1. Mesaj sayım sıfırlanır mı? 2. Diğer tüm ayarlarım, arkadaşlarım, PM kutum vb. aynı kalır mı? 3. Yeni nickim eskisinden çok farklı olmayacak. Hatta aynısı gibi sadece.
Teşekkürler
Taner Göde
♫♪♫ ► Radio Veronica Best of the 80’s ◄ ♫♪♫ GÜMÜŞ GÖLGE 2008 VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI COMFORTLINE 122 HP METALİK GÜMÜŞ SILVER SHADOW THE DAY DESTROYS THE NIGHT - THE NIGHT DIVIDES THE DAY - BREAK ON THROUGH TO THE OTHER SIDE "Who shall stand guard to the guards themselves?" - Juvenal. "Love is an irresistible desire to be irresistibly desired." - Robert Frost. "All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream" Edgar Allan Poe - "I am the State. L'État c'est moi." Louis XIV the "Sun" King "From the earth, up through the trees, I can hear her, calling me. Mary Jane" Megadeth - "That is not dead which can eternal lie, yet with strange aeons even death may die." H.P. Lovecraft
Taner hocam daha önce bende nickname değişikliği yapmıştım sorularınızın cevabı 1:Hayır 2:Evet 3:Tnr GD (tahminim)
İyi Forumlar
quote:
Orjinalden alıntı: tanergode
Merhaba,
Nickimi değiştirirsem
1. Mesaj sayım sıfırlanır mı? 2. Diğer tüm ayarlarım, arkadaşlarım, PM kutum vb. aynı kalır mı? 3. Yeni nickim eskisinden çok farklı olmayacak. Hatta aynısı gibi sadece.
Lo@ding olan nickimi Loading olarak değiştirmek istiyorum ama kullanıcı adı kullanımda diyor... aramadan bakıyorum yok kullanımda değil. loading kullnanımda
benim sorunum cok tuhaf ; benim bundan 2 sene önce nickim: tanjugunduz yani tek z li idi fakat savasım oynarken burada ki birilerine kızmıstım ve site bana süresiz
şimdi gelelim sorunuma ben tekrar ismimim sonunda ki fazla '' z '' leri atmak istiyorum ve ayrıca mailimi suan kullanmakta oldudugum g mail değilde asıl kullanmakta olduğum
mynet olmasını istiyorum nick değişim işlemine basvurduğumda bu nick kullanılıyor diyor fakat üyeler kısmında gözükmüyor ayrıca mailimi de değiştirmiyor bu mail kullanımda diyor
lütfen
bana yardım edin sorunlarımı çözebilecek kimse yok lütfen yardımcı olun bana işin garibi ben en eski nickimin şifresinide biliyorum fakat böyle bir kullanıcı yok diyor ve üyeler
kısmında gözükmüyor bana yardımcı olun
sorunlarımı özetlersem
tanjugunduz nickini ve daha önceki mail adresim olan tanjugunduz@mynet.com mailini kullanmak istiyorum..
not: daha önce hiç nick değişimi yapmadım bir ufak soru daha dükkanım ve referasnlarım kısmı nick değişince aynen duracaklar değil mi özel mesajlarım, arkadaşlarım yani herseyim ?
yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar diliyorum
quote:
Merhaba,
Nickimi değiştirirsem
Teşekkürler
Taner Göde
Çok sevdiğim ve saygı duyduğum değerli arkadaşım rhetorical, nickimi tanergode yerine Taner Göde olarak değiştirdim, ayrıca rütbe için de başvuruda bulundum. Zaten çeviri piyasasında Taner Göde olarak biliniyorum ve ne mutlu ki ülke genelinde tanınıyorum, DH forumda da aynı adla anılmak daha uygun olacağını düşünerek bu tercihte bulundum.
Keşke çok daha önce yapsaydım ama tam 6000. mesajımda yaptım. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Taner Göde
♫♪♫ ► Radio Veronica Best of the 80’s ◄ ♫♪♫ GÜMÜŞ GÖLGE 2008 VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI COMFORTLINE 122 HP METALİK GÜMÜŞ SILVER SHADOW THE DAY DESTROYS THE NIGHT - THE NIGHT DIVIDES THE DAY - BREAK ON THROUGH TO THE OTHER SIDE "Who shall stand guard to the guards themselves?" - Juvenal. "Love is an irresistible desire to be irresistibly desired." - Robert Frost. "All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream" Edgar Allan Poe - "I am the State. L'État c'est moi." Louis XIV the "Sun" King "From the earth, up through the trees, I can hear her, calling me. Mary Jane" Megadeth - "That is not dead which can eternal lie, yet with strange aeons even death may die." H.P. Lovecraft
Taner hocam daha önce bende nickname değişikliği yapmıştım sorularınızın cevabı 1:Hayır 2:Evet 3:Tnr GD (tahminim)
İyi Forumlar
quote:
Merhaba,
Nickimi değiştirirsem
Teşekkürler
Taner Göde
Çok sevdiğim ve saygı duyduğum değerli arkadaşım rhetorical, nickimi tanergode yerine Taner Göde olarak değiştirdim, ayrıca rütbe için de başvuruda bulundum. Zaten çeviri piyasasında Taner Göde olarak biliniyorum ve ne mutlu ki ülke genelinde tanınıyorum, DH forumda da aynı adla anılmak daha uygun olacağını düşünerek bu tercihte bulundum.
Keşke çok daha önce yapsaydım ama tam 6000. mesajımda yaptım. Desteğin için çok teşekkür ederim.
Büyük birader bizi gözetlemiyor aslında,şarkı söyleyip dans ediyor. Şapkadan tavşan çıkarma numaraları yapıyor. Büyük birader uyanık olduğunuz her dakika dikkatinizi çekmekle meşgul. Sürekli aklınızın başka yerde olduğundan emin olmak istiyor. Tamamen zapt olduğunuzdan emin olmak istiyor.
İyi Forumlar
quote:
Merhaba,
Nickimi değiştirirsem
Teşekkürler
Taner Göde
Merhabalar uzun zaman önce donanımhaber sitesine AYLAVYU nicki ile üye olmuştum ve o zamanlar uzun süre sisteme giriş yapmadım şifremi unuttum mail adresimi onayladı ama bana spam mail dahi şifre sıfırlama gelmediği için AYLAVYU1 nickini aldım.
Rica etsem Aylavu olan hesabımı silip bu hesaptaki 1 rakamını kaldırabilirmiyiz ?
Eğer güven konusunda diğer hesabın bana ait olmadığı düşünülürse sanırım ip adresim zaten gözüküyordur.
Teşekkür ederim
Not : Belki ipin ucu biraz kaçacak ama forumda profilim kısmında ki
(3 deneme hakkınız kaldı) Tekrar Sms Gönderme ve Gsm numarası değiştirme hakkınız bitmiştir. onay kodunu alabilmemin başka bir yolu varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylavyu1 -- 5 Mayıs 2009; 11:28:38 >
Bencede güzel ve mantıklı bir olay. Hatta benim şöyle bir önerim var;
Rütbesi artan üyelere güzel imkanlar verilsin, mesela profilimde bir nick değiştirme butonu olsun yüzbaşı olunca NİCK değiştirme butonu aktif duruma gçcin ve bir ya da iki kereliğine nick değiştirme hakkı verilisin. Ve bu olaya şart getirilsin forumda en az 3 ay bulunan ve Yüzbaşılığa terfi etmiş üyeler nicklerini değiştirebilir.
Bence mis gibi.
Çavuşa ayrı, binbaşıya ayrı, yüzbaşıya ayrı imkanlar tanınsın böylece boşu boşunada rütbe artmamış olur.
fazla sayıda nick değiştirilirse problem olur. adamla diyalog kuruyorsun falan filan. nickide x. bi gün y oluyo tamam buluyosunda z olunca kim bilir nasıl bulursun :)
Şu bir kez nick değiştirenler konusunda bir af olamaz mı ? en azından son bir kez daha değiştirmek istiyorum.
Bizler umutsuzluğun olduğu yerde,umudumuzu kaybetmeden yürümeyi biliriz. Her yürüdüğümüz yolda Çakıllar,her durduğumuz yerde Çakallar olsa ne yazar! Ya ölümüne Severiz,yada tek kalemde Sileriz! Tarihi Biz Yazdık..Tarihtende Biz Sileriz
Nicki önceden değiştirdim bir kere ama şimdi kurallar gereği değiştiremiyorum,tek istediğim sondaki 24'ü atmak sadece Cqr olmasını istiyorum rica etsem olur mu acaba ?
Edit: Baktım üyeler listesine ''Cqr'' diye biri var adam bir kere girmiş sonra çıkmış
Katılım zamanı: 22 Nisan 2009; Mesaj sayısı: 0 | İkinci El Mesajı 0 Son 50 | Son 100 Üye şu anda Forumda değil Son mesaj Son giriş 22 Nisan 2009; 21:44:43
Böyle bir üye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cqr24 -- 22 Temmuz 2009; 2:00:07 >
|| AMD - ATHLON 64 X2 6000+ 3.1GHz || POWERCOLOR - HD4770 512MB GDDR-5 || GIGABYTE - GA-MA56S-S3 || VERITECH - 3 GB DDR2 800 ||SAMSUNG - 250 GB SATA2 NCQ || HIGH POWER - HP 460 WATT || LG -20x DVD-RW || LG - W1952S-PF LCD 19'' Monitör ||
Beşiktaş aşktır, ruhtur, heyecandır. Beşiktaş tektir ve en iyidir. Kazanacağımdan emin olduğum iddiayı Beşiktaş'ın rahat ve bol gollü galibiyeti ile kaybettim. En büyük Beşiktaş !
2. Hak olsa ne olucak yine değiştirmek istenecek bence sinirsiz olsun daha iyi sistem otomatik yapsin ama tabi 3 ayda 1 değiştirilebilsin tabi üyenin mesajından sonra 1 hafta boyunca bu üyenin eski nick i şu şu vs.vs...herkes yazmış bende fikrimi yazıyım dedim:)
BaRo55
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
31 Ekim 2009, 15:19:06
Adminlerden bir ricam olacak..
Önceden nickim baro55'di.. Nick hakkımı 1 kere kullandım ve onu sadece ismi değiştirmeden BaRo55 diye değiştirdim.. Fakat bu sefer tamamen değiştirmek istiyorum.. Acaba mümkün mü böyle birşey.. Umarım mümkündür.. İyi günler..
Bir aksilik olmazsa 24 ile 48 saat arasında değişiklik gerçekleşir. 48 saat geçmiş ve işlem yapılmamışsa tekrar başvurmanıza gerek yoktur.
Bu cümleden çıkaracağımız anlam,
"Siz isteğinizi bildirin; biz, her ne kadar görevimiz size hizmet etmek olsa da, SİZler bizim gelirlerimizin en önemli yapıtaşlarından biri olsanız ve dolayısıyla SİZ olmayınca, reklam - sponsor - ıvır zıvır - ve sonuç olarak donanimhaber de olmayacak olsa da, sizden daha önemli mevzularla ilgileniyor olacağımızdan, sizin nick değiştirme gibi gereksiz işleminizle ilgilenememişizdir, bir ara illa ki "şu nicklere de bi bakalım yahu" diye düşünüp, o zaman hallederiz."
Mi, yoksa;
"İstediğiniz değişim, şartlara uygun değildir, bu yüzden onaylanmamıştır. Ama zaten şartlara uymayan isteği kabul etmeyeceğimizi söylediğimizden bunu size iletip değerli zamanımızı kaybetmemizin bir anlamı yoktur!"
Mu olmalı?
Ya da;
"Sistem de meydana gelebilecek olan aksiliklerden dolayı geçici olarak bu konuda yardımcı olamamışızdır. Merak etmeyin en kısa zamanda isteğinizle ilgilenecektir, ancak bunu yazmak yerine, sizin ne düşündüğünüzü, düşüneceğinizi ve ya hissedeceğinizi umursamadan üstüne üstlük emir verircesine uzatmayın dercesine koyu harflerle yazarak kestirip atmayı tercih ettik."