Yeni çıkan walkman telefon alicia kapaklı bir versyon olarak çıktı önce çok değişik oval bi tuş takımı olan alicia yeni bir tarz .Bu telefonda w960 özellikleriyle hamen hemen aynı 8gb hafıza 3.2 mp kamera 240x320 px 260 renk sayısı yani w960 ın aynısı.
Genel Özellikler
Ağırlık 100 Gr Genişlik 46 mm Yükseklik 92 mm Kalınlık 16.9 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Var Handsfree Var Bluetooth Var Sesle arama Var Ses kaydı Var Pil Tipi Li-Po Bekleme süresi 300 saat Konuşma süresi 7 saat 3G Var HSDPA Var Renkler Siyah Uçuş modu Var Bluetooth versiyon 2.0 USB Desteği Var
Ekran Özellikleri
Renkli Ekran Var Renk Sayısı 262000 Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 px Dış Ekran Tek renkli, 176 x 176 px
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 8 GB Telefon rehberi 1000 kayıt
Internet Özellikleri
Wap Var Wap versiyonu WAP 1.2.1 Gprs Var Gprs slot 4+1/3+2 Gprs class 10 XHTML Tarayıcı Var HTML tarayıcı Var UMTS Var E-posta okuyucu Var Edge Var Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Macromedia Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı NetFront web tarayıcısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Anında mesajlaşma Var
Multimedya Özellikleri
Polifonik melodiler Var Mms Var Ekran koruyucu Var Java desteği Var Mp3 çalar Var Radyo çalar Var Dahili kamera Var Video Çekebilme Var Video Oynatabilme Var Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, e-AAC+, AMR, 3GP 2. Dahili Kamera Var Görüntülü telefon görüşmesi Var Eksta multimedya özellikleri Radyoda RDS desteği Ek kablo ile televizyona bağlayabilme imkanı Karaoke özelliği 3D ses desteği Online müzik satın alma özelliği Track ID, Müzik dosyalarını tanıma özelliği Walkman 3.0 müzik player Mega Bass: Üstün ses deneyimi için geliştirilmiş bas frekansları FM vericisi sayesinde canlı müzik yayını yapma Müzik kontrol tuşları Var
Kamera Özellikleri
Çözünürlük 3.2 MP Dijital Zoom 3X Ekstra kamera özellikleri Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim Video kayıt formatı MPEG4, 3GP
Yazılım Özellikleri
Kullanıcı profilleri Var Hesap makinesi Var Takvim Var Senkronizasyon Var Tema desteği Var Java Oyunlar Var Ekstra Uygulamalar Resim ve Video düzenleme programı Dosya yöneticisi PictBridge: Kablosuz yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar
Ben istemez miyim seni andığımda gülümseyebilmeyi. Sana çok bağlıydım ama bağımlı değildim.. Elbette beni sonsuza dek sevmek zorunda değildin. Sahibin değildim sadece sevgilindim...
Şık ama ıvır zıvır bir sürü model çıkacağına yeni özelliklerle ortalığı sarsacak bir telefon çıksa wifi bence büyük eksiklik doğru dürüst 2 telefonda var şu anda satılan.