25 watt rms ı pod yuvası x240 ta var 32 watt rms fdd teknolojiside x230 da var!! fdd guya sesi netlestiren ve ortama yayılımını arttıran bi teknolojiymis ama gel gorki ben oyle bisey goremedim bu sistemde!!! yani x230 daha iyi ama ses rengi pek hos degil bass sesi komsunu ve seni rahatsız ederken tiz sesleri duymak icin sese yukleneceksin bası en kısıkta bile ortalıgı sallıyor tizlerse ortalarda gorunmuyor!! benim tercihim olmazdı ama herkeste cok seviyor x230u karar senin!!!
evde:2x extreme gammer-cretive t6100-creative g500-altec lansing fx5051 ve vs3251-sony dav dz630 ev sinema sistemi!!! arabada:2x jl 10w6v2d4 subwoofer-4x jbl gto6507c mid takımı-4x pioneer tsa6982s-forx xd1 bas anfisi-pioneer gm6300 anfi alpine ıvad310r/rb dahili ekranlı dvd oynatıcı!!! cepte:samsung i900 omnia creative ep630!!!
yorumlar için teşekkürler zaten x-530 sahibiyim, 2.1 sistemi dizüstü bilgisayarım için bakıyorum bassların gerçekten boğucu olduğunu biliyorum galiba logitech s220 alacağım, en az iki kat fiyat farkı var, biri 40 biri 80ytl zaten dizüstü bilgisayarda kullanacağım için de fazla bir ses kalitesi beklemiyorum
s220 fiyatına göre başarılı bir ürün ancak altec i tavsiye ederim o daha başarılı s220 biraz daha göz boymaya yönelik aşırı bass midler ölü tizlerle birbirine karışıyor cızırtı şeklinde duyuluyor altec i kısa bir süre bir mağazada denemiştim gürültüde pek birşey anlayamamıştım ama altec e güwenirim...
x-230dan vazgeçtim gibi çünkü tam 2 kat daha pahalı onun yerine s220 ile BXR1121 arasında kaldım ama altec lansing'in bu modeliyle ilgili hiçbir inceleme ya da kullanıcı yorumu bulamadım altec'e güveniyorum ama dinlemeden de almak istemiyorum