Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Hertürlü Tavsiye...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Hertürlü Tavsiye... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
KafzieL

9 Temmuz 2008; 22:26:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Şu yaşıma kadar(23) 5 telefon kullandım hepsi de SE. Şu an K550 kullanıyorum ve telefonumu değiştirmeyi düşünyorum. Bir SE ci olarak diğer telefonlara da göz atayım dedim. Malum SE telefonlar genelde kötülenir aman denilir. Aklıma Samsung U900 geldi. Araştırdım, elle inceledim forumda araştırdım. Evt güzel, hoş, karizma bir telefon ama çok büyük eleştirilere maruz kalmış fiyat/performans konusunda. Bu nedenle SE den şaşmamaya karar verdim.

Aklımdaki telefonun kamerasının iyi olmasını istiyorum en azından vasatın üzerinde olsun. mp3 ve ses kalitesi o kadar da mühüm değil benim için vasat olsa yeter. Aklımda ki modeller w910, k850(biraz tuzlu ama...), w580, k810...başka da model gelmiyor aklıma... Diyeceksiniz ki mp3 madem o kadar öenmli değil neden w serisi de var? Çünkü w serileri çok daha hoş ve güzel görünüyor göze.Siz hangisini öneririsiniz? Teşekkürler.

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

9 Temmuz 2008; 23:11:08 

anladığım kadarıyla siz görünüm ve kameraya önem vermekle birlikteeee diğer özelliklerinde çok kötü olmasını isteimyorsunuz o zaman ben k810i derim dizayn var kamerada var diğer özellikleride fena değildir,bence k810i iyi bi seçim olacaktır tabiki durumunuz varsa k850i alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -- 9 Temmuz 2008; 23:15:23 >

Nintendo DS Lite Beyaz
ssmuho

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Temmuz 2008; 23:15:02 

k790 da olur daha ucuz.

wildwolft

9 Temmuz 2008; 23:31:58 

k810-w910 modellerine bakabilirsin para olarak müsaitsen w960 veya k850 de alabilirsin

eski yara eski yara sızlıyor eski yara yenisinden fayda yok varım gidem eski yara

yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 0:04:19 

K790i veya K810i

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
deserthawk

10 Temmuz 2008; 1:15:39 

Arkadaşlara katılıyorum.
K810i iyi bir tercih,hele ki temiz,az kullanılmış 2.elinin 310-330 lira olduğunu düşünürsek.

Bütçenize bağlı olarak k850i de çok iyi bir tercih olabilir.Ama n82 ile k850i karşılaştırmasında,foto kalitesi olarak n82 nin önde olduğu o topic de birçok kişi tarafından söylenmişti.

Geçenlerde 2.el az kullanılmış garantisiz k850i yi 500 liraya alacaktım,sonradan vazgeçtim.

Katze

10 Temmuz 2008; 1:21:41 

Sony Ericsson K810i iyi bir tercih olacaktır. Cihazın fotoğraf kalitesi ve ses kalitesi tatminkar. Fiyatını hak eden bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 10 Temmuz 2008; 1:22:01 >

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
Planladıklarım: Sigma 10mm f/2.8 EX DC HSM Diagonal Fisheye / Canon Speedlite 430EX II / Sennheiser HD-215
Her zaman online olamayabilir.
Engelli kullanıcılar: MaSSive
frt-_-ctn

10 Temmuz 2008; 13:08:28 

k810i senin için ideal olacağını düşünüyorum

MoqoKo

10 Temmuz 2008; 13:12:29 

düşünme k810i al

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> Hertürlü Tavsiye... Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Too Human
Nors mitolojisi ve bilim kurgu öğeleri ile süslenmiş bir action rpg’ye hazır mısınız?
WEB Dersleri: RSS Nedir?
Her yerde gördüğümüz bu RSS ne işe yarıyor?