sistemdeki yazılımları ve seçenekleri çoğaltabilirseniz güzel olur bilgi teknolojileri anladımda daha fazla seçenekte olabilir. Örnegin bir grafik tasarım göremedim sadece adobe vardı.
Orjinalden alıntı: saprofit yeni ilan düşmez oldu sitenize. sadece istanbuldan eklenen ilanlar oluyor.
Hemen hemen hergün yeni ilanlar alıyoruz. Fakat çoğunluğunun İstanbul olmasının sebebi sanırım bilgi teknolojilerinin en yaygın olduğu şehir olmasından kaynaklanıyor. Sadece İstanbul değil, tüm Türkiye'ye hizmet vermekteyiz.
quote:
Orjinalden alıntı: EstrEmO sistemdeki yazılımları ve seçenekleri çoğaltabilirseniz güzel olur bilgi teknolojileri anladımda daha fazla seçenekte olabilir. Örnegin bir grafik tasarım göremedim sadece adobe vardı.
İlgi alanı ve ilan kategorilerini fırsat buldukça güncelliyoruz. Grafik konusundaki eksikliğin farkındayız ve ilerleyen günlerde grafik ile ilgili bölümlerin de ekleneceğini belirtmek isteriz. Teşekkürler
cvZip.com'un diğer kariyer sitelerinden farkı web 2.0 olmasıdır. Yani community ağırlıklı bir kariyer sitesidir. Türkiye'de ilk kez bir kariyer sitesinde Forum uygulamasına giden tek site cvZip.com'dur. Uzman forumlarında kullanıcıların başarıları cv'lerine, profillerine yansımaktadır. Bu uygulamayı Türkiye'de ilk ve tek yapan site yine cvZip.com'dur.
şehir seçimi saçma olmuş. Nerede yaşıyorsun ya da nerede çalışmak istiyorsun? A'da yaşıyorum ama B, C D şehirlerinden herhangi birinde çalışmak isityorum. ee nasıl seçecem?
Güzel Gerçekten Ama Cv doldur Bekle Biraz Riskli iş oda be kardeş genelde bu sektörde olanların hemen iş bulmaları gerekiyor ne kadar sonra olursa o kadar teknolojiden uzak kalıyorlar neyse sanırım anladınızzz....