Benim FreeAgent Pro 320GB taşınabilir harddiskim çalışmıyor. Nezaman USB den bağlamak istesem "USB aygıtı tanımlanamadı" şeklinde bi yazı çıkıyor karşıma. Acaba bu sorun hdd nin driverının yüklenmemiş olduğundan mı kaynaklanıyor? Geçen gün pcmde yer açmak için bazı dosyaları silmiştim acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor?
Teşekkürler...
usb cihazında sorun olduğunu düşünmüyorum sadece bilgisayarın tanımıyor... işletim sistemi ile alakalı diye düşünüyorum...eğer hdd de sorun olduğunu düşünüyor isen bir başka arkadaşında dene veya internet kafede deneyebilirsin.....bazen xp usb cihazlarını tanımamakta ısrar eder...ozamanda format tavsiye ederim.... güncel xp kurmaya ba...xp sp3 .....
benim pc xp başka bi pc dede denedim onda da vista yüklüydü ve oda aynı şeyi söyledi. driverini bulsam yüklicemde hiç biyerde yok nereyi aradıysam bulamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan90 -- 9 Temmuz 2008; 23:06:45 >
uyumlu bütün kabloları denedim hepsinde aynı sonucu verdi. diskte bi sorun varsa bu onu hiç kullanamicam anlamina mi gelir? herşeyim o hdd teydi. aleti fişe taktığım zaman herzaman yaptığı gibi çalışıyor disklerin döndüğünü duyuyorum fakat herhangi bi tepki alamıyorum.