Şimdi Ara

'OREO' <<DonanımHaber, KONU DIŞI EFSANESİ>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bugün elime gelmiş bulunmakta, konu dışında zaten anket açmıştım bi tane ve epey talep oldu ben de bunun üzerine Oreo getirmiş bulunmaktayım. İnanılmaz lezzetli bir bisküvi. Kutunun önlü ve arkalı fotolarını koydum. Yanılmıyorsam bi tanesinin içinde 16 tane var. Kutunun tanesi 15 ytl, İstanbul içi elden teslim olur. (Eğer isteyen olursa Mini Oreo =>http://www.nabiscoworld.com/./Brands/ProductInformation.aspx?BrandKey=oreo&Site=1&Product=4400000446 da getirebilirim)
    ürünlerde domuz yağı yoktur bu arada bazı arkadaşlar sordu yazılar bulanık çıkmış arkasında bitkisel yağ da yazıyor zaten orda

Konu Dışı'ndaki konu:http://forum.donanimhaber.com/m_24597871/mpage_1/key_/tm.htm
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 10 Temmuz 2008; 3:39:27 >

• valla getirtmiş adam yuh yani.Kargo yapıyonmu bari bizde dadına bakalım
  • kargo da yaparız
  • Fiyat normalden çook fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

Fiyat normalden çook fazla

hocam senin normal dediğin fiyat ebay fiyatı... 15 ytl dedim ben baştan ve sen de getirt bakalım diyordun getirdim ben de şimdi fiyat fazla diyosun ayıp ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 10 Temmuz 2008; 0:13:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

quote:

hocam senin normal dediğin fiyat ebay fiyatı... daha geçenlerde getirt bakalım diyordun getirdim ben de şimdi fiyat fazla diyosun ayıp ama

tamam emeğe saygı getirtmişsinde fiyatı 15 ytl bu forumda bunu alan olursa onursal üye olmalı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Zaint

quote:

hocam senin normal dediğin fiyat ebay fiyatı... daha geçenlerde getirt bakalım diyordun getirdim ben de şimdi fiyat fazla diyosun ayıp ama

tamam emeğe saygı getirtmişsinde fiyatı 15 ytl bu forumda bunu alan olursa onursal üye olmalı

bence abartıyorsun niye böyle bi tepki vermiş olduğunu da bilmiyorum. buraya gelmesiyle fiyat çok artıyor, mesela ithal bir ürün daha pahalı olur neden? vergisi, ulaşımı bilmemnesi gibi masraflar biner üstüne. sen bunu burda bul daha uygun tamam derim arkadaş haklıymışsın ama ben zaten ne kadara alıyorum yani insaf. bence sen alacaktın ama paraya mı sıkıştın noldu şimdi kimse almasın istiyorsun propoganda yapıyorsun mesajların duruyo orda hala 50 ytl bile değer dediklerin ayıptır ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaint -- 10 Temmuz 2008; 0:16:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Huawei Ascend P6 - KitKat Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oeste bence kompleks yapmış....15 ytl uygun fiyat bence....50 ytl bile veririm diyen adam şimdi 15 ytl ye pahalı diyor...işte insanoğlu böyle
  • Kardeş gerçekten bende alıp yemeyi çok isterim fakat bir büsküvi için tane olarak söylüyorum 1 ytl küsür vermek hiç mantıklı gelmiyor bana.
    Hani reklam var ya bi biskrem versem olayı alakasız şeyler yapıyolar.
    Buda onun gibi yani.
    "Bi biskrem versem 1 lira verir misin?"

7-8 lira gibi bişey olsa alabilirdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

oeste bence kompleks yapmış....15 ytl uygun fiyat bence....50 ytl bile veririm diyen adam şimdi 15 ytl ye pahalı diyor...işte insanoğlu böyle

valla dostum eyvallah neden böyle bi şey yaptı bilmiyorum. getir dedi bana yani ben fiyatını söyledim zaten getirmeden. ayrıca uçuk bi şey de değil yabancı bi ürün sonuçta, ben de kabul ediyorum burdaki bisküvilere göre lükse kaçıyor ama zevk meselesi tabi çok değişik bir lezzeti var hakkaten. harika bir şey. ama işte güzel şeylerin de ne yazık ki bedeli oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jungle Boogie

Kardeş gerçekten bende alıp yemeyi çok isterim fakat bir büsküvi için tane olarak söylüyorum 1 ytl küsür vermek hiç mantıklı gelmiyor bana.
    Hani reklam var ya bi biskrem versem olayı alakasız şeyler yapıyolar.
    Buda onun gibi yani.
    "Bi biskrem versem 1 lira verir misin?"

7-8 lira gibi bişey olsa alabilirdim.

o dediğin fiyatın çok daha üstüne geliyor masrafı zaten yeminle
  • valla param olsa alırım
  • Walla ben öğrenci adamim benim bilmem kaç paket sigara param o ama bi alip denemek istiyorum. Ankaraya yollasan kargoyla ne kadar tutar bi pm falan atarsan. Para neyim ayarlayıp alırım

oeste senin yaptigina ne denir bilmiyorum. Konu dışında 50 ytl bile eder deyip adama gaz verdin burda yaptığına bak
  • Arkadaşlar bir hususa dikkat çekmek istiyorum. Şahsen yurt dışından gelen yiyeceklere pek sıcak bakmıyorum. Nedeni ise basit; Müslüman olduğum için yiyeceğim gıdaların içerisinde domuz yağı ve katkılarının olup olmadığına dikkat ederim. Malumunuz dinimizce bu hayvandan elde edilen her türlü gıdanın tüketilmesi haramdır. Bu konu hakkında açıklayıcı bir bilgi olmadan da bu tarz ürünleri yemiyorum. Bu ürün hakkında bilgim yok ama satan arkadaş bu konuda bilgi verebilirse belki potansiyel müşterileri açısından faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
  • Ben tattım süper bi şey, fiyat da normal zaten bu ürün için .. Türkiye de daha ucuza bulursanız bana da haber verin..
  • quote:

oeste bence kompleks yapmış....15 ytl uygun fiyat bence....50 ytl bile veririm diyen adam şimdi 15 ytl ye pahalı diyor...işte insanoğlu böyle

Ya arkadaşım 15 ytl yarım kilosu için olsa verilir hatta konu dışında paketin resmini bile koydum ayrıca 50 ytl bile veririm kısmı şakayla karışık bi cümleydi ama ben epey bi oreo getirtçem ama satmak için değil kendim için
  • neyse tartışma çıkmasın kimseyle kavgalı olmak istemem oreo gerçekten lezzetli bi bisküvi herkes ölmeden tatsın iyi satışlar
  • quote:

quote:

Ya arkadaşım 15 ytl yarım kilosu için olsa verilir hatta konu dışında paketin resmini bile koydum ayrıca 50 ytl bile veririm kısmı şakayla karışık bi cümleydi ama ben epey bi oreo getirtçem ama satmak için değil kendim için

doğrudur arkadaşım...zevkler ve renkler tartışılmaz tabi..
  • quote:

Ya arkadaşım 15 ytl yarım kilosu için olsa verilir

tamam bak madem böyle düşünüyordun ben getirmeden önce niye demedin bunu? getir bakalım para sorun değil dedin. sen dalga mı geçiyorsun benimle, para verip alıyoruz bunu. biz de sokakta bulmuyoruz parayı ayıp be.
  • oeste ayıp etmişssin yeğenim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.