Şimdi Ara

SENNHEİSER KULAKLIKLAR MP3 DİNLERKEN DAHA MI FAZLA ZEVK VERMEKTE ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bilgisayarda çok müzik dinlerim çok fazla kulaklık eskittim sony-philips hemen hemen her modellerini kullandım ama sennheiser marka daha iyi dediler tecrübesi olan varsa alınan mp3 zevki nasıl basslar-tizler gerçekten insanı etkiliyor mu? yorum yazarsa sevinirim

bu arada bu sennheiser hoş gibi açıkçası beğendim almayı düşünebilirim tabi yorumlara bağlı

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenhd465

• kesinlikle sennh oneririm bende eski bi modeli mx200 var ama taş gibi 2 senedir ve cok harika bir ses cıkısı var sony falan hikaye sennh yanında
  • Zevk derken ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: georgia

kesinlikle sennh oneririm bende eski bi modeli mx200 var ama taş gibi 2 senedir ve cok harika bir ses cıkısı var sony falan hikaye sennh yanında

Demek 2 senedir sağlam o zaman harika benim kullandıklarım 5 ayda eskimekte
  • Sennheiser ile müzik dinlerken orgazm olan arkadaşım var.
    Düşün artık, o seviye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

quote:

kesinlikle sennh oneririm bende eski bi modeli mx200 var ama taş gibi 2 senedir ve cok harika bir ses cıkısı var sony falan hikaye sennh yanında

Öncelikle o işi bi geçeceksiniz. Sony nin üst modelleri sennheiser ile yarışabilir. mx200 içinse sennheiserin en ucuz modeli bir cx300 cx400 veya cx500 ile aynı kefeye koyamayız. Keşke konuyu kulaklık bölümüne açsaydın.
    Sennheiser, Sony den daha iyi sennheiserin birçok modelini kullandım. haberin ola

• Şimdi anlıyorum sennheiserları aldıktan sonra neden su faturamın kabardığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mp3 kalilteli bir format degil. bende kulak ici olanindan var 1 senedir kullaniyorum, kulakici olmasina karsin bir sikayetim yok,
  • önce ukala konuşmamayı öğreneceksiniz.

Dikkatli okur isen ben mx200 ü 2 sene önce almışım...
    quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

quote:

quote:

Öncelikle o işi bi geçeceksiniz. Sony nin üst modelleri sennheiser ile yarışabilir. mx200 içinse sennheiserin en ucuz modeli bir cx300 cx400 veya cx500 ile aynı kefeye koyamayız. Keşke konuyu kulaklık bölümüne açsaydın.
    Sennheiser, Sony den daha iyi sennheiserin birçok modelini kullandım. haberin ola

• quote:

önce ukala konuşmamayı öğreneceksiniz.

Dikkatli okur isen ben mx200 ü 2 sene önce almışım...
    quote:

Orjinalden alıntı: cliffburnstein

quote:

quote:

pardon kusura bakmayın bugün kafam biraz iyi sony övüyor gibi gördüm de özür dilerim pardon

• İzmirde uzun bir süre aramıştım sennheiser kulaklık için 1 seneyi geçti her gün üni.ye gidiş geliş 3 saat dinlememe ve kalan zamanlarda i-pod'a sarılı bir şekilde pantolonun cabinde geçmesine rağmen bir sıkıntı yok,

Diğer kulaklıklara göre fiyatı fazla fakat bir kere verceksin parayı bir daha düşünmeyeceksin,

Ses kalitesine gelince de üzerine tanımıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sisyphos

İzmirde uzun bir süre aramıştım sennheiser kulaklık için 1 seneyi geçti her gün üni.ye gidiş geliş 3 saat dinlememe ve kalan zamanlarda i-pod'a sarılı bir şekilde pantolonun cabinde geçmesine rağmen bir sıkıntı yok,

Diğer kulaklıklara göre fiyatı fazla fakat bir kere verceksin parayı bir daha düşünmeyeceksin,

Ses kalitesine gelince de üzerine tanımıyorum

Bu kadar iyi bi markayı kullanmadığıma şimdi daha çok üzüldüm
  • Unutmadan mor ve ötesinin büyük düşler albümünde yazan yazıyı aynen aktarıyorum,

Onlarda sennheiser kullanıyor,

SENNHEİSER KULAKLIKLAR MP3 DİNLERKEN DAHA MI FAZLA ZEVK VERMEKTE ?

Telefonla çektim kusura bakma
  • ZevK derken
  • sennheiser cx-300 kullanıyorum, şiddetle tavsiye ederim, digerlerinden coook farklı, baya ZEVK veriyor
  • philips shp 2000 modelini tavisye ediyorum.kulağı saran yapıda olan bu kulaklık pc içindir.bass dersen bass tiz dersen tiz
    çok iyi ses kalitesi vardır.fiyat : 20 ytl

sennheiser hikaye

not: benim hiç sennheiser'im olmadı..ama yakın zamanda deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 10 Temmuz 2008; 1:31:33 >
  • Kullandığım Sennheiserlar

MX 200, MX500, CX95 , IE 4 ,HD 202

*Hepsi de kendi çapında harika kulaklıklar bence... ve çoğu sağlam diyebilirim... gerçi kalitesinizi görmedim... mx 200 denen kulaklığı 1-2 sene cebimde sarmaş dolaş taşıdım bişi olmadı... sony olsaydı eminim çoktan gitmişti ki zaten zamanında sony de kullandım... ilk sennheiserım mx 200 idi ve sesi açılınca sesine hayran kaldım.... sonra IE 4 alınca mx200 ün basları ve tizleri çok komik geldi... (IE 4 den daha iyilerini düşünemiyorum) IE 4 ve HD 202 yi hala kullanmaktayım... Sony ve philipslerle uğraşmaktansa daha doğrusu risk almaktansa sennheiser daha tercih edilebilir... ama sesinin iyi old.undan emin odluğun bi sony varsa git al onu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 10 Temmuz 2008; 1:38:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

philips shp 2000 modelini tavisye ediyorum.kulağı saran yapıda olan bu kulaklık pc içindir.bass dersen bass tiz dersen tiz
    çok iyi ses kalitesi vardır.

sennheiser hikaye

Evet profesyonal olmayınca senin gibi düşünüyor insan.Ben eskiden Creative ses kartlarını piyasanın en iyileri zannediyordum.Ama daha sonra en dandik ses kartı olduğunu anladım.En iyisi bile çok amatörce.Bu tür cihazlar ortlama zekaya yani popüler kültüre hitap ediyor.Mp3 konusuna gelirsek en dandik sıkıştırma yöntemidir.
  • Sennheiser Kimdir ?

Sennheiser, elektro-akustik konusunda dünyanın en ileri firmalarından biridir. Teknolojimiz, film, televizyon ve kayıt endüstrisine katkılarından dolayı bir Oscar, bir Emmy ve bir de Grammy ile ödüllendirilmiştir. Müşterilerimiz, müzik endüstrisinin en ünlü sanatçı ve yapımcıları, tüketiciler, müzeler, tiyatrolar, uçak üreticileri gibi birçok alana yayılmışlardır. Aralarındaki ortak payda ise, etkilemek istedikleri insanlarda yalnızca yüksek kaliteli ses çözümleri ile istedikleri etkiyi yaratabileceklerini kavramış olmalarıdır.

62 yıldır, Sennheiser ismi en yüksek kalitede ürünler ve ses kaydı, ses iletimi ve ses üretimi konularında sunduğu komple çözümlerle anılmaktadır.

1945 yılı - "Labor W"

1945 yılında Dr. Fritz Sennheiser' in mühendis ve teknisyenlerden oluşan 7 kişilik ekibiyle kurduğu firma daha sonra dünya savaşı sebebiyle Wnnebostel isimli küçük bir kasabaya taşınmak zorunda kalan yerel üniversitenin içerisinde "Labor W" adıyla anılan laboratuvara taşındı. İlk önce ölçüm aletleri üreten bu laboratuvar, bir yıldan kısa bir süre sonra ürün gamına mikrofonları da ekledi ve bu ekibin tohumlarını attığı firma, günümüzün ses teknolojisi konusundaki birçok alanında inanılmaz derecede başarılı ürünlere imza atıyor.

2007 yılı – Sennheiser Group

Günümüzde 1600' den fazla çalışanı, 4 üretim tesisi ve 50' den fazla ülkede yaygın dağıtımı ile ses elektroniği konusunda bir dünya devi olan Sennheiser Electronic' in hikayesi işte böyle başladı. Bu boyutlarına rağmen halen aile şirketi yapısını korumayı başabilrmiş olan Sennheiser, yıllar içerisinde özellikle yüksek kaliteli mikrofonlar, kablosuz RF teknolojisi ve kulaklıklar konusunda öne çıktı ve teknolojiyi geliştiren ve üreten bir firma konumuna yükseldi. Sennheiser' in ürün gamı, bu ürünler dışında konferans ve enformasyon teknolojileri, kablosuz infrared sistemleri, işitme zorluğu çekenlere yönelik özel sistemler, havacılık alanında kullanılan özel headset' ler gibi kulaklık ve mikrofonun beraber kullanıldığı birçok alanda klasik olmuş ve içinde bulunduğu zamanın en gelişmiş cihazları olarak nitelendirilmiş ürünleri de içermektedir.

Sennheiser Group dahilinde, stüdyo mikrofonları uzmanı Neumann ve hem hoparlör hem de stüdyo monitörlerinde uzman olan Klein+Hummel markaları ve Danimarka kökenli ortaklığı olan PC headset' leri, ofis ve call center ürünleri üreticisi Sennheiser Communications bulunmaktadır.

Sennheiser' in tutkusu: Ar&Ge

62 yıldır, Sennheiser' in üzerinde durduğu en önemli konu araştırma ve geliştirme olmuştur. Şirketin bugün dünya genelinde sahip olduğu şöhreti, yıllar boyu süren sayısız yeniliklere borçludur. Bu yenilikler arasında ilk akla gelenler arasında 1960' larda açık kulaklıkların icadı, 1970' lerde infrared iletim teknolojisi, 1980' lerde çok-kanallı kablosuz iletim teknolojisindeki dünyayı yerinden oynatan yenilikler, 1990' lardaki kulaklık-bazlı surround ses sistemleri ve yeni milenyumdaki akıllı enformasyon sistemleri sayılabilir.

Şirketin kurucusu olan Prof. Dr. Fritz Sennheiser' in "Yeni fikirler için manevra alanına ihtiyaç vardır. Bu yüzden Ar&Ge departmanımıza yeni ürünler geliştirmek için ihtiyaçları olan özgürlüğü hep verdim" şeklindeki sözleri ve Almanya ve Kaliforniya' da bulunan iki Ar&Ge bölümü, Sennheiser' in bu alandaki başarısının nereden geldiğine ışık tutuyor.

Geliştirdiği teknolojiler sayesinde sayısız teknoloji patenti ve ödülü alan Sennheiser' in müzesinde iki adet Alman Yenilikçilik Ödülü, bir Bilim ve Mühendislik ödülü, bir Emmy ve bir Grammy teknik mükemmellik ödülü gibi prestijli ödüller bulunmaktadır.

Gelecek : Keşfetmeye devam !

62 yıldır ses teknolojilerini geliştiren, yeni ürünler ve teknolojiler ile insanlığa katkılarını sürdüren Sennheiser' in gelecekten beklentisi de "daha kullanışlı" ve "daha ergonomik" ürünler üretmeye devam etmektir.

Sennheiser, kendini amatör veya profesyonel "herkes için en iyi ve en heyecan verici ses deneyimini" yaratmaya adamış kişilerden oluşmakta olup, bu özelliğinden taviz vermeden parlak geleceğine doğru ilerlemeye devam etmektedir.

Sennheiser Group Web Sitesi :www.sennheiser.com

MeTan Kimdir?

1992 yılında İstanbul' da kurulan ve bu yıl 15. yılını kutlamakta olan MeTan Ltd., kurulduğu 1992 yılından beri Alman elektronik devi Sennheiser' in Türkiye Distribötürlüğü' nü üstlenmektedir.

Bugün Sennheiser Group dahilindeki Neumann mikrofonlarının ve Klein+Hummel hoparlörlerinin de Türkiye distribütörü konumunda olan şirket, 1998 yılında Sennheiser tarafından "Independent Distributor Award" ödülü ile dünya çapındaki en başarılı distribütör seçildi.

Eurovision ve Şampiyonlar Ligi Finali

Sennheiser' in kablosuz RF iletimindeki başarısı, dünyadaki çok-kanallı kablosuz iletime ihtiyaç duyulan dev organizasyonlarda tercih edilmesine yol açmıştır.

Ülkemizde 2004 yılında gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması ve 2005 yılında gerçekleştirilen Şampiyonlar Ligi Finali gibi çok-kanallı kablosuz iletimde en yüksek teknolojiye ihtiyaç duyan ve hata kabul etmeyen organizasyonlardaki kablosuz iletim planlama ve prodüksiyonunda Sennheiser ile birlikte MeTan ekibi başarıyla görev aldı.

Yıllardır Sennheiser için çalışan tecrübeli kadrosuna son yıllarda eklediği genç ekibi ile daha da dinamik bir yapıya bürünen ve profesyonel hizmeti amatör heyecanla sunmaya devam eden MeTan' ın nihai hedefi, Sennheiser' i en kaliteli hizmet ile Türk kullanıcısı ile buluşturmak ve Sennheiser ile yıllardır süren birlikteliğini geleceğe de başarı ile taşımaktır.

MeTan Ltd. Web Sitesi :www.metan.com

http://www.kulakligim.com

http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Kullandığım Sennheiserlar

MX 200, MX500, CX95 , IE 4 ,HD 202

*Hepsi de kendi çapında harika kulaklıklar bence... ve çoğu sağlam diyebilirim... gerçi kalitesinizi görmedim... mx 200 denen kulaklığı 1-2 sene cebimde sarmaş dolaş taşıdım bişi olmadı... sony olsaydı eminim çoktan gitmişti ki zaten zamanında sony de kullandım... ilk sennheiserım mx 200 idi ve sesi açılınca sesine hayran kaldım.... sonra IE 4 alınca mx200 ün basları ve tizleri çok komik geldi... (IE 4 den daha iyilerini düşünemiyorum) IE 4 ve HD 202 yi hala kullanmaktayım... Sony ve philipslerle uğraşmaktansa daha doğrusu risk almaktansa sennheiser daha tercih edilebilir... ama sesinin iyi old.undan emin odluğun bi sony varsa git al onu....

Kanal tipi sennheiser istemiyorum duyma bozukluğu yaratıcak bişeye benziyo IE4 ..Haklısın cebime karmakarışık koyduğum philipsler-sonyler hepsi ilk günkü kalitesini kaybetmekte uzun lafın kısası bundan sonra tercihim sennheiser olcak kaliteli muzik dinlemek gerçektende insanı mutlu ediyor ..

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.