Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel

cvZip -> Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (9 Temmuz 2008; 15:54:58)

[image]http://www.cvzip.com/images/logo2.png[/image]

cvZip.com sadece bilgi teknolojileri (BT) profesyonelleri için kurulan yeni bir kariyer sitesidir. CV’nizi oluşturmak için bitmek bilmeyen formları doldurmak yerine sadece üye olun ve mevcut CV’nizi yükleyin. İşte bu kadar basit! İster siz ilanlara başvurun ister firmaların sizi bulmasına izin verin. Sektörümüzdeki faaliyet konularının detaylı listesini kullanarak ilgilendiğiniz konuları profilinize ekleyin ve size en uygun iş ilanını bulun.

Bildiğiniz gibi sektörümüzde en sık başvurduğumuz kaynaklardan biri forumlardır. Entegre forum sistemimiz sayesinde geliştirdiğiniz her çözüm CV’nize yansıycak! Artık “ne kadar iyi olduğumu nasıl anlatabilirim” diye düşünmeyeceksiniz. Profilinizi inceleyen işverenler sorun çözme yeteneğinizi ve bilgi seviyenizi anında görme şansına sahip olacaklar. Böylece çözüm bulduğunuz her soru artık kariyerinize katkıda bulunacak.

Hemen profilinizi oluşturmak için http://www.cvzip.com adresimizi ziyaret edin.

Sorularınız ve mesajlarınız için bu konuya yazabilirsiniz.

Teşekkürler

Blackblue -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (9 Temmuz 2008; 16:55:06)

Güzel bir proje olmuş tebrik ederim.[:'(]

Hover_Craft -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (9 Temmuz 2008; 18:19:41)

Tebrikler [:'(]

TechN9ne -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (9 Temmuz 2008; 21:40:18)

Güzel sistem tebrikler [:'(]

cvZip -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (9 Temmuz 2008; 22:30:30)

Teşekkürler, sorularınız olursa yanıtlamaktan sevinç duyarız.

sur_tuna -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (9 Temmuz 2008; 22:45:06)

sistem güzel olmuş sitede sade ve şık menüler css le yapılabiliyor mu

Ekreizze -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (10 Temmuz 2008; 0:43:03)

Detaylı arama kısmı mı yok, ben mi bulamadım?

Bu tip sitelerde detaylı arama şarttır. Kriterleri kendimiz seçmeliyiz. Örneğin, Ankara, bilgisayar, satış, teknik servis kriterlerini kendim seçmeliyim.

Demek istediğim; arama kısmını sadece bilgisayar yazıp gelen sonuçların hepsine bakmak insanı bezdirir. Bilgisayar veya mühendis yazmak çok genel bir arama yapmak demektir.

BrooklynZU -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanında kariyer yapmayı planlayanlar, tıklayın ! (10 Temmuz 2008; 0:45:38)

Yanlış görmediysem sol alt kısımda diğer kriterler de bulunmakta..
Mesela Pc Destek kısmına bastınız ilk başta.Sonra açılan sayfanın sol alt kısmında kategoriler kısmı var.Orada daha fazla kriter var.

voodoo child -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (10 Temmuz 2008; 1:32:33)

alt taraflarda sayfalara bakarken next ve back tuslari koyarsaniz iyi olur
bir de hic genetik ve molekuler biyoloji ile ilgili ilan goremedim :)
genelde web tasarimcisi araniyor

sssalways -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (10 Temmuz 2008; 2:12:20)

quote:

Orjinalden alıntı: voodoo child

alt taraflarda sayfalara bakarken next ve back tuslari koyarsaniz iyi olur
bir de hic genetik ve molekuler biyoloji ile ilgili ilan goremedim :)
genelde web tasarimcisi araniyor

sadece bt demiş, o söylediklerin bt ye giriyor mu ki[sm=dontknow.gif]

voodoo child -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (10 Temmuz 2008; 4:12:11)

bioinformatik [:'(]

saprofit -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (10 Temmuz 2008; 11:15:12)

güzel proje...
üye oldum.
iş arıyom zaten, kısmetimiz burdan çıkar belki :)

hamza35 -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (10 Temmuz 2008; 12:37:02)

tbr

ozimozi -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (10 Temmuz 2008; 17:26:29)

Tebrikler

ŞeYt@_n -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (10 Temmuz 2008; 21:54:19)

gusel x)[:(]

mesuthaksoy -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (10 Temmuz 2008; 22:06:17)

en azından insanlar postlarını atarken daha dikkatli ve özenli olurlar [;)]

AtillaHuN -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (11 Temmuz 2008; 2:07:23)

quote:

Orjinalden alıntı: saprofit

güzel proje...
üye oldum.
iş arıyom zaten, kısmetimiz burdan çıkar belki :)

aynen[sm=icon_smile_big.gif]

mustang -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (11 Temmuz 2008; 7:26:57)

tebrikler iyi fikir[sm=friendship.gif]

berber -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (11 Temmuz 2008; 12:16:03)

Puan - YTL nedemek? Nolur ücrestiz bi site olsun...

grrdn -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (11 Temmuz 2008; 12:38:48)

Güzel düşünce tebrikler[:'(]

cvZip -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (11 Temmuz 2008; 13:33:03)

Yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Sitemizdeki tüm (kayıt, forum, cv yaratma, vb.) işlemler ücretsizdir.

Forumlarımızda bulunan soruları doğru yanıtlayanlar her soru için belirtilen puanı kazanırlar ve 100,000 puanı toplayan her üyemiza 100 YTL veriyoruz

JrSerdar -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (12 Temmuz 2008; 15:14:20)

süperr walalh bnm seneye web tasarım stajım var burdan bi yer bulurum[:)][:)][:)]

silver_devil -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (12 Temmuz 2008; 23:04:43)

tebrikler güzel bir fikir. üye olup biryere başvuru yaptım. sonucunu bekliyorum[sm=icon_smile.gif]

Nahit_41 -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (13 Temmuz 2008; 12:42:04)

güse sistem :)

Nodex -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (13 Temmuz 2008; 14:11:23)

İş arayan kadar işverenlerin de ilgisini çekerse başarılı olacaktır [sm=icon_smile.gif]

saprofit -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (13 Temmuz 2008; 18:40:14)

kör oldum sanırım.
sitede forum nerde? bulamadım bi türlü ?

Uzmanına Sorun kısmı imiş forum :D

arda1811 -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (13 Temmuz 2008; 18:57:21)

evet gerçekten de çok iii bi proje olmuş iş bulan ve alanlar açısından[:'(]

Xander Cage -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (14 Temmuz 2008; 14:36:13)

Bide iş yok diyorlar :D sadece 1 firma 619 ilan vermiş :D

Maxcrow -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (14 Temmuz 2008; 17:06:47)

tebrikler [:'(]

msonerb -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (15 Temmuz 2008; 10:34:08)

İlan sayıları az gorunmekte ama umarim artar, yoksa çok anlamlı olmuyor.

canercp -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (15 Temmuz 2008; 13:15:18)

quote:

Orjinalden alıntı: deneme777

quote:

Orjinalden alıntı: Xander Cage

Bide iş yok diyorlar :D sadece 1 firma 619 ilan vermiş :D

onlar danışmanlık firmasıı..

mesleğin warsa ii ise iş bulmak kolayy..
iş bulamıyom diyenler ya kalifiye deildir..
yada açık öğretim gibi yerlere gidip üniversite mezunuyum ama işe almıyor diyordurr..

ya da şanssızdırr.. hayat adil deil ne yapacan [:'(]

Sizin gibiler yüzünden açıköğretim mezunlarına hep lise mezunu gibi bakılıyor...

mcake± -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanÃ�±nda kariyer yapmayÃ�± planlayanlar, tÃ�±klayÃ�±n ! (15 Temmuz 2008; 14:20:07)

Çok farklı değil ki lise mezunu ile açıköğretim mezunu. (Şahsi görüşümdür)

Hatta adam olmak lazım. Okumak birşey değil. Uludağ Üniversitesinde bir sürü gerizekalı prof. görmüş biri olarak söylüyorum...

Shadow_Shooter -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (15 Temmuz 2008; 15:04:49)

Size önerim web sitenizde en çok davet yollayanlar bölümünüzü gözden geçirmeniz. Gördüğüm kadarıyla bu bölümde listelenen üyeler, kendi belirledikleri bir görüntü resmini seçiyor. Ancak görüntü itibariyle arkadaşlık sitelerinde ratlanacak fotoğraflar koyduklarından, sitenin profesyonelliğini eksi etkiliyor. Benim görüşüm sitenin bir köşesinde sadece isimlerinin listelenmesi daha hoş olur yönünde.

Ayrıca sitenizin görünümünü yüksek çözünürlüklü panellerde de kontrol etmenizi öneririm. Sayfa yapısı tamamen bozuluyor.

Bu önerilerimi dikkate alırsanız eminim daha kaliteli bir siteye kavuşacaksınız.

İyi çalışmalar dilerim.

crayz_hunter -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (15 Temmuz 2008; 15:07:44)

dogru teşekkürler

StupiFieD -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (15 Temmuz 2008; 17:56:57)

Umarım yararlı olur

cvZip -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (16 Temmuz 2008; 9:50:56)

@deneme777

Öneriniz nedir bu konuda?

Teşekkürler

wboylord -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (16 Temmuz 2008; 10:53:46)

ya bu bütün sorulara nerden bakabiliiriz bulamadım

cvZip -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klay�±n ! (16 Temmuz 2008; 11:45:46)

@deneme777

Önerdiğiniz şey ne kadar etik sizce?

Ayrıca cvZip çalışanları kampanyaya katılamadıkları için sistem üzerinden davetiye gönderemiyorlar, fakat arka planda elbette tüm çalışanlarımız arkadaşlarını siteye davet ediyor.

Teşekkürler

hasanmustafa06 -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klayÃƒï¿ (16 Temmuz 2008; 12:00:52)

satış yada elektronik mağazacılık konusunda
elemana ıhtıyac yok heralde beklediğim gibi
bir site değil bu arada ben halen bir mağazada
bilişim ürünleri satış danısmanıyım işsiz değilim :)

Kènan -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alan�±nda kariyer yapmay�± planlayanlar, t�±klayÃƒï¿ (16 Temmuz 2008; 23:34:11)

Teşekkürler [:'(]

yalnızkral -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (17 Temmuz 2008; 0:17:34)

hayırlısı olsun [:'(] çok güzel olmuş

fırtına_bayram -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (17 Temmuz 2008; 13:21:01)

teşekkürler

Winhacker -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (17 Temmuz 2008; 14:02:39)

Gercekten cok güzel ve yararlı bir yapım olmus tebrik ederim...

demircibu -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanÃ��Ã�±nda kariyer yapmayÃ��Ã�± planlayanlar, tÃ��Ã�±klayÃ�ï¿ (18 Temmuz 2008; 0:46:17)

TEBRİKLER[:'(]

destroyer8206 -> Cevap: Bilgi Teknolojileri alanÃ��Ã�±nda kariyer yapmayÃ��Ã�± planlayanlar, tÃ��Ã�±klayÃ�ï¿ (18 Temmuz 2008; 9:02:18)

güzel site gerçekten

First_Person -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (20 Temmuz 2008; 13:21:01)

quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkral

Hocam yapma gözünü seveyim, Türkçe'de "yanlız" diye bir kelime yok. "yalnız" var. Bir yazım hatası oldu herhalde... Yoksa marjinal olsun diye mi? Ama bence düzeltmekte fayda var, çoluk çocuk okuyacak, sonra yanlış yer edecek... Zaten dilimizi katleden katledene, lokantalar restaurant, berberler coiffeur olmuşken bir darbe de biz indirmeyelim.

Saygılar...

.::HANDSOME::. -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (21 Temmuz 2008; 1:00:50)

[sm=ok.gif]

cvZip -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (21 Temmuz 2008; 9:40:13)

quote:

Orjinalden alıntı: _HiPPoCrAtEs_

sayın cvzip kardeş
referans gösterebilirmisin.

cv lerimizi güvenilir bir siteye vermek açısından.

bana site çok güvenilir gibi gelmedi. burdaki bazı yorumlar gibi

İçimizi rahatlatacak bir kaç gerçek referans verirsen bizde katılırız

Merhaba,

cvZip.com, Infratech Bilgi Teknoloji Servisleri A.Ş. tarafından kurulmuş bir kariyer sitesidir. Firmamız 90’lı yıllarda Türkiye’ye ilk kez ITIL (IT Infrastructure Library) konseptini getirerek, ITIL uyumlu lider yazılım üreticisi firmaların çözümleriyle Türkiye’nin en büyük BT altyapılarına, yönetim çözümleri gerçekleştirmiş ekip tarafından; BT altyapı yönetimde ITIL standartlarında uluslararası çözümler sunmayı hedefleyerek kurulmuştur.

InfraTech yazılım geliştirme süreçlerinde TÜBİTAK’tan destek alarak, global pazarın yanı sıra, Türkiye gerçeklerine de uygun yazılım geliştirmektedir.

Referanslarımızın tamamına http://www.infratech.com.tr/tr/referanslarimiz.htm adresinden ulaşabilirsiniz.

AlperK -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (21 Temmuz 2008; 12:46:53)

site güzel ama tab lar arasi gecisler yanlis olmus sanirim
ornegin uye olurken bolumleri tab la gecmeye calisirsaniz abudik gubudik ilerliyo.
bilginize.

daffodil -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (23 Temmuz 2008; 9:58:17)

Çok güzel bir site. Diğer kariyer ve iş bulma sitelerinden daha mantıklı ve sadece bilişim sektörüne göre.[:(]

..FaTaLiTy.. -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (23 Temmuz 2008; 17:32:18)

güzel bir sistem tebrik ederim [sm=ok.gif]

orcnd -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (23 Temmuz 2008; 17:35:01)

sistem işliyor teklif bile aldım geçenlerde

sddecar -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (23 Temmuz 2008; 17:49:47)

guzel bi sistem kesinlikle [:'(]

__RayAllen20__ -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (23 Temmuz 2008; 21:20:18)

Tebrikler, guzel olmus.

[:'(]

cokpuye -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (23 Temmuz 2008; 23:17:36)

teşekürler faydalı bir site

yalnızkral -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (24 Temmuz 2008; 17:59:41)

DOĞRU HAKLISIN DOSTUM NİKİ ALIRKEN ACELEDEN VE HEYECANDAN YANLIŞ YAZMIŞIM BÖYLE KALDI

NASIL DÜZELTEBİLİRİM BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM SAYGILARIMLA[:'(]

quote:

Orjinalden alıntı: First_Person

quote:

Orjinalden alıntı: yanlızkral

Hocam yapma gözünü seveyim, Türkçe'de "yanlız" diye bir kelime yok. "yalnız" var. Bir yazım hatası oldu herhalde... Yoksa marjinal olsun diye mi? Ama bence düzeltmekte fayda var, çoluk çocuk okuyacak, sonra yanlış yer edecek... Zaten dilimizi katleden katledene, lokantalar restaurant, berberler coiffeur olmuşken bir darbe de biz indirmeyelim.

Saygılar...

L1zArd -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (25 Temmuz 2008; 14:35:58)

Tebrikler güzel bir proje olmuş .[:'(]

emir30 -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (25 Temmuz 2008; 22:57:07)

tebrikler..
sizden daha fazlasını bekleriz
bol şanslar

crackbaba -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (29 Temmuz 2008; 0:35:35)

Güzel bir uygulama tebrikler hemen üye olayım [sm=You_Rock_Emoticon.gif]

Pharmabiotech -> Cevap: Bilgi Teknolojileri Sektöründe İş Fırsatları (30 Temmuz 2008; 16:31:51)

Tebrikler çok başarılı bir site olmuş. BT sektöründe iş arayan arkadaşlarıma sizi tavsiye edeceğim.

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.78125