Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips 500 GB Harici Usb Sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Philips 500 GB Harici Usb Sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
juzam1907

9 Temmuz 2008; 19:16:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Dün akşam gayet güzel çalışan hdd'im bugün sabahtan itibaren çalışmamaya daha doğrusu pc tarafından görülmemeye başlandı. İşletim sistemin vista , 2 saat öncesine kadar çıkmış bütün updateler mevcut. Öncelikle belirtmeliyimki hdd'de problem yok çünkü vista kurulu laptop'um aleti hemen tanıyor ve hızlı bir şekilde gayet güzel kullanıyorum keza xp kurulu başka bir masaüstünde'de aynı şekilde kullanabiliyorum.Hdd'yi açınca içinden ses geliyor ve pc'de ikaz sesini veriyor ancak donanım yüklenmiyor makinaya. Kasadaki bütün usb girişlerini denedim hepsinde aynı problem var ama sorun sadece hdd için çünkü mouse,klavye,fotograf makinası,mp3 gibi bir çok şey bağladım ve hepsini otomatik gördü. Son olarakta aygıt yöneticinsinden girip sürücü güncelleştir diyeyim dedim, bu seferde resimdeki gibi olduğunu gördüm aletin.

sürücüyü güncelleştir dediğimde sürücü bulundu ancak yüklenemdi uyarısı geliyor.

Evet arkadaşlar durum böyle umarım bi çözüme erişiriz yoksa kafayı yemek üzereyim daha öncede 500 gblık wd hdd gitti ve evlat acısı gibi koydu bana bu olay şimdi yine aynı şekil 500 gb full dolu aleti benim masaüstünde göstermem lazım yoksa format'a başvurucam bunuda yapmayı hiç istemiyorum bir ton şey yüklü makinada.

resap

13 Temmuz 2008; 0:58:58 

aynı sorun bende de var. bir zaman arkadaşın başına da gelmişti halletmiştik. çalışan linux türevi bir cd bul. harici hdd bilgilerini windowsa yükle. ardından hddni yeniden biçimlendir.

nazlı hilal
bilgewriter

13 Temmuz 2008; 21:49:26 

aynı hdd den bendede var yalnız sorun ilginç

CANON EOS 450D + CANON EF - S 18-55 IS + 58mm KENKO UV FİLTRE + LOWEPRO COMPUDAYPACK
ASUS F3SV 240 DR
NOKIA 6290

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Philips 500 GB Harici Usb Sorunu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ASUS G2 Dizüstü video incelemesi
ASUS dan Oyunculara özel dizüstü bilgisayar
Lg SuperMulti Dvd Yazıcı
Bu videomuzda SecurDisc teknolojisini ve bu teknolojiyi kullanan Lg dvd yazıcıyı inceliyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar