SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson

burak erden -> SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (9 Temmuz 2008; 16:30:33)

ARKADAŞLAR SONY ERİCSONLARIN KRONİK PROBLEMLİ OLAN PARÇALARI TEKNİK SERVİSLERDE ÜCRET ALINMADAN DEGİŞTİRİLİYORMUŞ
BENDE K750 İ VAR BU TELEFONUN KRONİK SORUNU VARMI BİLDİGİNİZ VE ÜCRETSİZ DEGİŞİM YAPILIYORMU
BENİM JOYSTİK PROBLEM CIKARDIDA ÜSTE BASINCA BİR BASIYOR BİR BASMIYOR BAZEN ORTS TUŞS BASIYOR. BUNU ÜCRETSİZ YAPTIRMANIN YOLU VAR MI GARANTİDEN

ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR DİLERİM

EXIST -> Cevap: SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (9 Temmuz 2008; 16:33:46)

garantiden yaparlar yolla ...[sm=ok.gif]

burak erden -> Cevap: SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (9 Temmuz 2008; 16:39:42)

BENİM CEKİNDİGİM DURUM SİMDİ BUNA KULLANICI HATASI DİYİP BENDEN ÜCRET TALEP ETME HAKLARI VAR.BÖYLE BİR DURUM OLABİLİRMİ BU TELEFON İÇİN CEVABINIZ BEKLİYORUM.

arslan5888 -> Cevap: SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (9 Temmuz 2008; 17:11:41)

sony ericson da kullanıcı hatası diye rapor verildiği çok nadir...

ben sürekli veriyorum velle kimse bir eşy demiyor...YAnlış anlaşılmasın enayi değiller ama müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar...

k790'ın tuştakımı sürekli soyuluyor du abimin götürüp değiştiriyorduk,

herhangi bir problem çıakracakalrını sanmam 2sene dolamdıysa;)

_extreme_ -> Cevap: SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (9 Temmuz 2008; 19:17:39)

quote:

Orjinalden alıntı: burak erden

BENDE K750 İ VAR BU TELEFONUN KRONİK SORUNU VARMI
BİLDİGİNİZ VE ÜCRETSİZ DEGİŞİM YAPILIYORMU

bir çok SE cihazında olduğu gibi K750/W800i'de de kronik problemler mevcut.
*joistik problemleri (ayrıca W800i'de joistik üzerindeki turuncu kısmın düşmesi)
*hafıza kartı kapağının bombe yapması (dışa doğru şişmesi)

bu iki problemin kullanıcı ile hiçbir ilgisi yok...
bütün K750/W800i'lerde kullanım süresi uzadığında maalesef bu tür problemler meydana geliyor...

tek sebep, bu cihazlarda kullanılan ilgili malzemelerin kalitesiz oluşudur...

NOT: Kronik problemlerde sorunlu malzemelerin ücretsiz değişimi yaptırılabilir.

burak erden -> Cevap: SONY ERİCSSONLARIN KRONİK PROBLEMLERİ HAKKINDA BİLGİSİ OLAN YARDIM ETSİN (9 Temmuz 2008; 21:09:53)

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar iyi forumlar dilerim

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.125