daha ucuz yer biliyomusunuz nerden almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.........20-30 ytl kargo parası hesapladım bazı yerler kargo bedava veriyor....
ama neden hala bunu alırsınız arkadaslar tamam cok guz<el sistemdir ama gelecege uygun degil 1 yıla kalmaz filmlerde oyunlarda hep 7.1 ses duzeni hakim olacak!!! tamam z5500 tipi sahane sesi sahane ama gelecekte cok fena rahatsız edecek sizi!!! ben olsam beklerdim ve gigaworks s750 falan alırdım!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte: ıphone 16 gb-jbl referance!!!
ama neden hala bunu alırsınız arkadaslar tamam cok guz<el sistemdir ama gelecege uygun degil 1 yıla kalmaz filmlerde oyunlarda hep 7.1 ses duzeni hakim olacak!!! tamam z5500 tipi sahane sesi sahane ama gelecekte cok fena rahatsız edecek sizi!!! ben olsam beklerdim ve gigaworks s750 falan alırdım!!
dostum geleceğin sistemi budur, adam gibi film seyredebilceğin, güvenle oyun konsolu bağlayabileceğin, tv ye bağlayıp ses sistemi olarak kullanabileceğin, gerektiğinde müziğini de dinleyebilceğin bi yer varmı bildiğin?
sistem eline geçince izlenimlerini bizimle paylaşırmısın arkadaşım bende almayı düşünüyorum ama kararsızım sadece pc de kullanacağım için bi de apartmanda oturuyorum sorun çıkarsın istemiorum olmadı g500 alacam
sistem eline geçince izlenimlerini bizimle paylaşırmısın arkadaşım bende almayı düşünüyorum ama kararsızım sadece pc de kullanacağım için bi de apartmanda oturuyorum sorun çıkarsın istemiorum olmadı g500 alacam
bende evde kullanacağım zaten 12-13 metrekare gibi bi odada kullancam... daha önce dinledim ses kalitesini beğendim ben
tekrar detaylı bir şekilde dinleyip yorum yazarım saat 4 e kadar elime geçer sanırım
Hem gelecekten bahsediyorsun hemde S750 al diyorsun.. DVD Playerlarda bile artık digital bağlantıya dönülmüşken digital girişi olmayan bir seti gelecekte nasıl kullanmayı düşünüyorsun ... Mantıklı olalım lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 12 Temmuz 2008; 0:22:40 >
Hem gelecekten bahsediyorsun hemde S750 al diyorsun.. DVD Playerlarda bile artık digital bağlantıya dönülmüşken digital girişi olmayan bir seti gelecekte nasıl kullanmayı düşünüyorsun ... Mantıklı olalım lütfen