yeni şeyler yaptıkça fotoğraf çekip göndericem
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Ya geçen gece fotoğrafları yayınlayacakken 80 Gb harddiskim yandı doğal olarak fotoğraflarda gitti onun için biraz sıkıntılıyım gecikme olablir kusuruma bakmayın
geçmiş olsn emqare,benmde 120 lik gitmişdi geçen ay sanada geçmiş olsun
Arkadaşlar yaşadığım tüm sorunları çözdüm, modifikasyona devam ediyorum Harddiskimdeki sorun yüzünden kasanın zımparalı resimleri gitti.Ama zaten iyi olmamıştı yani yüzeyde küçük küçük çukurlar vardı.Bugün heryerini en ince zımparayla pürüzsüz hale getirdim.Baktım ki çukurluklar zımparayla olmayacak.İnce bir kat macun attım.inşallah bu kez yok olacaklar..
Kasamızın son halinden kareler..
Aslında kullandığım çelik macun 10 ile 15 dk arasında kuruyor.Fakat ne kadar beklersek o kadar iyi tutuyor.Birkaç saat sonra tekrar zımpara yaparım.Fotoğraflarıda gönderirm hemen
Bu arada yine tekrarlıyorum.Önerisi olan lütfen yazsın.
Öğleden bu yana kimse yorum yapmamış ama bakan olmuş Zaman ayırıp çalışmalarımı takip ettiğiniz için teşekkürler dostlar..
Aradan birkaç saat geçti zımpara işi tamamen bitmesede bugünlük bitti...
üst kapak tamamen bitti fakat ortadaki bölüm ile alt kapağın ince bir kat macuna ve biraz daha zımparaya ihtiyacı var..Oda kısmet olursa yarına
Kasanın zımparalanmış son hali...
Bir kez daha anladım ki çelik macun kadar uğraştırıcı bir macun yok Sadece ön panel pürüzsüz olsun diye 3-4 gün harcamak gerekiyor.Eleştiri ve önerilere açığız arkadaşlar.Şimdilik bu kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmqarE -- 24 Temmuz 2008; 19:57:57 >
BASINDAN BERI TAKIP EDIYOR VE SENI TEBRIK EDIYORUM OLU BIR MINI KASAYI YASATTIN VE SUPER BIR MOD YAPIYORSUN HERKES GIBI SONUNU MERAK EDIYOR VE SANA BASARILAR DILIYORUM!!!
BASINDAN BERI TAKIP EDIYOR VE SENI TEBRIK EDIYORUM OLU BIR MINI KASAYI YASATTIN VE SUPER BIR MOD YAPIYORSUN HERKES GIBI SONUNU MERAK EDIYOR VE SANA BASARILAR DILIYORUM!!!
FRAGE.PKCN
Teşekkür ederim.Böyle şeyler duymak daha da heveslendiriyor insanı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmqarE -- 24 Temmuz 2008; 20:26:33 >