Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
bıktım bu sıcaklıktan ve kasmalardan..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> bıktım bu sıcaklıktan ve kasmalardan.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
yusufziya

9 Temmuz 2008; 23:21:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar..

arkadaşlar.. 2000 senesinden beri 3-4 defa bilgisayar aldım / değiştirdim ..

sürekli işlemcide ve ekran kartında sıcaklık problemleri yaşadım..

ardık bende hem daha soğut hemde daha sessiz hemde daha performanslı olan su soğutma sistemine geçmek istiyorum..

açıkçası bu forum sayesinde baya şeler öğrendim ama.. yinede tereddüt etmekteyim..

bu yüzden acaba diyorum ..

duyduğum kadarı ile hazır kendinden su soğutmalı kasalar var mış.. örn . gigabayt ın su soğutmalı kasası ..

böyle bir tercihte mi bulunulmalı .. yoksa ..

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28490 buradaki ürünü alıp ayrı etten mi su soğutması almak gerekir..

ne dersiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufziya -- 9 Temmuz 2008; 23:46:17 >

INTEL - E6400 C2D ; ASUS P5B ANAKART ; ATİ X1600 XT 256 MB EKRAN KARTI ; 2X512 mb 533 mhz kingston ram ,2X250 GB SAMSUNG SATA II HDD ; ENERMAX 535 WATT PSU ; PHİLİPS 170X6FB LCD MONİTÖR
aKaSa

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 23:59:54 

Hazır su soğutmalı kasalar çok pahalı aynı fiyata daha sağlam sistem kurabilirsin

Cm stacker 810 bu iş için biçilmiş kaftan
sanaldaki kampanya bitmeden
block radyatör pompa rezervuar zımbırtılarını alıp
bu işi bilen birisi ile temasa geçip sistemi kurabilirsin.

bu işi bilen diyorum
çünkü hiç su soğutma kurmadıysan başına dert alabilirsin
çünkü çok çetrefilli bir iş

başıma geldi biliyorum

E6750 2,6@3,6 ||Asus P5K-E Wifi AP || GsKıLL Pc6400GBHZ 1024x2 1000mhz 4-4-4-12
MSI - RX3870-OC||2x160 Seagete 7200.10 || Be quite dark 530watt||Creative SoundBlaster 7.1 ||Phılıps MMS460|| Thermaltake Armor +
Water Cooling ---Ek Supreme || Alphacool NexXxoS Pro II - 2x 120mm Cooltek Fan|| AGB-Eheim 600 Station II 12V||MAGICOOL 250mm Rezervuar---
plur

10 Temmuz 2008; 8:42:04 

Stacker stc -01 kullanıyorum ve bence su soğutma için güzel bir kasa ayrıca tagan black pearl kasalarda güzeldir.

Bence hazır su soğutmalı kasa yerine performansını kendin belirleyeceğin toplama sistemler daha iyidir. Ben su soğutmamı kendim topladım ve montaj aşamasında bir sorun yaşamadım. Şuan performansından ve sessizliğinden çok memnunum. Zaten forumdan su soğutma kurulumu ile ilgili çok detaylı ve açıklayıcı bilgiler var. Elin biraz bu işlere yatkınsa altından kalkamayacağın bir iş değil bence

DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 11:53:57 

Hazır soğutmalar pek tavsiye edilmiyor,ben de açıkçası tavsiye etmiyorum.En iyi bileşenleri tek tek seçip kendinizi toplarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca,ciddi bir overclock yapmıycaksanız eğer,su soğutmaya geçmek biraz gereksiz olur,çoğu kaliteli hava soğutma ürünüyle de çok stabil soğutma sağlanabiliyor.

Stock soğutucular berbat olabilir,ama hava soğutma hiç fena bi yöntem değil,yeter ki kaliteli bileşenler kullanılsın.

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5400+ [2.8Ghz 1.27V] | MSI K9A2CF 790X | Asus 256MB X550 | Emanet Elixir 512MB DDRII 533 :)
Tagan 2ForceII 800W | Seagate 500GB | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech X750BF | Ha bi de 1.44" Disket :)

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
CS 1.6 GunGame-ZoMbie-DeathMatch Serverimiz : 212.68.45.77
CS 1.6 DHKT Klan Maç Serverimiz : 212.68.45.78
DHKT | DiabloXT

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Su Soğutma >> bıktım bu sıcaklıktan ve kasmalardan.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Sapphire HD4850 512MB
ATI ın son dakika atağı HD4850 ve HD4870 ekran kartları
OCZ CORE 64GB SATA II SSD
OCZnin 64gblık katı halli sabit diski.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç