Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Forumdaki Kullanıcı Adını Değiştirmek! (Güncelleme 17 Kasım 2007)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Konu Dışı >> Forumdaki Kullanıcı Adını Değiştirmek! (Güncelleme 17 Kasım 2007) Sayfa: [1] 2 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mewluth

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Nisan 2005; 16:34:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sevgili üyelerimiz,

Donanım Haber forumlarında bulunan kullanıcı adınızı yalnızca 1 kereliğine değiştirmeniz mümkün, fakat bize başvurmadan önce aşağıda bulunan 5 önemli ve gerekli şartı yerine getirmenizi şiddetle rica ederiz.

1- Forumda en az 3 aydır bulunuyor olmalısınız.

2- Daha önce hiç alınmamış bir kullanıcı adı seçmelisiniz. (Harflerin büyük veya küçük olması forum için aynı anlam taşır. Yani mewluth ismi varsa MeWluTh ismini alamazsınız).

Foruma kayıtlı bulunan bir isim için başvurduğunuzda sistem sizi uyaracaktır.
( Başvuru yapmadan önce bir ismin kullanılıp kullanılmadığını anlamak için Üyeler linkine tıklayıp orada arama yapabilirsiniz. Bazen üye profilini gizliyebiliyor ve bu durumda "üyeler" bölümünde gözükmüyor. O yüzden aşağıdaki yöntem size % 100 değil ama daha kesin sonuç verecektir. Arama'ya girin ve burada "Kim tarafından" kısmına istenilen kullanıcı adını yazınız. Eğer kişi 0 mesajlı biri değilse orada gözükür.)

3- Kullanıcı adı değişikliğinin olması için; forum yazılımının tabiatı gereği şifrenin de yenilenmesi gerekmektedir. O yüzden bizlere başvururken yeni kullanıcı adınızın yanında geçici bir şifre de söylemeniz gerekmektedir. Bu şifre hali hazırda kullandığınız şifre olmayabilir. Mümkünse öyle de olmasın. Bize söyleyeceğiniz şifre o anlık olmalı. Eski kullandığınız şifreyi belirtmenize kesinlikle gerek yoktur. 12345 gibi kolay şifreler seçmeyiniz.

4- Üyelerin sizi kolayca tanıyabilmesi ve bir karışıklık olmaması için değişiklikten sonra eski kullanıcı adınızı imzanızda belirtmelisiniz ve 1 ay boyunca imzanızda durması gerekir. (Bu madde önemlidir ciddiye alınız. Bunu yerine getirmeyenlerin ve getirmemekte ısrar edenlerin bu konuyu dikkatli okumadıkları ortaya çıkacağı için değişimleri de geri alınacaktır.)

5- Bu son madde de bu konudaki maddeleri dikkatlice okumuş olmak ve okuduğunuzun göstergesi olarak, yaptığınız başvuruda istediğimiz şartları eksiksiz yerine getirmek. Şartlardan biri eksikse konuyu okumadığınız düşünülüp talebiniz reddedilecektir.

Şartları okuduktan sonra başvuru için buraya tıklayınız.

Örnek başvuru biçimi:

Yukarıda başvuru için verdiğimiz linke tıkladıktan sonra gerekli yerleri eksiksiz bir biçimde doldurarak başvurunuzu yapabilirsiniz. Burada girdiğiniz şifreyi yöneticiler göremeyecek, sistem otomatik olarak sadece kullanıcı adı değişim onayını admine gönderecektir.

Bir aksilik olmazsa 24 ile 48 saat arasında değişiklik gerçekleşir. 48 saat geçmiş ve işlem yapılmamışsa tekrar başvurmanıza gerek yoktur.

Değişikliğin gerçekleşmeme nedeni eksik bilgi vermeniz, yukarıdaki şartları taşımıyor olmanız, geçersiz ya da kullanılan bir kullanıcı adı seçmiş olmanızdan kaynaklanıyor olabilir.
Değişiklik siz forumda gezerken olursa haberiniz olmadan sadece giriş isminiz değişecektir. Ekstra bir şey yapmanıza gerek yoktur.

Dikkat!...Seçtiğiniz yeni kullanıcı adı için iyice düşünüp öyle başvurunuz. Çünkü artık kullanıcı adınızla ilgili başka herhangi bir değişiklik yapılmayacaktır.

Not: Yeni kullanıcı isimlerinde < > " ' % ; ) ( & + , ve görünümü ciddi şekilde bozacak karakterleri yazmayınız. Forum kabul etmiyor çünkü.
Not2: Messenger, e-mail veya herhangi başka bir forum harici mesajlaşma sistemleri ile yapılan başvurular kabul edilmez. Güvenlik için, başvuruyu mutlaka forum üzerinden ve ilgili linke tıklayarak yapmanız gerekir.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.

Keşşaf Cin Ruhu
nakka

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

2 Nisan 2005; 16:42:28 

Bir öneri: belli süre şartı sonrası mesela 3-6 ay gibi geçtikten sonra kişi nikini değiştirebilmeli... Eğer bu forumlarda yoksa bile çok güzel yeni bir uygulama olur DH üyeleri için... Zaten aynı isimli nike sistem izin vermediği için bir aorun da olacağını zannetmiyorum....selamlar....

