Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
// RUH HALİNİZ MÜZİĞİNİZE YANSIYOR.. \\

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> // RUH HALİNİZ MÜZİĞİNİZE YANSIYOR.. \\ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
PHOTOGRAPH3R

9 Temmuz 2008; 13:36:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony Ericsson Walkman telefonlarda bulunan SensMe uygulaması ile dinleyiciler, ruh hallerine göre müzik seçimi yapabiliyor. Sony Ericsson’un daha kaliteli müzik dinleme deneyimi için yarattığı Walkman telefonlar artık yepyeni bir uygulama ile akıllı bir çözüm sunuyor. Sony Ericsson tarafından geliştirilen SensMe uygulaması sayesinde kullanıcılar şarkı listelerinde yer alan şarkıları otomatik olarak ruh haline uygun olarak listeleyebiliyor.

İki eksenli bir grafikten şarkılar seçim yapma imkanı sunan SensMe uygulaması, kullanıcı hangi duygu halinde olursa olsun ona uygun bir çalma listesi hazırlıyor. SensMe uygulamasını kullanabilmek için şarkıları Media Manager yazılımı ile Sony Ericsson Walkman telefonlarına aktarmak yeterli oluyor. Sonrasında SensMe uygulaması şarkıları “mood”una göre otomatik olarak tanımlıyor.

Müzik eksperi
SensMe, Sony tarafından geliştirilen12 tonlu bir müzik analiz yöntemine dayanıyor. Müziklerin “mood”unu belirleme işlemi ise üç aşamada gerçekleşiyor:
Filtreleme: SensMe sesi filtreliyor ve sinyal işleme teknolojisi ile sesi 5 oktava ayırıyor.
Dağıtım: SensMe beş oktavın her birini analiz ederek şarkının nota düzeniyle melodisini tanımlıyor.
Seçim: SensMe şarkıları melodi, ritim, tempo, akor, akor dizisi, majör, minör ve yapısına göre ayırıp kategorize ediyor. Bu bilgiler kullanılarak şarkı, SensMe ara yüzünde uygun bir kategoriye yerleştiriliyor. SensMe uygulamasını aktive etmek için Sony Ericsson Walkman telefonlarının menüsünden Media bölümüne girmek yeterli oluyor. Daha sonra da Müzik seçeneğinden SensMe uygulaması açılarak, burada bulunan albümlerde yer alan şarkılar çalınabiliyor.

SensMe radyodan da dinleyiciye ulaşıyor Sony Ericsson müzik dinleme deneyimine yepyeni bir boyut getiren SensMe uygulamasını daha geniş kitlelere ulaştırabilmek adına, Doğuş Grubu radyo kanallarıyla da özel bir işbirliğine girdi.

Doğuş Grubu radyolarında yayınlanan (Billboard, Eksen, N101 ve Capital Radio) “SensMe Phone Request powered by Sony Ericsson” şarkı istek hattı SensMe uygulamasını farklı bir bakış açısıyla tüketiciye tanıtma amacı güdüyor. Bu istek hattını arayan dinleyiciler DJ’e o anki ruh halini söylüyor ve ardından DJ, tıpkı SensMe uygulamasında olduğu gibi dinleyicilerin ruh hallerine uygun şarkıyı çalıyor.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHOTOGRAPH3R -- 9 Temmuz 2008; 13:36:49 >

#Photography.
süpmak16

9 Temmuz 2008; 13:51:13 

şık tasarım özel müzik ve se kullanan özel kullanıcılar..

NE KİMSEYE AİTİM NE DE KİMSEYE SAHİBİM ( AMA KEDİM BENİM HERŞEYİM )
ilkerone
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Temmuz 2008; 11:48:41 

kendi seçemiyormu bizmi seçeceğiz illaki
Sla_Hkn

10 Temmuz 2008; 11:51:22 

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerone

yok hatta telefon gelsin taksın kulaklığı sana

donanimhaber_

10 Temmuz 2008; 11:56:56 

quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

quote:

5kursun

10 Temmuz 2008; 12:16:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Sla_Hkn

quote:

Dh 2006 Üyeleri
kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Temmuz 2008; 17:47:07 

güzeş ama w810i tek geçer valla hıh!

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
-BoZ-

10 Temmuz 2008; 17:53:03 

hmm.. güzel mantık

Bu Vatanın Ekmeğini Yiyip Bu Vatana İhanet Edenler
Bir Gün Ekmek Yediği Yerden Kurşunu da Yerler!

kizil_kurt@msn.com /// uyarı: sabırsız ve ani sinirlenen bir insanım
taken21

13 Temmuz 2008; 14:28:54 

quote:

2008 yılındayız dostum unutma

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> // RUH HALİNİZ MÜZİĞİNİZE YANSIYOR.. \\ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ThermalTake Shooner fansız VGA soğutucu
TT nin fansiz 0 ses VGA sogutucusu
Sapphire X1950Pro AGP video