Herkese merhaba arkadaşlar önümüzdeki ay 9600GT almayı düşünüyorum 250 lira civarı bir bütçem var. Bu kart için önerebileceğiniz marka varsa çok makbule geçecek. Ayrıca PSU da değiştirmem gerekecek sanıyorum. Çünkü 300W bir güç kaynağım var. Bu kartı sorunsuz çalıştırabilmem için hangi marka ve model önerebilirsiniz (bunun için de 100 lira civarı bir bütçem olacak). Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
ankara www.novabilgisayar.com da msı kırmızı fanlı o/c li model (ki 9600 ler arasında en iyilerdendir) 205,00 ytl ye kadar düşmüş. PSU da FSP BSII 500W çok rahat hem ihtiyaca cevap verir hem de çok sessizdir.
[İntel E7200 2.53 ghz @ 2.99 ghz (315 X 9,5)] [Gigabyte GAP35 DS3L (rev 2.0) f8 bıos] [Kingston 2x1gb 788 Mhz (315 X 2,5) 4-4-4-12] [MSI 9600GT OC red moon 700-1750-1900] [160 GB HDD] [18X LG DVD RW] [1.44" floppy] [Samsung 17" 794MB] [FSP 400W psu] [Creative SBS245 1+1] [XP SP2] [Vista Ultimate 32 bit SP1]
Kesinlikle MSI ın overclock versiyonunu öneririm.Sessiz ve soğutması çok güzel(kırmızı seri olarak geçiyor).PSU olarak FSP marka bluestorm II alabilirsin sessiz ve verimli.(en az 400 watt)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 9 Temmuz 2008; 11:37:24 >
250 + psu kadar mı bütçeniz.eger böyle ise bu fiyatlara 4850 bulursunuzyaklaşık 1 aya kadar.eger 250 liranın içine psu dahilse dahilse biraz bütçeyi zorlamak gerekecek.Psu için tek önerim Fsp bluestorm II
250 + psu kadar mı bütçeniz.eger böyle ise bu fiyatlara 4850 bulursunuzyaklaşık 1 aya kadar.eger 250 liranın içine psu dahilse dahilse biraz bütçeyi zorlamak gerekecek.Psu için tek önerim Fsp bluestorm II
yok hocam 250 lira kart için 100 lira da psu için. Toplam 350 civarı (Farklı 2 kredi kartından kullanacağım için böyle yazdım.)
yok hocam 250 lira kart için 100 lira da psu için. Toplam 350 civarı (Farklı 2 kredi kartından kullanacağım için böyle yazdım.)
kartı şuan bile 205 ytl ye bulabiliyorsunuz 205+120=325(en fazla).
Bu değiştirilebilir dediklerim Palit in kendi programı olan VDOTOOL programından ayarlanıyor. Yalan bir performans artışı diyenlere bunu 3D Marks da denedim ve ciddi farkları gözledim.
İmza kurallarını 50 kez hatim ettim, hatamı da düzelttim ama saolsunlar yine imza kurallarınız yanlış diyor admin hazretleri... Nerde yanlışımız var söyleyin düzeltelim yada madem yanlışımız var düzelt de öyle kullanalım dimi...
Arkadaşlar bi sorum daha olacaktı: İstanbuldaki Bilgisayar mağazaları gold,vatan bilgisayar vs.. çift karttan ödeme yapmamıza imkan tanırlar mı acaba ( benim 2 kredi kartım var ödemeyi bu iki karta bölüştürüp taksit yapıyolar mı ikisine de (örnek:1 ekran kartı 250 lira olsa 130 u bir karttan 120 yi diğer karttan çekip bunlara taksit yaparlar mı bu konu hakkında bi fikrin varsa çok sevinirim)
Arkadaşlar bi sorum daha olacaktı: İstanbuldaki Bilgisayar mağazaları gold,vatan bilgisayar vs.. çift karttan ödeme yapmamıza imkan tanırlar mı acaba ( benim 2 kredi kartım var ödemeyi bu iki karta bölüştürüp taksit yapıyolar mı ikisine de (örnek:1 ekran kartı 250 lira olsa 130 u bir karttan 120 yi diğer karttan çekip bunlara taksit yaparlar mı bu konu hakkında bi fikrin varsa çok sevinirim)
walla öyle büyük yerler yaparmı bilmem ama öyle alış verişim çok oldu
İmza kurallarını 50 kez hatim ettim, hatamı da düzelttim ama saolsunlar yine imza kurallarınız yanlış diyor admin hazretleri... Nerde yanlışımız var söyleyin düzeltelim yada madem yanlışımız var düzelt de öyle kullanalım dimi...
walla öyle büyük yerler yaparmı bilmem ama öyle alış verişim çok oldu
Teşekkür ederim arkadaşım. bakalım Austos ayında gidip bi şansımı deneyeceğim inşallah bi zorluk çıkmaz bu konuda...