Arkadaşlar optik çıkışlı ve dolby destekleyen bir uydu receiver'ım, creative inspire 5+1 ses sistemim var.
Uydunun optik ses çıkışını, 5+1 ses sistemine dönüştürecek bir dekoder arıyorum. Center-bas , önler ve arkalar olarak 3 çıkışının olması yeterli, ampfi olması gerekiyor. Yani bilgisayarın 5+1 ses sistemini destekleyecek ses kartlarıyla aynı işlevi görmesini istiyorum
Bildiğim kadarıyla jazz ve creative in bu tip ürünleri vardı fakat bu modelleri şu an satışta değil.
Arkadaşlar optik çıkışlı ve dolby destekleyen bir uydu receiver'ım, creative inspire 5+1 ses sistemim var.
Uydunun optik ses çıkışını, 5+1 ses sistemine dönüştürecek bir dekoder arıyorum. Center-bas , önler ve arkalar olarak 3 çıkışının olması yeterli, ampfi olması gerekiyor. Yani bilgisayarın 5+1 ses sistemini destekleyecek ses kartlarıyla aynı işlevi görmesini istiyorum
Bildiğim kadarıyla jazz ve creative in bu tip ürünleri vardı fakat bu modelleri şu an satışta değil.
Bunu sağlamak için bir dekoder önerebilirmisiniz?
Teşekkürler
Dostum şanşına küs demekten başka bir şey gelmiyor işin zor hakkaten. Creative ın ddts-100 diye bir modeli vardı ama üretilmiyor daha diye biliyorum. 2. el belki bulursun. Bende audigy 2 usb kartı arıyorum hiç bir yerde yok. Ebayde amazonda bile sıfırını bulamadım. Yani ya 2. el bir model bulucaksın. Yada bekliyceksin benzer bir ürün bulmayı.
decoder bulmak adam akıllı zor ddts-100 bulursan kaçırma ben bulursam alıcam ama zor bulmak başarılı bir docoder bulmak jazz ın decoderlerini pek kaliteli bulmuyorum