Yaklaşık 3 haftadır bu problemle boğuşmaktayım. Özellikle öğleden sonra ve akşam üzeri internetim 4-1 dk arasında gelip gidiyor, 10 saniye boyunca bu sorun devam ediyor ve tekrar geri geliyor. Bu yüzden online oyun oynayamayıp download bile yapamıyorum. Sorun splitterda dediler gittim en pahalısından splitter aldım bu sefer telefon açılınca kesilmemeye başladı. Türk telekom beni 3 gün oyaladıktan sonra sorun çözüldü size port attık dedi fakat sorun devam etti. Yeniden türk telekom aranınca bana kendilerinden kaynaklanan bi sorun olmadığını söylediler. İnternete network yolu ile bağlanyorum ve adsl kullanıyorum. Network wireless değil. Şimdiden çok teşekkürler.
192.168.1.1 veya artık ne ise modem giriş adresin,ordan girip hat durumuna bakman gerek.Orda zayıflama miktarını felan yazar,eğer hat zayıflaması fazla ise TTnete bildirmen gerek,mahallenize güçlendirici takarlar büyük ihtimalle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiabloXT -- 9 Temmuz 2008; 17:35:34 >
Benim hatta sapıttı 1 haftadır gidip geliyor internet telefon da kesildi dün ahlen gelmedi arıza kaydı bıraktır bakmadılar. Kendi tarafımdaki tüm kabloları ayarları kontrol ettim sorun tamamen telekom kaynaklı.
Çok teşekkür ederim, hemen deneyip cevap vereceğim. Edit: Hiçbiri olmadı, muhtemelen kendisi koymuştur şifresini, gelince öğrenirim, teşekkürler. Başka şeylerden kaynaklanıyor olabilir mi ya da acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByInferno -- 9 Temmuz 2008; 18:01:12 >
Çok teşekkür ederim, hemen deneyip cevap vereceğim. Edit: Hiçbiri olmadı, muhtemelen kendisi koymuştur şifresini, gelince öğrenirim, teşekkürler. Başka şeylerden kaynaklanıyor olabilir mi ya da acaba?
Modemin markası ve modeli nedir ? İnternetten araştıralım modem kitapçığı yoksa.