Şimdi Ara

Cornetto Çekilişle Xbox360 Veriyor...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
0
Favori
11.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aşkınız erimeden mütemadiyen katılın!
    Cornetto kapaklarındaki şifrelerle ANINDA oyun, duvar kağıdı, melodi ve Turkcell 4 kontör kazanabilir, istersen oyuna katılıp biriktirdiğin PUANLARLA XBOX 360, Motorola U9 ve Turkcell 1000 kontör kazanabilirsin! Üstelik her katılımında ÇEKİLİŞLE Mini Cooper kazanma şansın artıyor!

Çikolata-Kaymak, Çilek-Kaymak ya da Kaymak Cornetto’ların kapaklarındaki şifreyi adını, soyadını ve adresini aralarında birer boşluk bırakarak yazıp Turkcell 3663’e gönder ya da hemenwww.askimlaerirmisin.com’a üye ol kampanyaya katıl!
    Hergün gönder, erimeden yakala. Anladın mı

Biraz önce reklamlarda gördüm.Çekilişle verilen ürünler arasında Xbox360da var Resimde Elite.
    Kafama takılan ise Xbox360 Türkiye'ye resmi olarak giriş yapmamış ve Cornetto promosyon olarak veriyor bunun yasal olmaması gerekiyor öyle değil mi?
    Yada bu Microsoft'un Xbox360'ı Türkiye'ye Resmi olarak giriş yapmasının hazırlığımıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 9 Temmuz 2008; 19:44:56 >

• Bu yaz bekleniyordu zaten resmi giriş.Ama bu şekilde mi olur bilmem..
  • xbox360 vermez cunku yasal izin yok o yuzden mutlaka gerekli izinler alınmıştır yada microsoft aleti TR ye sokma amacında yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmiş reklam ile olaya el atmıştır
  • Resmi olarak bir kere giriş yapsında gerisi kolay.Sonraki nesili çabuk görürüz en azından.
  • İnşallah bu resmi girişinin habercisidir.
  • yasal izin yok derken acaba bunu gerçekten bildiğiniz bir şeye mi dayandırıyorsunuz? Ticaret kanunun da var mı böyle bir şey. yani her ürettiğiniz mal için devletten izin mi almanız lazım satabilmek için? benim bildiğim gıda ve sağlık sektöründe izin alınır ama elektronik? distrübütörü olmayan yüzlerce mal satılıyor her gün. Bildiğim kadarıyla eğer gümrükte gerekli vergilerini vs sini öderseniz ve sattığınız ürünün distrübütörü yoksa satabilirsiniz ürünü.
  • Reklamı bulabilen varsa koyabilir mi buraya.Merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇEKİLİŞLE BF3 VERİYORUM
    11 yıl önce açıldı
    STEAM HEDİYE OYUN ATILIR
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle bir çekiliş var verilen hediyeler:
    1 adet Mini Cooper 2008 Model Araba
    20 adet XBOX 360 Elite oyun konsolu
    20 adet Motorola U9 cep telefonu
    1000 adet 1000 Kontör
    1000 adet DVD Filmler

Cornetto Çekilişle Xbox360 Veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reventon -- 9 Temmuz 2008; 18:54:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: durin

yasal izin yok derken acaba bunu gerçekten bildiğiniz bir şeye mi dayandırıyorsunuz? Ticaret kanunun da var mı böyle bir şey. yani her ürettiğiniz mal için devletten izin mi almanız lazım satabilmek için? benim bildiğim gıda ve sağlık sektöründe izin alınır ama elektronik? distrübütörü olmayan yüzlerce mal satılıyor her gün. Bildiğim kadarıyla eğer gümrükte gerekli vergilerini vs sini öderseniz ve sattığınız ürünün distrübütörü yoksa satabilirsiniz ürünü.

İzini devletten değil microsoft'dan almak gerekiyor. Microsoft ürünü resmi olarak Türkiyeye sokmuyor o yüzden herkesin elinde mallar kaçak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absürd -- 9 Temmuz 2008; 18:54:27 >
  • quote:

yasal izin yok derken acaba bunu gerçekten bildiğiniz bir şeye mi dayandırıyorsunuz? Ticaret kanunun da var mı böyle bir şey. yani her ürettiğiniz mal için devletten izin mi almanız lazım satabilmek için? benim bildiğim gıda ve sağlık sektöründe izin alınır ama elektronik? distrübütörü olmayan yüzlerce mal satılıyor her gün. Bildiğim kadarıyla eğer gümrükte gerekli vergilerini vs sini öderseniz ve sattığınız ürünün distrübütörü yoksa satabilirsiniz ürünü.

