< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makoli -- 15 Temmuz 2007; 22:23:18 >
Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Bir gün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir. (Mustafa Kemal ATATÜRK)
kendi şifremi vermedimki yeni şifre vermiştim o anlık olabilir yazıyordu şifre için maddelerde ama şu an biraz meşkulüm ordaki örneğe baktım öle yazdım başka birşey göremedim kusura bakmayın..
edit :biraz meşkuldüm şimdi okudum bütün maddeleri şikayet ederek yapacığız galiba şaçma ama neyse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtraider -- 4 Eylül 2007; 0:51:14 >
Arkadaşlar Ben Nickimi Daha Önce Değiştirdim..Bundan önceki Nickim LuCiFeR_ di ve bu nickle tekrar üye oldum.şimdi o nickle bu nicki değiştirme imkanım varmıdır?.Bu nickte LuCiFeR_ nickide benim..
Forumda hepimizi birbirimizden ayıran birşey var. O'da üye olduğumuz zaman sistemin bize verdiği kullanıcı sıra numarasıdır. Bu numara sayesinde dilediğimiz ve düşlediğimiz herşeyi yapmamız mümkündür.
Örneğin;
En başta, sisteme kullanıcı adımız ile değil, e-posta adresimiz ve kendi belirlediğimiz şifremizle giriş yapmalıyız.
Sol bölümde kullanıcı adımın altınada kullanıcı sıra numaram yazmalı ve benimle işlem yapmak isteyen arkadaşlar, kullanıcı adım yerine, numaramı kayıt etmeleri yeterli olacaktır. (Tabi bu işlem öncesinde, kullanıcı numara arama ekranı oluşturulmalıdır.)
Tabi esas konumuz olan kullanıcı adı değişimi;
Bu ise, kullanıcı bilgilerimizi değiştirdiğimiz ekranda, kullanıcı adımız olan bölümde değiştirebiliriz. Eğer seçmiş olduğumuz kullanıcı adı başka biri tarafından kullanıyorsa, zaten sistem uyarı verecektir. Eğer kullanılmıyor ise, kullanıcı yeni kullanıcı adıyla forumda yazmaya devam edecektir.
Ayrıca kullanıcı adı değiştirme zamanlamasıda belirlenebilir. Mesela, 6 ayda bir veya yılda bir sefer gibi. Bu sayede hiç kimse, kullanıcı adı değiştirmek için, sizleri meşgul etmeyecektir. Tabi kullanıcı numarası sayesinde, herkes birbirine daha kolay ulaşacaktır.
peki adam nickini 2 yıl önce almış ve son girişide o zaman olmuş. yani anlaşılıyoki adam bi işi düştüğü için ve o gün için girip çıkmış. ve bidaha da girmemiş. e adamın nick ide güzel. biz dh forumcuları için o nicki almamız mümkün değil mi ? bence bi süre olmalı mesela adam 12 ay boyunca foruma hiç girmedimi banlayın onu .ve nickide özgür kalsın. ve bende o nicki alayım
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
Hocam sen büyüksün işte DH farkı ve demokrasisi. İlk Türkiye'de bir forumda kişi nikini kendi değiştirebiliyor. BU BİR DEVRİMDİR bence gelişme açısından. Darısı diğer özlemlerimize.
Peki biraz uygulamadan bahsetsen de yöntem nasıl kullanılıyor anlasak.
nakkacım kusura bakma, sanırım ben seni baştan yanlış anladım, bu sebeple de sen beni yanlış anladın. Senin dediğin gibi bir sistem mümkün değil. Yani üyelerin kendilerinin profilden değiştirmeleri teknik olarak olmayacağı için açılması da söz konusu değil.
Benim bu Angel yazısının üste gelmesi mümkün mü acaba ? Ben nickimi değiştirdim ama ?
Müziğin asıl gücü insanı bestecisinin hayal dünyasına sürüklemesidir. Ne üstün zekâ, ne hayal gücü ne de her ikisi beraber, bir dâhi yapmaya yeter. Sevgi, sevgi, sevgi.. İşte bu dehanın ta kendisidir.
bende nick imi değiştirmek istiyorum ahanda kendimi şikayet ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amsmmx -- 5 Kasım 2007; 13:54:09 >
http://forum.donanimhaber.com/m_18906784/tm.htm topigini okudum daha önce değiştirilse bile türkçe olmak kaydıyla değiştirilebiliyomuş eğer öyleyse şifremi moılara pm atmam gerekmiyo galiba? nickimide egomanyak yapmak istiyorum not: emaili egomanyak@gmail.com olarak değiştirilebilmeniz mümkünmü ben gizli soruyu salladıgım için yapamıyorumda
http://forum.donanimhaber.com/m_18906784/tm.htm topigini okudum daha önce değiştirilse bile türkçe olmak kaydıyla değiştirilebiliyomuş eğer öyleyse şifremi moılara pm atmam gerekmiyo galiba? nickimide egomanyak yapmak istiyorum not: emaili egomanyak@gmail.com olarak değiştirilebilmeniz mümkünmü ben gizli soruyu salladıgım için yapamıyorumda
Bu konunun ilk sayfasındaki mesajı Şikayet Et butonuna tıklayarak şikayet ediyoruz.Diğer bölümünü seçip Konu kısmına gereken açıklamayı yapın.Alttaki bölüme istediğiniz nicki ve geçici olarak yeni bi şifre belirleyerek onu da yazın.Nickin kullanımda olması ihtimaline karşı alternatif bi nick de yazarsanız iki kez uğraşmamış olursunuz.Burdan bir sonuç alamazsınız.