Şimdi Ara

İstanbul'da polise silahlı saldırı! - 1 Polis Şehit..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde polise silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda 6 kişi yaralandı.

Bugün saat 11 sıralarında, Doblo marka bir araç ile ABD Başkonsolosluğu’na ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Olayın ardından konsolosluk etrafında ve tüm İstanbul’da polis alarma geçti. Gerek havadan gerekse karadan Emniyet güçleri İstanbul’un dört bir yanında Doblo marka aracı arıyor.

Son gelen bilgiye göre yaralı polis sayısının 4 olduğu öne sürüldü.

AYRINTILAR GELİYOR..

Kaynak : Hürriyet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 9 Temmuz 2008; 11:43:54 >

• Amerikan Başkonsolosluğu yakınında polise silahlı saldırı

Amerikan Başkonsolosluğu yakınında polise silahlı saldırıda bulunuldu. İlk bilgilere göre saldırıda 6 kişi yaralandı. Silahlı saldırının hedefinin ABD Konsolosluğu önünde bekleyen polisler olduğu bildiriliyor.

Telsiz anonslarından saldırıyı beyaz renkli Kongo marka otomobilde bulunan 3 kişinin gerçekleştirdiği yönünde bilgiler geçiyor. Polis çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, aracın bulunması için anonslar yapılıyor. Olay yerine çok sayıda da ambulans gönderildi.

Gelişmeleri izliyoruz...

MiLLiyet.

- Saldırıda 3 polis şehit oldu, 2 saldırgan öldürüldü.

- Saldırıda 6 kişi yaralandı. Yaralanan 4 kişi İstinye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

- Telsiz anonslarından saldırıyı beyaz renkli Kongo marka otomobilde bulunan 3 kişinin gerçekleştirdiği anons edildi.

• İstanbul'da polise silahlı saldırı 9 Temmuz 2008

ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu önünde polise silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda 6 kişi yaralandı.

11.45

Olay yerinde bir polis şehit oldu. Ölenlerden üç'ünün saldırgan olduğu belirtiliyor.

11.40

GÖRGÜ TANIĞI ANLATIYOR

Yarım saat kadar önce, beyaz bir arabadan inen 3 kişi ve direk polis kulübesine saldırdılar. Saldıranlardan biri sakallıydı.

Şu an kulübenin önünde 4 ceset var. Saldırıyı gerçekleştiren teröristler öldürüldü.

Her şey kontrol altına alındı. Yaralılar hastaneye sevk edildiler. Yaralananlar arasında vatandaşlarda vardı.

11.20

Bugün saat 11 sıralarında, Doblo marka bir araç ile ABD Başkonsolosluğu’na ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı.

Olayın ardından konsolosluk etrafında ve tüm İstanbul’da polis alarma geçti. Gerek havadan gerekse karadan Emniyet güçleri İstanbul’un dört bir yanında Doblo marka aracı arıyor.

Son gelen bilgiye göre yaralı polis sayısının 4 olduğu öne sürüldü.

• 1 PoLisimiz Şehit 1 PoLisimiz YaraLı

3 SaLdırgan ÖLdürüLdü.1 i Araba İLe Kaçtı

SürekLi ßilgiler Değişiyor.

TRT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatıkanÖĞÜT -- 9 Temmuz 2008; 11:57:53 >
  • NTV'ye göre 3 polis şehit olmuş. Gelen bilgiler sağlıklı değil inşallah doğruda değildir
  • 1 koruma görevlisi 2 trafik polisi, şu an vali doğruladı malesef 3 şehit var.

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

Ben bombalı saldırı sandım ama kedidir kediii....

ŞAKA MISIN SEN
  • @ GHOSTRIDER

Seni darma duman ederim ha ! Dikket et..
    Bunlarin yapanlarin Allah belalarini versin..

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

yok ben ortamdaki gergin havayı absorve ediyorum.. O açıdan

esprininde yeri ve zmanı vardır

Orjinalden alıntı: MFIRE

@ GHOSTRIDER

Seni darma duman ederim ha ! Dikket et..
    Bunlarin yapanlarin Allah belalarini versin..

ilginç bir çıkışım vay be dövseydin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 9 Temmuz 2008; 13:00:00 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.