�Ben Atatürkçüyüm, ben cumhuriyetçiyim, ben laikim, ben anti-emperyalistim. Ben özgürlükçüyüm. Ben Bağımsız Türkiye`den yanayım. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, hırsızların, vurguncuların, çıkarcıların düşmanıyım. Öyleyse, vurun, parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar çıkacaktır.� Uğur MUMCU
Dediğiniz gibi, kullandığımız ürünlerin hemen hepsi Çin üretimi ama hepsi Çin tasarımı değil... Ancak bu yine de Çin tasrımlarının hepsinin yetersiz veya kötü olduğu anlamına gelmez.
TP-Link konusunda oldukça uzman bir Çin markasıdır ve üretici şirket de kendi çapında oldukça büyük bir Şirkettir.
Ben konu edilen cihazı kullanmadım ancak aşağıdaki (daha yeni) modelinin 54 mbps'lik versiyonunu kullandım; yeterince başarılı idi ve çok da ısınmıyordu.
AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)