mrb arkadaşlar imzadaki sistemle pes2008 full ayarlarda oynuyorum yanlız biraz fps kaybı meydana geliyor ama yinede oynanabilir seviyede. mediuma alınca takılma olmadan oynuyorum.acama ramimi 1 gb den 1,75 gb(slot sayasından dolayı)full ayarlarda hiç kayıpsız oynayabilirmiyim?
Kaç fps ile oynuorsun acaba? Ben p4 3.0, 1gb ram ve 7600gt ile high'de zor oynuodum ama [/qu fps nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama full de oynarken hafif bi fps kaybı oluyor sanırım yani çok engel teşkil etmiyor yani.
fps nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama fullde öyle çok bi fps kaybı olmuyor.biraz oluyor sadece oynamaya engel teşkil bi durum yok ama mediumda sorunsuz oynanıyor.
fps nasıl ölçülüyor bilmiyorum ama fullde öyle çok bi fps kaybı olmuyor.biraz oluyor sadece oynamaya engel teşkil bi durum yok ama mediumda sorunsuz oynanıyor.
peki bunu oyun sırasında ekrandamı göreceğim.nasıl olacak?
Programı kurup çalıştıracaksın. Program çalışır haldeyken oyunu da açacaksın. F12'ye basınca oyun sırasında ekranda görürsün zaten fps'yi. Zaten programın ayarlarından anlarsın herşeyi. Basit bir program.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 9 Temmuz 2008; 20:09:44 >
Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg 6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard