Buzdolabi alacagim hani su dondurucusu altda olanlardan. lakin 500 lt uzerinde hacim ihtiyacim var buzdolabinin eni ise 75 cm yi gecmemeli. Arcelik , Bosh, Siemens hepsine baktim ya kucugu var yada hic yok. Tavsiyeniz var mi?
Buzdolabi alacagim hani su dondurucusu altda olanlardan. lakin 500 lt uzerinde hacim ihtiyacim var buzdolabinin eni ise 75 cm yi gecmemeli. Arcelik , Bosh, Siemens hepsine baktim ya kucugu var yada hic yok. Tavsiyeniz var mi?
tavsiyeleriniz icin tesekkurler. Sizin de dediginiz gibi aradigim olculere tam uyan bir model yok. Yakinda cikma ihtimali olan varmi? sektordeki arkadaslara soruyorum
White westinghouse bak istersen birde. Gerci benim sansım hic yoktu bu markadan yana ama baskalrının yuzu guler belki Benimde su an kullandıgım bu sene cıkan altta dondurucusu olan bir model. Tip olarak cok guzel ic hacmide cok kullanıslı.
Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnız zemin hazırladı... Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka başarılı olacaksınız. MUSTAFA KEMAL ATATÜRK...
westinhouse yurtdisinda cok duydugum ama Turkiyede pek bilinmeyen bir marka. Kalitesine evi inandirmak zor :) tavsiye ettiginiz model guzel genislikte uygun ama o da daha onceki modeller gibi 505lt de kaliyor. yinede degerlendirecegim. tesekkurler