***NOT: Tuttuğunuz takımın 34 maçınıda gidip kahvehanede izlerseniz 5ytl den 170ytl yapar...Gittiğiniz yer eve uzak olsun, vereceğiniz yol parası gidiş geliş 2ytl den 68ytl yapar...Hiçbirşey yemeyip içmeseniz bile sezon boyu kahvehanede maç izlemek size 238ytl ye gelir...Ben evinizin rahatlığında ve lig tv dışında diğer güzel kanallarıda olan paketi 300ytl den satıyorum...
İkinci el mesajı:524
Katılım zamanı: 20 Temmuz 2005; Şehir: İstanbul,Ümraniye Durum: Forumda değil
11 Temmuz 2008; 0:25:05
Perceive var midir ne kadardir pm lutfen tesekkurler
18 Temmuz 2008; 8:48:48
Arkadaşım birşey sorcam katalogdakinden ucuzmu satıyorsun çünkü bir telefona bile satış temsilcisi gönderiyorlar birde üstüne kargo parası gereksiz olur herkes için.Ayrıca elinde Surrender erkek parfümü vermı varsa fiyat alabilirmiyim
İkinci el mesajı:128
Katılım zamanı: 2 Mart 2002; Şehir: Sakarya Durum: Forumda
18 Temmuz 2008; 23:40:46
quote:
Orjinalden alıntı: eray_0083
Arkadaşım birşey sorcam katalogdakinden ucuzmu satıyorsun çünkü bir telefona bile satış temsilcisi gönderiyorlar birde üstüne kargo parası gereksiz olur herkes için.Ayrıca elinde Surrender erkek parfümü vermı varsa fiyat alabilirmiyim
katalogtan ucuz fiyatlar...her yeni katalogta fiyatlar değiştiği için kimisi bana indirimli gelen ürünler...burdan isteyenlere yardımcı olmak istedim...surrenderin erkek parfümü yok maalesef...