İzin derken Devletten değil Microsoft'u kastdetmiştim
  • ben türkiyeye izin verildiğini sanmıyorum böylesine büyük bir olay tüm sitelerden manşet verilirdi

Cornetto nun vermesi ile alakalı bir şey olabilirmi acaba birde arkadaşım xbox olduğundan emin misin ps3 olmasın ikiside siyah
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

ben türkiyeye izin verildiğini sanmıyorum böylesine büyük bir olay tüm sitelerden manşet verilirdi

Cornetto nun vermesi ile alakalı bir şey olabilirmi acaba birde arkadaşım xbox olduğundan emin misin ps3 olmasın ikiside siyah

Yok kardeşim olrmu üst mesajda arkadaş resminide vermiş bide reklamı sunan diyor zaten Xbox diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

quote:

İzin derken Devletten değil Microsoft'u kastdetmiştim

Tamam anlaşıldı.

• quote:

Yok kardeşim olrmu üst mesajda arkadaş resminide vermiş bide reklamı sunan diyor zaten Xbox diye

resmi şimdi gördüm ne diyim insanın inanası gelmiyor hiç bir haber görmedim biraz bakalım
  • Gerçekten bende arkadaşlara söylerdim Xbox diye o ne derlerdi
    Şimdi reklamı oluyor hiç değilse.Xbox lafını duyunca reklamı sunan kişiden bi garip oldum
  • Hobaa Cornetto lara dalın Xbox360 Aşkımla erir mi
  • M$'un Türkiye'ye girmesi sevindirici bi haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 9 Temmuz 2008; 21:21:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: legend_player

Aşağıdaki cümleye dikkat

İster müzik dinle, seçtiğin şarkı Erime Noktaları’nda yankılansın!
    İster oyun oyna, XBOX oyun konsolunu Türkiye’de ilk defa sen dene! İster arkadaşlarını şaşırtacak görüntülü mesajlar gönder ya da süpriz kurgulara katıl, Cornetto melodileri ve duvarkağıdı yükle, erimeyen hediyeler kazan!
    Bu yaz İstanbul’daysan, hemen sana en yakın Cornetto Erime Noktası’na git, erimeden eğlenceye dahil ol!

http://www.askimlaerirmisin.com/erimenoktalari.php

Kardeşim senin demek istediğin yanlış anlamadıysam Xbox1 veriyorlar diyorsun ama resim var Basbaya Xbox360.Öyle bişey olur kazara kazanırsan xbox1 verirlerse mahkemeye bile verebilirsin bana yanlış ürün verdiler diye parasını alırsın ürünün bu riskin altına girmez cornetto

• quote:

quote:

Aşağıdaki cümleye dikkat

İster müzik dinle, seçtiğin şarkı Erime Noktaları’nda yankılansın!
    İster oyun oyna, XBOX oyun konsolunu Türkiye’de ilk defa sen dene! İster arkadaşlarını şaşırtacak görüntülü mesajlar gönder ya da süpriz kurgulara katıl, Cornetto melodileri ve duvarkağıdı yükle, erimeyen hediyeler kazan!
    Bu yaz İstanbul’daysan, hemen sana en yakın Cornetto Erime Noktası’na git, erimeden eğlenceye dahil ol!

http://www.askimlaerirmisin.com/erimenoktalari.php

Kardeşim senin demek istediğin yanlış anlamadıysam Xbox1 veriyorlar diyorsun ama resim var Basbaya Xbox360.Öyle bişey olur kazara kazanırsan xbox1 verirlerse mahkemeye bile verebilirsin bana yanlış ürün verdiler diye parasını alırsın ürünün bu riskin altına girmez cornetto

Hayır xbox1 gibi gözüküyor diye yazmadım.Türkiyede yüzlerce kişi zaten xbox360 oynuyor diye yazdım.

• quote:

Hayır xbox1 gibi gözüküyor diye yazmadım.Türkiyede yüzlerce kişi zaten xbox360 oynuyor diye yazdım.

Pardon ben yanlış anlamışım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.