Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Bulaşık makinesinin beynini yurtdışından getirtmek?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Bulaşık makinesinin beynini yurtdışından getirtmek? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
naneci

9 Temmuz 2008; 17:51:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Tamirci electrolux bulaşık makinesinin beyninin bozulduğunu söylemiş.Parçanın fiyatı TC'de pahalıymış.Babam yurtdışında ucuz olabilir ordan getirtelim diyor.Yurtdışından akrabamız gelirken getirecek.Tabiki bulabilirse..Sizce mantıklı mı bu iş?Nereden bulunur bu parça?
loko

9 Temmuz 2008; 22:16:43 

Merhaba,
ben Almanyadan çok eşya getiriyorum.Electrolux Alman zaten bu yüzden ordan arasanız daha iyi sonuç alırsınız. birde ebay.de dende bulabilirsiniz.Modeli yazarsanız yardımcı olan çıkabilir.
candogan62

10 Temmuz 2008; 1:48:39 

Yurtdışında parça satan site çok. makinenin kodunu google'da aratırsanız bu sitelerin hepsine ulaşmanız mümkün. Mesela ESF5643 olsun (atıyorum) ve motor lazım, Google'da ESF5643 motor diye aratın hepsi çıkar. Parçaların hangi modele uyduğu da yazar sizdeki makinenin modeli yazıyorsa hiçbir sorun olmaz.

>>> C / _ \ N <<<
naneci

11 Temmuz 2008; 14:22:37 

Electrolux bulaşık makinesi

model esf641

prod no 9114664-10
seri no 40651036

type A 120

Bu modelin "beyni" tabir edilen parçasını getirebilecek olan var mı?Ya da ben kendi akrabama getirtecek olursam nereden aldırayım?Cevaplarınız için teşekkürediyorum..

naneci

11 Temmuz 2008; 14:28:47 

yani bozulduğu söylenen ve "beyin" diye tarif edilen parçanın elektronikte asıl adı nedir?Google da ne diye aratmalıyım?model no ile birlikte ne yazmalıyım google a?teşekkürler
loko

11 Temmuz 2008; 16:25:00 

Merhaba,
ben Almanyada birkaç site buldum Elektrolux yedek parçası satan ama istediginiz parçanın tam ismini ve parça nosunu bilsek daha iyi olur.isterseniz alttaki linke bakın:
http://www.electronicum.de/ersatzteil-shop/0-allgemein/Shop.html
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Bulaşık makinesinin beynini yurtdışından getirtmek? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Merpa (VIA Epia)
Az enerji çeken ve sessiz PClerin vaz geçilmezi Via EPIA ürünleri ithalatçısının standındayız
OptikSlim M12 Plus Tarayıcı
Yolculuklarınız sırasında döküman tarama ihtiyacı duyuyorsanız bu ürün tam size göre.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar