cvZip.com sadece bilgi teknolojileri (BT) profesyonelleri için kurulan yeni bir kariyer sitesidir. CV’nizi oluşturmak için bitmek bilmeyen formları doldurmak yerine sadece üye olun ve mevcut CV’nizi yükleyin. İşte bu kadar basit! İster siz ilanlara başvurun ister firmaların sizi bulmasına izin verin. Sektörümüzdeki faaliyet konularının detaylı listesini kullanarak ilgilendiğiniz konuları profilinize ekleyin ve size en uygun iş ilanını bulun.
Bildiğiniz gibi sektörümüzde en sık başvurduğumuz kaynaklardan biri forumlardır. Entegre forum sistemimiz sayesinde geliştirdiğiniz her çözüm CV’nize yansıycak! Artık “ne kadar iyi olduğumu nasıl anlatabilirim” diye düşünmeyeceksiniz. Profilinizi inceleyen işverenler sorun çözme yeteneğinizi ve bilgi seviyenizi anında görme şansına sahip olacaklar. Böylece çözüm bulduğunuz her soru artık kariyerinize katkıda bulunacak.
Bu tip sitelerde detaylı arama şarttır. Kriterleri kendimiz seçmeliyiz. Örneğin, Ankara, bilgisayar, satış, teknik servis kriterlerini kendim seçmeliyim.
Demek istediğim; arama kısmını sadece bilgisayar yazıp gelen sonuçların hepsine bakmak insanı bezdirir. Bilgisayar veya mühendis yazmak çok genel bir arama yapmak demektir.
Yanlış görmediysem sol alt kısımda diğer kriterler de bulunmakta.. Mesela Pc Destek kısmına bastınız ilk başta.Sonra açılan sayfanın sol alt kısmında kategoriler kısmı var.Orada daha fazla kriter var.
sadece bt demiş, o söylediklerin bt ye giriyor mu ki