Tıkla bloguma hayatına birşeyler kat. Mutlaka alacağın birşeyler olacak
They don't care about us
*** Hiç sorun değil biz herkesi umursuyoruz. Çünkü biz büyük bir milletiz. ***
*** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
Pasaklı

2 Nisan 2005; 16:47:47 

mesajı şikayet et derken bi yere topic açıptamı mesajı şikayet etmesi gerkeiyor

Rabbim, Rabbim, bu işin, bildim neymiş Türkçesi;
Senin aşkın ateştir, ateşin gül bahçesi...
mewluth

Sisteme Gözat

2 Nisan 2005; 16:58:28 

quote:

Orjinalden alıntı: nakka

Bir öneri: belli süre şartı sonrası mesela 3-6 ay gibi geçtikten sonra kişi nikini değiştirebilmeli... Eğer bu forumlarda yoksa bile çok güzel yeni bir uygulama olur DH üyeleri için... Zaten aynı isimli nike sistem izin vermediği için bir aorun da olacağını zannetmiyorum....selamlar....

Anlamadım ne demek istediğini. En az 3 aylık üye mi olmalı diyorsun? Zaten yeni üyeler pek talep etmiyor bunu eğer o şekil demişsen.

Bir buçuk, iki buçuk daha; bir buçuk mu, iki buçuk mu, üç buçuk mu, beş buçuk mu, altı buçuk mu, yoksa sekiz buçuk mu ettiğini keşfedemedim.

Keşşaf Cin Ruhu
klonajinsky

2 Nisan 2005; 17:44:00 

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

Anlamadım ne demek istediğini. En az 3 aylık üye mi olmalı diyorsun? Zaten yeni üyeler pek talep etmiyor bunu eğer o şekil demişsen.

boşver konuşur o öle bende anlamadım zaten...

http://klonajinsky.spaces.live.com/
King_Arthur

2 Nisan 2005; 17:48:43 

Ben anladım yani demek istioki bi üyenin nickini deişitirebilmesi için 3-4 ayı geçmiş olması gereksin dio boşu boşuna yönetimi meşgul etmesin demek istio

Intel Core2Duo E8400 / Gigabyte EP35-DS3R / 2x2GB ADATA DDR2 800 / 512MB Gigabyte 8800GT TurboForce TypeB / 2x500GB Seagate 7200.11 32MB NCQ Sata2 / LCPower Arkangel 850W / Creative X-Fi XtremeMusic / ViewSonic 22" VG2230wm LCD / Nec 20x Sata / Zalman 5.1 Headphones / Silverstone HTPC / Microsoft Laser 6000
vozer

2 Nisan 2005; 18:08:08 

Nakka'nın demek istediği, belli bir süre geçtikten sonra üyeler kendi nicklerini kendileri değiştirebilmeli. Aynen mesaj silmek gibi bir buton ile bu işi halledebilmeli.

Negative

Sisteme Gözat

2 Nisan 2005; 18:58:09 

O mümkün değil maalesef, herkes nickini değiştirebilirse ne olur biliyor musunuz ki yöneticilerde bile bu özelliğin olması gerekli değil, bizler bile nickimizi kenndimiz değiştiremiyoruz ve doğrusu da bu

CepHatti.Com
MaxiPDA.Com
= JuLıA =

2 Nisan 2005; 19:07:25 

TESEKKURLER MEWLUTH GUZEL BI KONUYA ACIKLIK GETIRMISSIN

eleny

2 Nisan 2005; 19:11:09 

aciklamalar icin tesekkurler...

www.kardesinisec.com

Aşk Bir Uçurumdan Düşmek Gibidir,O Yüzden Sevgiliye Yar Denilir
Bir Damla Gözyaşımın Hakkı Ödenmez,Öldürmeyen Her Acı Beni Diriltir .

PaRaZ!T

2 Nisan 2005; 19:22:09 

bencede ama benim hala değişecek kaç hafta oldu ama canın saolsun mewluth
nakka

2 Nisan 2005; 22:19:39 

quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

quote:

yani kişi nikini kendi değiştirebilmeli... ancak buna süre şartı koymalıyız ki dakka başı nik değiştirip durmasın bu da karışıklığa yol açar... bu süre de 3 ay gibi bir süre geçmeden yeni nik alamazsınız şeklinde olmalı... Eğer bu diğer forumlarda yoksa bile bizde olsa bu yenilik ve ayrıcalık olur diye düşünüyorum. Hem de modları bu konuda gereksiz meşguliyet önlenmiş olur....Selam ve sevgilerle....

Tıkla bloguma hayatına birşeyler kat. Mutlaka alacağın birşeyler olacak
They don't care about us
*** Hiç sorun değil biz herkesi umursuyoruz. Çünkü biz büyük bir milletiz. ***
*** Düşersin ama kalkarsın, kaçırırsın ama yakalarsın, vazgeçmezsen başarırsın...***
nakka