Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
o/c icin kalite sorunsuz anakart çoktan şecmeli

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Anakart >> o/c icin kalite sorunsuz anakart çoktan şecmeli Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baho8282

9 Temmuz 2008; 16:22:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Slmlar.
Msi p35 platinum combo anakartım var ninja sogutucudan dolayı ramlerde ısınma sorunu yasıyorum. Bu anakartı kuzenıme verıp cok asırı fark vermeden max. 100ytl bır anakart almayı dusunuyorum. O/c yatkın olmasını ıstıyorum. Bu msi anakart ramlerde cok problem cıkardı bana. Bunun ıcın hangı anakartı onerırsınız.Benım gorebıldıgım modeller.

ASUS P5Q P45 Pro

DFI LanParty P35-T2RS (bu devirde p35 alinirmi onada kararsizim)

DFI LanParty X38-T2RB

MSI P45 PLATTINUM

MSI P45 NEO3-FR

Yada baska seceneklerde sunabılırsınız. Ama fıyat olarak 300 ytl yı cok fazla gecmesın. Yada gerek yok da diyebilirsiniz...
Simdiden Teşekkürler...

İntel core2duo e8400 @4080mhz(günlük) with Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler - MSI P35 Platinum Combo - 2x1gb Curcial Balistix 8500 - Enermax İnfiniti 650W - Thermaltake Armor Tower -- Maxtor Sata 500gb 32mb NCQ+Seagate 250gb - Gigabyte 8800gt Turboforce @800/1950/1940 - XFİ ExtremeAudio - Logitech x540 - Logitech G5 - Logitech Gaming Headset - Razer Mantis Control - Zalman ZM-MFC2
Menow

9 Temmuz 2008; 16:41:24 

Merhaba kardeşim;

Ne p35'i bahsedeceğim anakart p35 bile değil :)

Kendim kulanıyorum diye bahsetmiyorum ancak overclok performansı istiyor isen problem çıkarmayan bir anakart istiyor isen ASUS P5B. Bu anakart FSB rekorlarına imza atmış ve şu anda bütün teknolojiyi desteklemekte. Üstüne üstlük fiyatları süper. 100$ civarında tabi hala satılıyorsa satılmıyorsa 2.elleri mevcut.

4 çekirdek desteği, 45nm ve 1333FSB desteği veriyor ama FSB desteğinin bir önemi yok çünkü zaten gayet rahat 2000FSB nin üstüne çıkıyor anakart...

Çok pahalı anakartların verdiği performansdan fazlasını bile veren bu kart benim gözümde efsane oldu. İlk defa bu kadar uzun kullandığım bir anakart doğrusu ve hala vazgeçmiyorum kendisini kullandırtıyor çünkü hala bir eksiği yok, desteklemediği teknoloji yok.

Ama bilgisayar her zaman farklı zevklere hitap eder 300YTL lik bir anakartta alırsan seni anlarım

Son çıkan anakartlarla yaptığım kıyaslamalarda bu anakarta nazaran bir fark bulamadım. Hatta stabilite, ve çıkabildiği FSB değerlerinde ASUS P5B bazılarından üstün.

Ha birde unutmadan çu çıkan Biostar marka overclok manyağı anakartlarada bir bak derim ben çok iyi bilmiyorum.

Kolaygelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Menow -- 9 Temmuz 2008; 16:42:39 >

INTEL C2D E8200 2.66 (4.160 GHz Overclok) (3,84 GHz Günlük Kullanım) - ASUS P5B (520 FSB Overclok) - 3 GB OCZ DIAMOND 800MHz(1040 Mhz 5-5-5-15 Overclok)

Ve **SAPPHIRE HD4870 512MB GDR5**

A+ DACAPO FULL ALUMINYUM SERVER KASA - TOPLAMDA 1TB HDD - Cretaive 7.1 SES KARTI v.s...
baho8282

9 Temmuz 2008; 16:53:15 

quote:

Orjinalden alıntı: Menow

Merhaba kardeşim;

Ne p35'i bahsedeceğim anakart p35 bile değil :)

Kendim kulanıyorum diye bahsetmiyorum ancak overclok performansı istiyor isen problem çıkarmayan bir anakart istiyor isen ASUS P5B. Bu anakart FSB rekorlarına imza atmış ve şu anda bütün teknolojiyi desteklemekte. Üstüne üstlük fiyatları süper. 100$ civarında tabi hala satılıyorsa satılmıyorsa 2.elleri mevcut.

4 çekirdek desteği, 45nm ve 1333FSB desteği veriyor ama FSB desteğinin bir önemi yok çünkü zaten gayet rahat 2000FSB nin üstüne çıkıyor anakart...

Çok pahalı anakartların verdiği performansdan fazlasını bile veren bu kart benim gözümde efsane oldu. İlk defa bu kadar uzun kullandığım bir anakart doğrusu ve hala vazgeçmiyorum kendisini kullandırtıyor çünkü hala bir eksiği yok, desteklemediği teknoloji yok.

Ama bilgisayar her zaman farklı zevklere hitap eder 300YTL lik bir anakartta alırsan seni anlarım

Son çıkan anakartlarla yaptığım kıyaslamalarda bu anakarta nazaran bir fark bulamadım. Hatta stabilite, ve çıkabildiği FSB değerlerinde ASUS P5B bazılarından üstün.

Ha birde unutmadan çu çıkan Biostar marka overclok manyağı anakartlarada bir bak derim ben çok iyi bilmiyorum.

Kolaygelsin...

msi da ole fiyat performans diye aldim aslinda guzel o/c performansi var ama ninja sogutucu kullaninca sorun cıkartıyo ramler fanın altında kaliyo ısınıyo filan onun dısında domınator uyumsuzlugu yakaladım 3 kere ram degısme sonucunda buldum dedım ıste fanın altında kalınca balıstıx ram sıcaktan yandı garantıye gıttı geldı sıfırı paketı actım tekı yıne bozuk cıktı. sımdı bı daha rma no atarlarsa yıne yollıcam. bu ram sorunu benı anakarttan soguttu o yuzden bırazda anakart degısme ıstegım. yoksa bende memnundum. asus p5b bulabılsem forumda fılan zaten bı tane alıcam ıcerdekı sısteme takmayı dusunuyorum en kotu. acıklayıcı yazınız ıcın cok tesekkur ederım. satmayı dusununce goruselım

İntel core2duo e8400 @4080mhz(günlük) with Scythe Infinity (Mugen)CPU Cooler - MSI P35 Platinum Combo - 2x1gb Curcial Balistix 8500 - Enermax İnfiniti 650W - Thermaltake Armor Tower -- Maxtor Sata 500gb 32mb NCQ+Seagate 250gb - Gigabyte 8800gt Turboforce @800/1950/1940 - XFİ ExtremeAudio - Logitech x540 - Logitech G5 - Logitech Gaming Headset - Razer Mantis Control - Zalman ZM-MFC2
Menow

9 Temmuz 2008; 18:56:21 

Alıntı: "satmayı dusununce goruselım"

Piyasaya bakıyorumda üretimi bitmiş, stokta da hiç bi yerde bulamadım. 2.EL gittigidiyor da vardı 90YTL ye ne için satıyorsa bilemem .

Abi ne zaman işlemcim anakarta uymaz o zaman satarım o zamanda sen almazsın

Şimdi 4 çekirdekliye geçeceğim zaman bu anakart hala işimi göreceğinden sanırım ben bu anakartı daha 1 yıl kullanırım en az. Zaten alalı 1 yıl oldu Maşallah 2 yıllıık ömrü olan bir anakartım olacak hemde bu güzellikte hemde bu fiyata. Umarım böyle bir anakart bulurum ileride...

Ben teşekkür ederim kardeşim hoş sohbetin için.

INTEL C2D E8200 2.66 (4.160 GHz Overclok) (3,84 GHz Günlük Kullanım) - ASUS P5B (520 FSB Overclok) - 3 GB OCZ DIAMOND 800MHz(1040 Mhz 5-5-5-15 Overclok)

Ve **SAPPHIRE HD4870 512MB GDR5**

A+ DACAPO FULL ALUMINYUM SERVER KASA - TOPLAMDA 1TB HDD - Cretaive 7.1 SES KARTI v.s...
baho8282

9 Temmuz 2008; 18:58:41 

du bakalım gaza geldim foruma bı tane dustu senın anakartından bı pazarlıga tutusayim.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Anakart >> o/c icin kalite sorunsuz anakart çoktan şecmeli Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI NX8500GT ekran kartı
Fiyat performans kategorisinde yeni OC canavari NX8500GT
Compex 2007 : Eray SOFT
Compex 2007 : Eray SOFT Standı Röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç