Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
oyun için Logitech Wave Kablolu klavye nasıl ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> oyun için Logitech Wave Kablolu klavye nasıl ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
al-ozaria

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 15:14:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

slm arkadaşlar elimde A4 TECH G-600 Q PS/2 SİYAH KLAVYE vardı ancak bozulduğundan değiştirmek durumundayım aldığım yerde aynıından veya a4 tech in hiç bir modeli yok üstüne koyup lg wave almayı düşünüyorum sizin tavsiyeniz ne olurdu yoksa A4 TECH G-600 Q PS/2 SİYAH KLAVYE eş değer normal bir klavye mi almalıyım ?

sapiens pol ipse fingit fortunam sibi bilge kendi mutluluğunun ustasıdır ;)

ailkem

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 21:47:23 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Umarım wave almamışsındır. Gördüğüm kullandığım en dandik klavyelerden biridir kendileri parasının çeyreğini haketmiyor.

İlk aldığında yumuşak olan tuşlar zamanla sertleşiyor ses çıkarmaya başlıyor sıradanlaşıyor. 4 ay sonunda a, s ve d tuşlarının yazıları silindi 16 yıllık pc kullanıcısı olarak tonla klavye kullandım bu tuş silinme olayı bir bunda birde ezkey denen çin malı bir klavyede yaşandı ki ezkeyde 1 yıldan sonra oldu.

Kombine tuş kullanma sorunu var mesela capraza giderken nfs de alt tusuna nitro diye basamıyorsun kitleniyor. bir çok tuş kombinasyonunda böyle sorun var. 96 ytl ye kablolu modelini almıştım tam bir fiyasko başka birinin canı yanmasın.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> oyun için Logitech Wave Kablolu klavye nasıl ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ REAPER HPC edition PC2 9200
Standart hızlarıyla bile gereksinimlerinizi fazlasıyla karşılayabilecek bir ürün
Point of View 9600GSO vMod
Bir direncin neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar