Arkadaşlar 1 gb ddr400 olan ramimi 1,75 gb ye çıkartırsam ne kadar pi performans artışı elde ederim(özellikle oyunlarda) fark ne kadar olur yani. not:aşağıdaki konuyu düzelterek onun üstüne yazmak istedim ama yapamadım onun için yeni konu açtım.
Sanırım 3-5 fps artıştan başka pek bişey olmaz. Yani tutupta grafik kalitesinde felan bi artış beklemeyin. Ne kadar fark olacağını kesin söylemek te çok zor. Diğer bileşenlere de bağlı ne kadar fark edeceği.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
Sanırım 3-5 fps artıştan başka pek bişey olmaz. Yani tutupta grafik kalitesinde felan bi artış beklemeyin. Ne kadar fark olacağını kesin söylemek te çok zor. Diğer bileşenlere de bağlı ne kadar fark edeceği.
Arkadaşında söylediği gibi çok büyük bir performans artışı bekleme ama yinede etkisi olur. 1 GB DDR 400 Mhz ram 65 YTL civarında satılıyor.
Arkadaşında söylediği gibi çok büyük bir performans artışı bekleme ama yinede etkisi olur. 1 GB DDR 400 Mhz ram 65 YTL civarında satılıyor.
şöyle diyim çok aşırı bişey değilde pes 2008 i full ayarlarda oynarken hafif takılma oluyor bunu giderecek bi verim alabilirmiyim.45,00 ytl ye buldum.