Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Maxell mini dv kaset?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Maxell mini dv kaset? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aliahmet

9 Temmuz 2008; 13:57:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba Sony kameram var minidv kaset olarak sony kullanıyordum.. Maxell minidv kasetler nasıldır. Sony kaset ile görüntü kalitesi farkl var mıdır?

ıspider

9 Temmuz 2008; 16:35:14 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende samsung cam. kullanıcısıyım, kaset olarak sony 1 numara gerçekten.maxell de kullandım kodakta kullandım hepsi aynı ses/görüntü ama işin ince ayrıntısına inilince sony daha iyidir bence..kameranız iyiyse, kaset fark etmez.ancak şu söyleyebilirm bildiğiniz gibi kasetler üzerine silip tekrar kayıt imkanı var..
sony kasetlere 5. kez kayıt yaptığım zamanlar oldu, hiç bi sorun çıkartmadı bu diğer markalarda nasıl bilemem.az parada değil bunlar bence sony almanız taraftarıyım rahat rahat kullanırsınız.kolay gele.ii forumlar

"Gölgelerin üzerimize geldiği zor zamanlarda / Güneşin doğuşuna binlerce kez şahit olduk”
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> Maxell mini dv kaset? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ATI R600 HD 2900XT ekran kartı
ATI in merakla beklenen yeni grafik yongası R600 mercek altinda
Revoltec Graphic Freezer Pro
Sessiz ve performansli bir ekran karti sogutucusu ariyorsaniz videomuzu mutlaka izleyin

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar