Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
pili 3 ay kullanmadım ne yapayım?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> pili 3 ay kullanmadım ne yapayım? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vurkan24

9 Temmuz 2008; 18:36:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

laptopun pilini 3 ay kullanmadım.. tamamen boştu pili çıkarttığımda sanırım %20 dolu olarak beklemeye bırakılması gerekiyormuş.. şimdi şarj edip %20 dolu olarak bırakıcam ama 12 saat mı şarj edip %20 ye gelinceye kadar kullanayım mı? yoksa dolunca prizden çıkarıp %20 ye gelinceye kadar kullanayım mı?

The Soul Of BMW.
vurkan24, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 18:50:20 

ilkin en azından 14 saat şarz et..sonra şarzı sonuna kadar bitir.ardından bi kere daha normal (kaç saatte şarzı dolarsa) sonuna kadar tekrar şarz et, sonra onu da bitir...bunu 1 kere daha tekrar edersen yararına olur diye düşünüyorum...bataryayı da kullanmayacağın zaman bi miktar şarzlı olarak (%20-50 arası) kenara kaldır.

KÖPEK İTLAF GELDİ , KAÇIIIIIINNNNN
vurkan24

9 Temmuz 2008; 18:55:54 

laptopu ilk aldığımda 12 saat sarjını yapmıştım şimdi tekrar mı yapayım?

The Soul Of BMW.
vurkan24, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
kralkobra_kralkobra

9 Temmuz 2008; 19:06:18 

yok hayır yapmana gerek yok zaten yeni teknolojidede buna gerek kalmadığnı söylüyorlar ama sen pili 1 kaç kez tam doldur ve boşalt pil kendine gelsin
toshıba_

10 Temmuz 2008; 17:10:04 

toshıbadaa bi ara yetkili serviste işim vardı gittimm yeni eski olsun piller aynı imiş uzun süre kullanılmadığındaa pilleriniz arkadaşlarr pcden uzaktutunuzz tavsiyemdirr böylecee bilin aşırı defarme olmasını yanısıraa durduk yerde 2 ay yada daha uzun süre içerisindee 100 de 100 dolu bir pin 100 de 30 lara indiğini görürsünüzz

kii pillii tamammen doldurup boşaltmak mantıklı bi çözümmm katılıyorumm en azz 2 defa dene arkadaşım

desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Toshiba >> pili 3 ay kullanmadım ne yapayım? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Ninja Gaiden II video inceleme
Bir Ninja hiç bu kadar acımasız olmamıştı!
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir