Şu yaşıma kadar(23) 5 telefon kullandım hepsi de SE. Şu an K550 kullanıyorum ve telefonumu değiştirmeyi düşünyorum. Bir SE ci olarak diğer telefonlara da göz atayım dedim. Malum SE telefonlar genelde kötülenir aman denilir. Aklıma Samsung U900 geldi. Araştırdım, elle inceledim forumda araştırdım. Evt güzel, hoş, karizma bir telefon ama çok büyük eleştirilere maruz kalmış fiyat/performans konusunda. Bu nedenle SE den şaşmamaya karar verdim.
Aklımdaki telefonun kamerasının iyi olmasını istiyorum en azından vasatın üzerinde olsun. mp3 ve ses kalitesi o kadar da mühüm değil benim için vasat olsa yeter. Aklımda ki modeller w910, k850(biraz tuzlu ama...), w580, k810...başka da model gelmiyor aklıma... Diyeceksiniz ki mp3 madem o kadar öenmli değil neden w serisi de var? Çünkü w serileri çok daha hoş ve güzel görünüyor göze.Siz hangisini öneririsiniz? Teşekkürler.
anladığım kadarıyla siz görünüm ve kameraya önem vermekle birlikteeee diğer özelliklerinde çok kötü olmasını isteimyorsunuz o zaman ben k810i derim dizayn var kamerada var diğer özellikleride fena değildir,bence k810i iyi bi seçim olacaktır tabiki durumunuz varsa k850i alın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iö -- 9 Temmuz 2008; 23:15:23 >
Arkadaşlara katılıyorum. K810i iyi bir tercih,hele ki temiz,az kullanılmış 2.elinin 310-330 lira olduğunu düşünürsek.
Bütçenize bağlı olarak k850i de çok iyi bir tercih olabilir.Ama n82 ile k850i karşılaştırmasında,foto kalitesi olarak n82 nin önde olduğu o topic de birçok kişi tarafından söylenmişti.
Geçenlerde 2.el az kullanılmış garantisiz k850i yi 500 liraya alacaktım,sonradan vazgeçtim.