iPhone ve iPod Touch için yapılan oyun merakla bekleniyordu ve sonunda yayınlandı.Yakinda cikacak olan Monkeyball'a benziyor. Installeri refreshledikten sonra indirebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanderJR -- 9 Temmuz 2008; 13:11:14 >
iPhone ve iPod Touch için yapılan oyun merakla bekleniyordu ve sonunda yayınlandı.Yakinda cikacak olan Monkeyball'a benziyor. Installeri refreshledikten sonra indirebilirsiniz.
başlığı dün açıcaktımda nası olsa biri açmıştır diye girmedim
oyun gerçekten harika arkadaşlar; telefonumda 24 saattir yüklü olan tek oyun rekorunu kırmış durumda. biraz performans problemleri yaşıyor ama kesinlikle indirip denemeniz lazım.
henüz yüklemedim ama dosya boyutu 7.5 mb acaba iphone'da kasma yapar mı benim iphone'da raging thunder'da bile arasıra taklımalar oluyor programı deneyen var mı acaba biraz büyük bir program gibi geldi bana
henüz yüklemedim ama dosya boyutu 7.5 mb acaba iphone'da kasma yapar mı benim iphone'da raging thunder'da bile arasıra taklımalar oluyor programı deneyen var mı acaba biraz büyük bir program gibi geldi bana
Kesinlikle herhangi bir kasma ya da takılma falan olmuyor oyunda.
yok arkadaşım arkaplanda çalışmayan uygulama niye kassın telini? raging thunder değildir başka bişeydir o.