Giriş
9 Temmuz 2008; 11:40:07
merhaba arkdşlar w810i se kullanıyorum sesini ekolayzır haricinde nasıl arttırabilirim bu konuda bilgisi ve elinde program olan varsa paylaşabilirmi***? teşekkürler...
_____________________________ NE KİMSEYE AİTİM NE DE KİMSEYE SAHİBİM ( AMA KEDİM BENİM HERŞEYİM )
9 Temmuz 2008; 11:48:36
tşk ederima arkdaşım ama bana linkle ilgili bilgi verebilecek tarif edebilecek biri lazım ben anlamıyorum pek böle şeylerden yarımdıcı olabilirmisin_? quote: Orjinalden alıntı: MoqoKo Akustik yukleyerek hallediliyordu sanırım http://forum.donanimhaber.com/m_22373727/tm.htm Burda orjinal akustik var Nasıl yuklendıgını bende bılmıyorum
_____________________________ NE KİMSEYE AİTİM NE DE KİMSEYE SAHİBİM ( AMA KEDİM BENİM HERŞEYİM )
9 Temmuz 2008; 12:09:42
Mail attım bakabilirsin ordan
9 Temmuz 2008; 12:14:51
tşk ederim @MoqoKo quote: Orjinalden alıntı: MoqoKo Mail attım bakabilirsin ordan
9 Temmuz 2008; 12:51:18
w810i acustic cam driver flash menu kunusuna bak
9 Temmuz 2008; 13:02:23
quote: Orjinalden alıntı: frt-_-ctn w810i acustic cam driver flash menu kunusuna bak
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil