anakart açılışta 1 uzun 2 kısa bit sesi ile pc yi uyarıyor (ekran kartı hatası oludğunu araştırdım) ekran kartını başka bir bilgisayara taktım onda sorun yok ama benim pc de sprun var ekran kartını çıkarıncada aynı hata geliyorbi yardım ediverinde şu hata yı bi düzeltelim onaralım
Anam İmzam kural Dışıymış Bundan Sonda Dh de Kimseye Destek Vermiyorum.Sorusu Olan Yardıma İhtiyacı Olan sezerkiran@hotmail.com adresinden bana ulaşabilir :/
bios yükseltme konusunda beni aydınlatırmısınız araştırma yapacağım acaba sorun psu dan kaynaklanıyor olamaz değilmi yani ilk anda güç vermeyebilir sonra res attığımda güç veriyordur pc normal şekilde çalışıyordur yükseltmeyi kendi yapsam garanti dışı kalırmı ürünüm ?
böyle bir döküman buldum acaba bunlardan hangisini kullanmalıyım ve nasıl kullanacağımı anlatırsanız çok sevinirim anakartım foxconn a78ax k ekran kartım ati hd4850 ekran kartımı başka bir bilgisayarda denedim msi anakartı vardı sorun çıkartmadı...
en son versiyona yükseltmen yeterli olacaktır. tabi sorun buysa veya uyumsuzluk yazılımsalsa işe yarar., bunun kesin garantisi yok. psu'ya gelince ekran kartın fazla güç harcıyorsa ve psu'nun sınırlarını zorluyorsa, buna neden olabilir.
kasaya satın aldığın firma toplama garantisi veriyor. yani firma parçaları sorunsuz şekilde montajlayıp, çalışır şekilde sana verdiklerini garanti ederler. satın aldığın tarihtan 3 sene içinde kasayı açarsan toplama garantisi yanar. tabi birde elemanların kendi garanti kapsamlarıda vardır.
eğer zorluyorsa: bilgisayar kapanırdı bilgisayar kapanmıyo ekran kartının üzerindeki led yanıyo ve fanlar da dönüyor bios güncellemesi hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim bu yukardaki dosyalardan hangisi bios güncellemesi onu bile bilmiyorum galiba ben bu sorunu çözemeyeceğim hepinize yardımlarınızdan dıolayı teşekkürler