Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
1 gb ve 1,75 gb hk.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> 1 gb ve 1,75 gb hk. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
onurozka

9 Temmuz 2008; 11:57:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 1 gb ddr400 olan ramimi 1,75 gb ye çıkartırsam ne kadar pi performans artışı elde ederim(özellikle oyunlarda) fark ne kadar olur yani.
not:aşağıdaki konuyu düzelterek onun üstüne yazmak istedim ama yapamadım onun için yeni konu açtım.

AMD SEMPRON 2600+(OC:2,00 GHZ),1 GB DDR 400 RAM,512 MB ATI X1300XT,80 GB HDD,22" ASUS,CDRW-DVD RW.
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 12:19:48 

Tabiki ram takviyesinin etkisi olur ama neden 512 Mb +256 Mb ram eklemek istiyorsunuz.

Anakartınızın marka ve modeli nedir ?

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
MÜŞAVİR

9 Temmuz 2008; 12:20:56 

Sanırım 3-5 fps artıştan başka pek bişey olmaz. Yani tutupta grafik kalitesinde felan bi artış beklemeyin.
Ne kadar fark olacağını kesin söylemek te çok zor. Diğer bileşenlere de bağlı ne kadar fark edeceği.

Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin.
Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek.
Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
onurozka

9 Temmuz 2008; 12:25:59 

quote:

Orjinalden alıntı: yuemrek

Tabiki ram takviyesinin etkisi olur ama neden 512 Mb +256 Mb ram eklemek istiyorsunuz.

Anakartınızın marka ve modeli nedir ?

anakartım asus,3 tane ram slotu var üçüde şu anda dolu 256+256+512,bir tane 256 yı çıkarıp 1 gb takmak istiyorum.

AMD SEMPRON 2600+(OC:2,00 GHZ),1 GB DDR 400 RAM,512 MB ATI X1300XT,80 GB HDD,22" ASUS,CDRW-DVD RW.
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 12:28:59 

Anladım. Yani toplamda 1792 Mb ramin olacak.

İmza Kuralları
onurozka

9 Temmuz 2008; 12:31:00 

quote:

Anladım. Yani toplamda 1792 Mb ramin olacak.

evet aynen öyle peki almama değecek bi fark hissedermiyim.

yuemrek

Sisteme Gözat

9 Temmuz 2008; 12:34:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Sanırım 3-5 fps artıştan başka pek bişey olmaz. Yani tutupta grafik kalitesinde felan bi artış beklemeyin.
Ne kadar fark olacağını kesin söylemek te çok zor. Diğer bileşenlere de bağlı ne kadar fark edeceği.

Arkadaşında söylediği gibi çok büyük bir performans artışı bekleme ama yinede etkisi olur.
1 GB DDR 400 Mhz ram 65 YTL civarında satılıyor.

İmza Kuralları
onurozka

9 Temmuz 2008; 13:09:57 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bulut_Taciri

Arkadaşında söylediği gibi çok büyük bir performans artışı bekleme ama yinede etkisi olur.
1 GB DDR 400 Mhz ram 65 YTL civarında satılıyor.

şöyle diyim çok aşırı bişey değilde pes 2008 i full ayarlarda oynarken hafif takılma oluyor bunu giderecek bi verim alabilirmiyim.45,00 ytl ye buldum.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> 1 gb ve 1,75 gb hk. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CeBIT 07 / Baytekin Teknik
Garmin Navigasyon cihazları ithalatçısı Baytekin Teknik Cihazlardan getirdikleri ürünler hakkında bilgiler alıyoruz.
Point of View GTX260 ve GTX280
En hızlıyı 2 ile çarptık!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir